Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Exide termékek termékek

A WW Gibbs 1888-ban alapította az Electric Storage Battery Company-t, amely egy napon Exide Technologies lett. Gibbs, a kiemelkedő gázipari vállalat ügyvezetõje, látta, hogy a villamos energia a világítás forrása. Megvásárolta Clement Payen, egy francia feltaláló szabadalmait, aki fejlesztette az elektromos tárolást, és ezeket az ötleteket megbízható kereskedelmi termékekké alakította.WW Gibbs intuíciója helyes volt. Az elektromos tárolást nagyobb szerepet játszották a társadalomban - sokkal nagyobbat, mint az eredetileg elképzelte. Mivel a szállítási technológia - és az ahhoz szükséges energiatároló képességek - tovább fejlődött, az Exide vele együtt fejlődött. Külső akkumulátorok voltak jelen, amikor Byrd parancsnok amerikai, katonai bázist alapított az Antarktiszon. A külső akkumulátorokkal működő torpedók a második világháborúban tárolták a napenergiát, amely a NASA első hold-leszállási modulját töltötte. 
-1987-re a vállalat terméksorozata szinte minden járművet képes volt energiával táplálni az amerikai utakon.A NASA első hold-leszállási modulja felhasználta az Exide napenergia-akkumulátorának tárolt energiáját. A NASA nikkel-cink Exide akkumulátorokat vitt a Holdra az Apollo Holdra szállása során.
-1992-ben beszállí a hajózási piacra.
-1994 Az Exide kiterjeszti akkumulátor-üzletét Európába.
-2004-ben az Exide Europe megtervezi a piacon az első Start-Stop (AGM) akkumulátort egy francia autógyártó számára.
-2013-ban Az Exide Europe Li-Ion akkumulátorokat indít a Motive Power alkalmazásokhoz, a Sonnenschein Lithium márkanév alatt.
 
Az Exide környezet iránti elkötelezettsége túlmutat annak fenntartható termékein. Az Exide proaktív módon az energiamegtakarításra és az energia hatékonyabb felhasználására összpontosít. Az Exide éghajlatváltozási erőfeszítéseinek támogatása érdekében az Exide gyártóhelyeinek 50% -a világszerte rendelkezik ISO 50001: 2011 tanúsítással, bevált energiagazdálkodási rendszerekkel.Az Exide akkumulátorokat akciós áron megvásárolhatja webáruházunkban, kényelmesen, otthonából.

 


Exide termékek származási ország

Amerika


Exide termékek minőségi kategória

nagyon jó


Exide termékek márkában a következő termékek szállíthatók

Akkumulátor


Termékkategóriák