Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

FAI termékek termékek

-Az FAI Automotive plc a motorsportból fejlődött ki.Ian Walker, az alapító,profi versenyző és rally sofőr volt 1956-tól 1962-ig, amikor visszavonult a versenyzéstől, megalapította az Ian Walker Racing-et (IWR).
 
Ez egy teljesen profi csapat volt, amely egész Európában és Észak-Amerikában jelentős sikert aratott. Két szerződött sofőr mellett a csapatnak szerencséje volt, hogy alkalmanként szolgálatot tettek, például Jimmy Clark, Graham Hill és Jackie Stewart. Amikor az IWR 1968-ban befejezte pályafutását, eszközeit és alkalmazottainak egy részét az Ian Walker Servicebe integrálták - egy garázsba -, amely nagy teljesítményű autók, különösen a Lotus eladására és szervizelésére szakosodott. Ezenkívül előállított és forgalmazott teljesítmény-átalakítókat is, például bütyköstengelyeket, hengerfejeket, szívó-, és kipufogó csonkokat, és végül versenymotorokat.
 
-1974-ben megkezdték a közúti személygépkocsik motorjainak felújítását, következésképpen megújították a vezérműtengelyeket, és az akkori uralkodó motor alkatrészek költsége miatt a franchise-hálózaton kívüli beszerzéseket kezdik meg. A készlet és a rendelkezésre állás felépítésekor piaci lehetőséget láttak arra, hogy motoralkatrészek széles választékát kínálja a motorjavító ipar számára.
 
-Jelenleg 110 000 négyzetméteres raktárból kínálja termékeit.Jelenlegi termékválasztékuk több mint 25 termékcsaládból, 40 000 alkatrészszámból áll, amelyek 100+ járműgyártót fednek le.
 
Az évek során jelentős beruházásokat hajtottak végre az általuk kínált termékpalettákra.
-2015-ben a tömítések és a hengerfejcsavarok több mint 2000 fajtája, a kormányzás és a felfüggesztés jelenleg több mint 5000 alkatrész számmal büszkélkedhet, miközben az vezérműlánc-készleteik tartalmilag, de a mai piacon is leginkább átfogó készleteket kínálnak. Ők az egyedüli brit hivatalos forgalmazója is az iparágvezető Lucas izzítógyertyáknak, amely több mint 150 cikkszámból állnak.
 
-Folyamatosan bővítik az összes termékcsaládot, miközben teljesen új terméksorozatokat vezetnek be, mint például az új szivattyúkat, torziós rezgéscsillapítókat és olajszabályozó szelepeket.
 
Motorikus alkatrészek
Kormányzás, és felfüggesztés alkatrészek

Izzítógyertya

Tömítések

Kerékcsapágyak

Vezérműlánc készletek

Szelepszár szimeringek


A Fai termékeket megtalálja webáruházunkban kedvező áron.Vásárolja meg az autójához megfelelő alkatrészeket! 


FAI termékek származási ország

Anglia


FAI termékek minőségi kategória


FAI termékek márkában a következő termékek szállíthatók

Motorikus alkatrészek, Kormányzás, és felfüggesztés alkatrészek, Izzítógyertya,Tömítések,Kerékcsapágyak, vezérműlánc készletek,Szelepszár szimeringek


Termékkategóriák