Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Fag


Fag Tájékoztató:

A Schäffler Csoport FAG márkanév alatt kiváló minôségű  gördülôcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejleszt és gyárt  a légi- és űrközlekedés, valamint az autóipar számára. Együttvéve olyan széles a termékpaletta, hogy a gördülôcsapágyak területén a legnagyobbak közé tartozik. A mintegy 40.000 sorozatban gyártott katalógustermékkel kereken 60 iparágban és az autóipar számos területén mindenféle alkalmazási igényt ki tudnak elégíteni.


 

FAG kerékcsapágyak:A kerékcsapágy feltalálása óta feladatai sokat nem változtak. Napjainkban csak a szerkezet különbözik egymástól. Időközben a kerékcsapágyak kompakt egységekké váltak, amelyeket már nem kell megtisztítani, olajozni és újra beállítani. A legrosszabb esetben a csere sokkal könnyebb és gyorsabb.A FAG kerékcsapágykészlete részben tartalmazza a kerékagyat, a sebességmérőt, és az ABS gyűrűket.Tanácsos a kerékcsapágyakat párban cserélni.OE minőség a FAG-tólFag toronycsapágy: A támasztó csapágynak nagy szerepe van, hisz tartja az autó súlyát.A toronycsapágy közepén gyakran van egy görgős csapágy, amely a lengéscsillapítót vezérli.Ez lehetővé teszi a futómű rugózásának a kasztnihoz viszonyított elfordulását.Gumi-fém alkatrészek, melyek biztosítják a kormány és az út közötti kölcsönhatást.A Fag futóműalkatrészek kialakításuknak ,és minőségüknek köszönhetően garantálják a vezetési élményt, és biztonságot.

 

Vásárolja meg online webáruházunkból a Schäffler  cég kiváló minőségű, és kedvező árú FAG termékeit.Vásárlóink által is tesztelt, és ajánlott termékek, akciós áron.Fag Származási ország:
Németország


Fag Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Fag márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon