Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Gyártó választás -

Hátsó fékcső keresés

<< Vissza

Az hátsó fékcsővek ugyancsak fontos szerepet töltenek be az autó fék hidraulika rendszerében. A fékcső szerepe röviden a fékolaj szállítása. A hátsó fékcsővek széles márkakínálatát találhatja meg a Fékmester fék hidraulika webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat olcsó áron online áruházunkból. A fékpedál lenyomásakor keletkezett folyadéknyomást a gépjármű alvázán fém fékcsővekkel vezetik el, de a rugalmas csatalakozási helyeken gumi fékcsöveket alkalmaznak. A megfelelő fékhatás elérése érdekében nagyon fontos a fékcsövek állapotának ellenőrzése, és hiba estén azonnali cseréje.

A(z) Hátsó fékcső kikereséséhez a következő lépéseket kell követni. A pontos kereséshez kérem menjen végig az összes lépésen!
VÁLASSZ A LENTI 47 GYÁRTÓ KÖZÜL
Hátsó fékcső

A gépjárművek fékrendszerének egy fontos része a fékolaj szállítására szolgáló fékcső. Egy gépjárműben egyaránt megtalálhatók a fém fékcsövek, de mivel az autó kerekei mozognak így ide már csak hajlékony fékcsövekkel lehetséges eljuttatni a fékolajat/fékerőt. A hajlékony fékcsövek természetesen nagy szilárdságú gumi fékcsöveket jelentenek, melyek végződésein különböző kialakítású hollanderek találhatók.

FékcsőFékcsőFékcső


A fém fékcsövek, ha nem sérülnek, akkor szinte korlátlan ideig használhatók, viszont a hajlékony fékcsöveket mindig ellenőriztetni kell. Bármilyen jó minőségű gumiból is készülnek, az idő természetesen egy idő után tönkreteszi, és repedések láthatók lesznek a felületén, ami nem biztonságos és azonnal cseréltetni kell.


Az hátsó fékcső felépítése:

A hátsó fékcsövek esetében is találhatók fém fékcsövek, melyek jellemzően alvázon kapnak helyet és ezekhez csatlakoznak a gumi fékcsövek. A gumi fékcsövek kizárólag jó minőségű gumiból készülnek. Megtalálható egy belső és külső réteg. A belső réteg biztosítja a fékfolyadéknek a megfelelő, akadálymentes áramlását. A külső réteg kizárólag a sérülésektől védi meg a fékcsövet. A külső réteg esetében létezik szöveterősítésű, és inkább a versenysportban használt acél hálós kivitel. A gumi fékcső mindkettő végén fém hollanderek találhatók, így a fékcső ezen elemek segítségével csatlakozik a fékrendszer más egyéb alkatrészeihez. (fém fékcső, fékerőszabályzó, fékmunkahenger, féknyereg)


A fékcsővek állapotát érdemes minden nagyszerviz alkalmával ellenőrizni, és repedések megjelenését követően azonnal cserélni. Mivel a fékcsövek a kerekeknél találhatók, így erősen kivannak téve a környezeti hatásoknak, ezért 80.000-100.000 kilométer megtétele után akkor is érdemes kicserélni ha még nincs látható repedés. A féktömlők nem javíthatók, így a hibát csak a termék cseréjével tudjuk elhárítani.


A Fékmester fék hidraulika alkatrészek online webáruházában megtalálhatja a legjobb hátsó fékcső márkákat, mint pl. ATE, TRW, BREMBO, BOSCH, MEYLE, FEBI, MAXGEAR

10 Termék az Hátsó fékcső kategóriában
Legnépszerűbb termékeink a Hátsó fékcső kategóriában. Itt talál egy áttekintést Hátsó fékcső cserealkatrészeinkről, melyek beszerezhetők csaknem minden autótipushoz, különböző gyártóktól.
Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
CORTECO Hátsó fékcső
Cikkszám::
19018132CO @6

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
TRW Hátsó fékcső
Cikkszám::
PHA297 @6

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
LPR Hátsó fékcső
Cikkszám::
6T47967_LPR @7

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
MAXGEAR Hátsó fékcső
Cikkszám::
52-0164 @28

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
A.B.S. Hátsó fékcső
Cikkszám::
ABS SL3236 @14

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
FEBI Hátsó fékcső
Cikkszám::
1182 FE @6

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
BOSCH Hátsó fékcső
Cikkszám::
1987481399 @6

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
AKRON MALO Hátsó fékcső
Cikkszám::
AK.8484

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
BREMBO Hátsó fékcső
Cikkszám::
T85027 @6

Hátsó fékcső
Cikk megjegyzés::
ABE Hátsó fékcső
Cikkszám::
C81020ABE @27

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon