Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Fag termékek

A Schäffler Csoport FAG márkanév alatt kiváló minôségű  gördülôcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejleszt és gyárt  a légi- és űrközlekedés, valamint az autóipar számára. Együttvéve olyan széles a termékpaletta, hogy a gördülôcsapágyak területén a legnagyobbak közé tartozik. A mintegy 40.000 sorozatban gyártott katalógustermékkel kereken 60 iparágban és az autóipar számos területén mindenféle alkalmazási igényt ki tudnak elégíteni.


 

FAG kerékcsapágyak:A kerékcsapágy feltalálása óta feladatai sokat nem változtak. Napjainkban csak a szerkezet különbözik egymástól. Időközben a kerékcsapágyak kompakt egységekké váltak, amelyeket már nem kell megtisztítani, olajozni és újra beállítani. A legrosszabb esetben a csere sokkal könnyebb és gyorsabb.A FAG kerékcsapágykészlete részben tartalmazza a kerékagyat, a sebességmérőt, és az ABS gyűrűket.Tanácsos a kerékcsapágyakat párban cserélni.OE minőség a FAG-tólFag toronycsapágy: A támasztó csapágynak nagy szerepe van, hisz tartja az autó súlyát.A toronycsapágy közepén gyakran van egy görgős csapágy, amely a lengéscsillapítót vezérli.Ez lehetővé teszi a futómű rugózásának a kasztnihoz viszonyított elfordulását.Gumi-fém alkatrészek, melyek biztosítják a kormány és az út közötti kölcsönhatást.A Fag futóműalkatrészek kialakításuknak ,és minőségüknek köszönhetően garantálják a vezetési élményt, és biztonságot.

 

Vásárolja meg online webáruházunkból a Schäffler  cég kiváló minőségű, és kedvező árú FAG termékeit.Vásárlóink által is tesztelt, és ajánlott termékek, akciós áron.


Fag származási ország

Németország


Fag minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Fag márkában a következő termékek szállíthatók

Agycsapágy, Belső féltengelycsukló készlet, Első kerékcsapágy készlet, Féktárcsa, Féltengely, Féltengely gumiharang készlet, Féltengely tartócsapágy, Féltengelycsillag, Felütközésgátló és porvédő, Futómű szilent, Futóműállító csavar, Függőcsapszeg, Gólyaláb szerelőkészlet, Hardytárcsa, Hátsó kerékcsapágy készlet, Hátsó spirálrugó, Kardánfelfüggesztő, Kerékagy szimmering, Kormány gömbfej, Kormánycsillapító, Kormánymű gumiharang, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Kormányösszekötő középső, Külső féltengelycsukló készlet, Lengőkar, Lengőkar gömbfej, Lengőkar készlet, Menetes persely, Persely - szilentbe, Segédirányító kar, Stabilizátor kar, Szerelőkészlet lengőkar gömbfejhez, Szerelőkészlet lengőkarhoz, Toronycsapágy, Toronyszilent és kpl.


Termékkategóriák