Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
ERA termékek
ERA termékek márkában a következő termékek szállíthatók:

Ablakemelő szerkezet, Ablakmosó motor, Ablakmosó tartály szintérzékelő, Ablaktörlő mechanika, Ablaktörlő motor, AGR modul, AGR szelep, Ajtónyitó bowden, Ajtózár csap, Állítóelem, terelőlap (szívócső), Átkapcsolószelep átkapcsolófedél (szívócső), Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Biztosíték tábla, Cső, kipuf.gáz visszavezető szelep, Elektromos ablakemelő motor, Érzékelő, kerékfordulatszám, Érzékelő, Xenonlámpa (fényszórómagasság-állítás), Excenter tengely érzékelő (váltózó szeleplöket), Féklámpa kapcsoló, Fényszórómagasság állítás szabályozó, Feszítő és vezetőgörgő, Feszültség szabályzó, Fojtószelep állító, Fojtószelep ház, Fojtószelepállás érzékelő, Fordulatszám érzékelő, Fordulatszám érzékelő automata váltóhoz, Főtengely impulzus adó, Fúvóka, Fűtőmotor, Fűtőmotor ellenálás, Fűtőradiátor, Fűtőventillátor elektronika, Gázpedál állás érzékelő, Generátor, Generátor szénkefe tartó, Generátor szíjtárcsa, Gyujtáskábel gumi, Gyújtáskapcsoló ház, Gyújtáskapcsoló kpl.Tájékoztató:
Az ERA 35 éve jelent meg az utángyárot alkatrészek piacán,minőségi alkatrészek forgalmazásával, több mint 70 országban világszerte.
 
Három saját márkájával három termékterületet fed le: az ERA márkanév fő profilja az elektromos és elektronikus termékek; A MESSMER, és végül, a NIPPARTS bevezetésének köszönhetően, az ERA kibővíti a mechanikai kínálatát, ideális partnerré válva az ázsiai szegmens számára.
Az ERA 2014 óta a Rhiag Group része , amely egy vezető európai multinacionális csoport a személygépkocsik, és ipari járművek alkatrészeinek forgalmazása és értékesítése terén.
2016 óta a Rhiag Group az LKQ Corporation részét képezi , amely egy amerikai székhelyű, globális szereplő a Nasdaq-en jegyzett utópiaci szektorban.
Az ERA mindig is arra törekedett, hogy vezető szerepet töltsön be a személygépkocsik és a haszongépjárművek elektronikai alkatrészeinek területén, kiváló minőségű termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtva.
Az ERA bemutatja új márkáját a  Nipparts-ot, amelyek olyan ázsiai gépjárművekre szakosodtak, mint a Toyota, a Honda, a Mazda, a Hyundai, a Kia, a Nissan stb.. Az új termékcsalád a következő termékcsoportokat tartalmazza, szűrőket, motor alkatrészeket, gyújtásrendszert, hűtési rendszert, fékrendszert, felfüggesztést, kormányzást stb..
 


Származási ország:
Olaszország


Minőségi kategória:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon