Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

FÉKTÁRCSA, FÉKDOB

 
 1. 1

  Gyártó

  választás

 2. 2

  Modell

  választás

 3. 3

  Működés

  választás

 4. 4

  Köbcenti

  választás

 5. 5

  Évjárat

  választás

 6. 6

  Márka

  választás

A(z) FÉKTÁRCSA, FÉKDOB kikereséséhez a következő lépéseket kell követni. A pontos kereséshez kérem menjen végig az összes lépésen! Válassz a lentebbi menüből.
VÁLASSZ A LENTI 3

FÉKTÁRCSA, FÉKDOB

A féktárcsa, fékfob minden fékezésnél nagy terhelésnek van kitéve, ezért a legmagasabb technikai követelményeknek kell megfelelnie.
A féktárcsák, fékdob rendellenes használata csökkenti a fékezés biztonságát. A féktárcsákat ki kell cserélni, ha vastagságuk a minimális vastagság alá kopott. A fékdobokat abban az esteben kell cserélni, ha átmérőjük elérte a maximális átmérőt és nem lehet tovább biztonségosan szabályozni.
A mai autókban legtöbbször már az első és hátsó tengely is féktárcsákkal van szerelve. Az első féktárcsa általában hűtőbordás kivitel, míg a hátsó egyszerű tömör féktárcsa.

Cégünk az egyik legfontosabb alkatrésznek tartja a féktárcsákat, ezért kínáljuk talán ebből a legszélesebb választékot, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Több általunk forgalmazott féktárcsa márka, megtalálható gyári beszállítóként az autógyáraknál. Ilyen pl.: ATE, TEXTAR, TRW, ZIMMERMANN

Mindenkinek javasoljuk a fúrt, mart sport féktárcsáinkat is, hisz egy utcai vagy versenysport féktárcsával, sokkal jobb fékhatást érhetünk el. A sport féktárcsákon megtalálható bemarások vagy furatoknak köszönhetően, a fékezéskor keletkező fékpor és hő, könnyebben eltávozik, így mindig 100%-os a fékhatás. A sport féktárcsák esetében mindenki figyelmébe szeretnénk ajánlani az angol EBC féktárcsákat, melyek minősége, felülmúlja a piacon található összes más termékét.


Cégünk által forgalmazott féktárcsa, fékdob márkák:
EBC, ATE, ABS, TEXTAR, LPR, FERODO, PEX, SBS, QH, NIPPARTS, BREMBO, FEBI, JAPANPARTS, JAKOPARTS, JURID, TRW

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon