Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Ferodo


Ferodo Tájékoztató:Angliában, 1897-ben alapított FERODO cég volt az első a világon, amely teljességében elkötelezte magát a fékalkatrészek tervezésének és gyártásának. Több mint száz éves történelmük alatt végig a féktechnológia élvonalában maradtak. A FERODO volt a világ első azbeszt nélküli egységes féktárcsabetét gyártója, ő volt a világ első alacsony acéltartalmú azbeszt nélküli féktárcsabetét gyártója, és a világ első azbesztmentes fékpofáinak gyártója is. A FERODO fékek az élvonalat jelentik mind az autó, mind a motorversenysportban.

Ferodo:A Ferodo 1897-ben kezdett féket gyártani lovaskocsikhoz.1902-ben kezdik bevezetni a fékalaktrészek világába.192-ben kezdenek beszállítani az Austin 7-hez fékbetéteket.1926- a sebességrekord felállításánál is a Ferodo fékek segítik JG Parry-Thomas megállását.1956-ban vezeti ba Ferodo első féktárcsáit a Triumph TR3-nál.1963-ban újabb sebességrekordot állítanak fel, és szintén a Ferodod fékrendzsereit használják.1969-ban megnyitják első fékteszt üzemüket.1980-ban készítik el első európai azbesztmentes fékbetéteket.1998-ban megvásárolja a Federal Mogul.2012-ben a hamisítások elleni védekezés.2014.A külön kutatás, a szélsőséges tesztelés, és azautógyártók jóváhagyása után a Ferodo ® az ECO-FRICTION ® fékbetétet hozza forgalomba az utángyártott piacra.Egy 100% -ban zöld termék, amelyet a mai kihívásoknak való megfelelésre terveztek.
Az összes Ferodo fékalkatrészt a legkisebb autótól a legnagyobb teherautóig terjedő járművekhez tervezték  , az úttól a versenypályáig.
 
Ferodo termékek:

Ferodo féktárcsa:
A Ferodo féktárcsákat gondosan tervezték meg, szigorúan tesztelték, és tökéletesen illeszkednek a Ferodo fékbetétekhez,bizosítva ezzel a  tökéletes minőségű és biztonságos fékezést.A Ferodo fáktárcsak a legkiválobb kohászatban, a legmagasabb minőségű öntési eljárásokkal készülnek.Minden féktárcsa gyári minőségnek megfelelően készül, mérnökök tesztelik, és hagyják jóvá.Ezzel garantálják a Ferodo gyárinak megfelelő minőségét, a vibráció csillapítás segít kiküszöbölni a fékzajt és az egyenetlen kopást.Kiemelkedő hőelosztása miatt, nincs hődeformáció.Bevonatának köszönhetően kivállóan ellenáll a korróziónak.

 
Ferodo Fékbetét:
A Ferodo ECO-FRICTION ötéves kutatás eredménye, 25 különféle új alkotóelemmel.A Ferodo ezzel a technológiai áttöréssel nagyban elősegíti a szállópor csökkentését."Zöld" anyagokkal járul hozzá a környezet védelméhez, de ugyanúgy ragaszkodva a megfelelő, biztonságos fékhatáshoz.2014-től a Mercedes C osztálynál kezdték alkalmazni a"zöld" betéteket,2015-től pedig az Audi A4-ben.

 
Ferodo Féknyereg:
A Ferodo felújított féknyergeket kínál, kiválló minőségben.Kizárólag jó minőségű anyagok felhasználásával , és a felújítási technológia precízségével biztosítja, hogy felújított féknyergei abszolút megfeleljenek a gyári féknyergek minőségének.

 
Ferodo Fékpofa:
A Ferodo fékpofák megbízható hátsó kerékfékezést biztosítanak számos autómárkában. A Ferodo fékpofa minden alkalommal kiváló fékteljesítményt garantál.Nagyon tartósak, zajmentesek és szélsőséges körülmények között is jól telsesítenek.

 
Ferodo fékdob:
Kiváló minőségű öntööt , előre megmunkált, kiegyensúlyozott fékdobok.

 
Ferodo fékhidraulika alkatrészek:
Biztonságos kiváló prémium alkatrészeik megfelelnek, vagy meghaladják a legmagasabb követelményeket mind a tervezés, mind a gyártás területén. Szakértelmük és az alapos tesztelés eredménye biztonságos és megbízható termékeket eredményez, még extrém körülmények között is.
Fékmunkahenger, kuplung főhenger, kuplung munkahenger, kerékhenger, fékcső,

 
 
Ferodo fékolaj:
A fékfolyadék, bár gyakran elfelejtik, a fékrendszer kritikus része.Ha figyelmen kívül hagyják, a fékfolyadék felforrásához vezethet, ami fékhibát okozhat.
 
DOT 4 szintetikus (kiváló általános célú folyadék gépjárművekhez és motorkerékpárokhoz Európában, Japánban és az Egyesült Államokban)
A száraz forráspont követelménye: 230 ° C / Ferodo folyadék: 249 ° C 
A nedves forráspont követelménye: 155 ° C / Ferodo folyadék: 158 ° C
 
ESP DOT 4 szintetikus (közepes és legfontosabb járművekhez ESP rendszerekkel)
A száraz forráspont követelménye: 260 ° C / Ferodo folyadék: 269 ° C
A nedves forráspont követelménye: 165 ° C / Ferodo folyadék: 170 ° C
 
DOT 5.1 szintetikus (nagy teljesítményű verseny járművekhez és ABS fékrendszerrel felszerelt járművekhez)
A száraz forráspont követelménye: 260 ° C / Ferodo folyadék: 270 ° C
A nedves forráspont követelménye: 180 ° C / Ferodo folyadék: 183 ° C
 
LHM ásványi anyag (a Citroën hidraulikus rendszerhez és más járművekhez, amelyek ásványialapú folyadékot igényelnek)
A száraz forráspont követelménye: 240 ° C / Ferodo folyadék: 250 ° C
A nedves forráspont követelménye: Nem alkalmazható.

 
Ferodo fékcső:

Kiváló minőségű termékcsalád, amelyet tökéletesítésre terveztek a nagyobb teljesítmény és biztonság érdekében.A Ferodo fékcsövek bevonatuknak köszönhető, hogy ellenállnak a szélsőséges körülményeknek.Korrózió állóak, és karbantartás mentesek.Minden fékcső tesztelve van.Fékkopásjelzők, fékszerelék:

A kiváló minőségű kiegészítők, és kopásjelzők tökéletesen illeszkednek a fék alkatrészeihez.Gyorsan és egyszerüen felszerelhetők.Külön rendelhetőek.Vásárolja meg online webáruházunkból a Ferodo kiváló minőségű, és kedvező árú termékeit.Vásárlóink által is tesztelt, és ajánlott termékek, akciós áron.Ferodo Származási ország:
United Kingdom


Ferodo Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Ferodo márkában a következő termékek szállíthatók:


Legkedveltebb Ferodo termékek:
FDB732 @7Ferodo Első fékbetét
FSB334 @7Ferodo Hátsó fékpofa
DDF116 @7Ferodo Féktárcsa
FHY2053 @7Ferodo Első fékcső
FHY2161 @7Ferodo Hátsó fékcső
FHW041 @7Ferodo Fékmunkahenger
FHM1040 @7Ferodo Főfékhenger
FWI211 @7Ferodo Fékkopás jelző
FBA519 @Ferodo Fékbetét rögzítő készlet
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon