Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Ferodo termékekAngliában, 1897-ben alapított FERODO cég volt az első a világon, amely teljességében elkötelezte magát a fékalkatrészek tervezésének és gyártásának. Több mint száz éves történelmük alatt végig a féktechnológia élvonalában maradtak. A FERODO volt a világ első azbeszt nélküli egységes féktárcsabetét gyártója, ő volt a világ első alacsony acéltartalmú azbeszt nélküli féktárcsabetét gyártója, és a világ első azbesztmentes fékpofáinak gyártója is. A FERODO fékek az élvonalat jelentik mind az autó, mind a motorversenysportban.

Ferodo:A Ferodo 1897-ben kezdett féket gyártani lovaskocsikhoz.1902-ben kezdik bevezetni a fékalaktrészek világába.192-ben kezdenek beszállítani az Austin 7-hez fékbetéteket.1926- a sebességrekord felállításánál is a Ferodo fékek segítik JG Parry-Thomas megállását.1956-ban vezeti ba Ferodo első féktárcsáit a Triumph TR3-nál.1963-ban újabb sebességrekordot állítanak fel, és szintén a Ferodod fékrendzsereit használják.1969-ban megnyitják első fékteszt üzemüket.1980-ban készítik el első európai azbesztmentes fékbetéteket.1998-ban megvásárolja a Federal Mogul.2012-ben a hamisítások elleni védekezés.2014.A külön kutatás, a szélsőséges tesztelés, és azautógyártók jóváhagyása után a Ferodo ® az ECO-FRICTION ® fékbetétet hozza forgalomba az utángyártott piacra.Egy 100% -ban zöld termék, amelyet a mai kihívásoknak való megfelelésre terveztek.
Az összes Ferodo fékalkatrészt a legkisebb autótól a legnagyobb teherautóig terjedő járművekhez tervezték  , az úttól a versenypályáig.
 
Ferodo termékek:

Ferodo féktárcsa:
A Ferodo féktárcsákat gondosan tervezték meg, szigorúan tesztelték, és tökéletesen illeszkednek a Ferodo fékbetétekhez,bizosítva ezzel a  tökéletes minőségű és biztonságos fékezést.A Ferodo fáktárcsak a legkiválobb kohászatban, a legmagasabb minőségű öntési eljárásokkal készülnek.Minden féktárcsa gyári minőségnek megfelelően készül, mérnökök tesztelik, és hagyják jóvá.Ezzel garantálják a Ferodo gyárinak megfelelő minőségét, a vibráció csillapítás segít kiküszöbölni a fékzajt és az egyenetlen kopást.Kiemelkedő hőelosztása miatt, nincs hődeformáció.Bevonatának köszönhetően kivállóan ellenáll a korróziónak.

 
Ferodo Fékbetét:
A Ferodo ECO-FRICTION ötéves kutatás eredménye, 25 különféle új alkotóelemmel.A Ferodo ezzel a technológiai áttöréssel nagyban elősegíti a szállópor csökkentését."Zöld" anyagokkal járul hozzá a környezet védelméhez, de ugyanúgy ragaszkodva a megfelelő, biztonságos fékhatáshoz.2014-től a Mercedes C osztálynál kezdték alkalmazni a"zöld" betéteket,2015-től pedig az Audi A4-ben.

 
Ferodo Féknyereg:
A Ferodo felújított féknyergeket kínál, kiválló minőségben.Kizárólag jó minőségű anyagok felhasználásával , és a felújítási technológia precízségével biztosítja, hogy felújított féknyergei abszolút megfeleljenek a gyári féknyergek minőségének.

 
Ferodo Fékpofa:
A Ferodo fékpofák megbízható hátsó kerékfékezést biztosítanak számos autómárkában. A Ferodo fékpofa minden alkalommal kiváló fékteljesítményt garantál.Nagyon tartósak, zajmentesek és szélsőséges körülmények között is jól telsesítenek.

 
Ferodo fékdob:
Kiváló minőségű öntööt , előre megmunkált, kiegyensúlyozott fékdobok.

 
Ferodo fékhidraulika alkatrészek:
Biztonságos kiváló prémium alkatrészeik megfelelnek, vagy meghaladják a legmagasabb követelményeket mind a tervezés, mind a gyártás területén. Szakértelmük és az alapos tesztelés eredménye biztonságos és megbízható termékeket eredményez, még extrém körülmények között is.
Fékmunkahenger, kuplung főhenger, kuplung munkahenger, kerékhenger, fékcső,

 
 
Ferodo fékolaj:
A fékfolyadék, bár gyakran elfelejtik, a fékrendszer kritikus része.Ha figyelmen kívül hagyják, a fékfolyadék felforrásához vezethet, ami fékhibát okozhat.
 
DOT 4 szintetikus (kiváló általános célú folyadék gépjárművekhez és motorkerékpárokhoz Európában, Japánban és az Egyesült Államokban)
A száraz forráspont követelménye: 230 ° C / Ferodo folyadék: 249 ° C 
A nedves forráspont követelménye: 155 ° C / Ferodo folyadék: 158 ° C
 
ESP DOT 4 szintetikus (közepes és legfontosabb járművekhez ESP rendszerekkel)
A száraz forráspont követelménye: 260 ° C / Ferodo folyadék: 269 ° C
A nedves forráspont követelménye: 165 ° C / Ferodo folyadék: 170 ° C
 
DOT 5.1 szintetikus (nagy teljesítményű verseny járművekhez és ABS fékrendszerrel felszerelt járművekhez)
A száraz forráspont követelménye: 260 ° C / Ferodo folyadék: 270 ° C
A nedves forráspont követelménye: 180 ° C / Ferodo folyadék: 183 ° C
 
LHM ásványi anyag (a Citroën hidraulikus rendszerhez és más járművekhez, amelyek ásványialapú folyadékot igényelnek)
A száraz forráspont követelménye: 240 ° C / Ferodo folyadék: 250 ° C
A nedves forráspont követelménye: Nem alkalmazható.

 
Ferodo fékcső:

Kiváló minőségű termékcsalád, amelyet tökéletesítésre terveztek a nagyobb teljesítmény és biztonság érdekében.A Ferodo fékcsövek bevonatuknak köszönhető, hogy ellenállnak a szélsőséges körülményeknek.Korrózió állóak, és karbantartás mentesek.Minden fékcső tesztelve van.Fékkopásjelzők, fékszerelék:

A kiváló minőségű kiegészítők, és kopásjelzők tökéletesen illeszkednek a fék alkatrészeihez.Gyorsan és egyszerüen felszerelhetők.Külön rendelhetőek.Vásárolja meg online webáruházunkból a Ferodo kiváló minőségű, és kedvező árú termékeit.Vásárlóink által is tesztelt, és ajánlott termékek, akciós áron.


Ferodo származási ország

United Kingdom


Ferodo minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Ferodo márkában a következő termékek szállíthatók

Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Fékbetét rögzítő készlet, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féknyereg, Fékpofa szerelék, Féktárcsa, Főfékhenger, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Kézifék bowden, Kuplung bowden, Kuplung főhenger, Kuplung munkahenger


Termékkategóriák