Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Filtron termékek

A Filtron cég 1982-es megalakulása óta gépkocsik, motoros gépek és berendezések, nehézgépek és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodott. Egyik legteljesebb szűrőválasztékkal rendelkezik.Filtron szűrőket 1982 óta gyárják Lengyelországban.Az első Filtron gyár 13 m2 volt,és kézzel készítették a szűrőket.A forgalmazói hálózat viszont csak a 90-es években jött létre.Az első Filtron szűrő katalógos 1993-ban készült el, és 129 szűrőt tartalmazott.Azóta is dinamikusan fejlődik.A 13 m2 kis gyárépületből mára 52000 m2-en üzemelnek,2000 alkalmazottal.2016-ban csatlakoztak a Mann+Hummel csoporthoz, mely jelenleg világelső a szűrési technológiák területén.

Filtron termékek:
 
-Filtron Levegőszűrő:
A légszűrő felfogja a motor által beszívott levegőben található szennyeződéseket és ezzel segít fenntartani a motor megfelelő teljesítményét, nyomatékát és az alacsony üzemanyag-fogyasztást. Ha nem alkalmaznánk szűrőt, a szennyezett - pollennel és porral teli - levegő egyenesen az égéstérbe kerülne.  A motorban jelenlévő szennyeződés csiszolópapírként működne és ezzel károsítaná a dugattyúgyűrűket, csapágyakat és hengereket.Minden filtron levegőszűrő megakadályozza a tűz terjedését, ha véletlenül a légbeömlő rendszerbe cigarittacsikk kerülne.A tömítés kivételes tulajdonságainak köszönhetően a FILTRON légszűrők még nagyon nehéz körülmények között is jó szigetelést biztosítanak.A levegőszűrők speciális redőinek köszönhetően szűrési folyamat a szűrőközeg egész felületén történik, ami elősegíti a motor maximális teljesítőképességét.​Speciáis anyagokat használnak, ezért 99,9%-os szűrési hatékonyságot biztosítanak még a néhány mikrométer átmérőjű részecskék esetében is.


-Filtron Olajszűrő:
Az olajszűrő felfogja a szennyeződéseket, melyek az égéstérből és a motor alkatrészeinek súrlódása során kerülnek az olajba. A szűrő nélkül a szennyezett olaj fokozná a mozgó alkatrészek elhasználódását, ami közvetlenül befolyásolja a motor meghibásodásának kockázatát.​ Mind a szűrőközeg, mind a szelepek, rugók, házak és a szűrő más alkatrészei megfelelnek a támasztott követelményeknek, még a legnehezebb üzemi körülmények között is.FILTRON szűrő vásárlásakor biztos lehet abban, hogy nem lehet szó olajszivárgásról.FILTRON olajszűrő vásárlásakor biztos lehet abban, hogy nem lehet szó olajszivárgásról, mert rendszeresen tesztelik a tömítéseket.A FILTRON olajszűrőkben megtalálható szelepek az egyedi követelmények figyelembevételével kerülnek megtervezésre.

-Filtron üzemanyagszűrő:
Az üzemanyagszűrő felfogja az üzemanyagban fellelhető rozsdát, fémrészecskét, port és más szilárd részecskéket.A FILTRON az üzemanyagszűrők széles választékával rendelkezik a modern befecskendező rendszerekkel ellátott gépjárművek számára. Ezek a szűrők a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek az olyan technológiailag fejlett megoldásoknak köszönhetően, mint pl. a többfázisú vízleválasztás.

-Filtron pollenszűrő:
A pollenszűrő azt a levegőt tisztítja meg, melyet az utastérben a sofőr és az utasok belélegeznek. A pollenszűrők kivételesen fontos szerepet töltenek be, mivel a szennyezett levegő jelentősen befolyásolja egészségügyi állapotunkat és a koncentrációs képességet vezetés közben.Mindegyik FILTRON pollenszűrőben alkalmazásra került a BIOKNIGHT antibakteriális rendszer, mely a szűrt levegőből hatékonyan eltávolítja az egészségre káros baktériumokat és allergéneket. Ennek a rendszernek az alapját egy a szűrőközegre felhelyezett szagtalan, nem toxikus és emberi szemmel nem látható réteg képezi.Az aktívszenes pollenszűrők a szilárd részecskéken kívül az ártalmas gázokat és szagokat is felfogják.A kiváló minőségű Filtron termékeket megvásárolhatja webáruházunkban!


Filtron származási ország

Lengyelország


Filtron minőségi kategória

Normál kategóriás termék.


Filtron márkában a következő termékek szállíthatók

Automataváltó szűrő, Hydraulikaszűrő, Levegőszűrő, Olajszűrő, Pollenszűrő, Üzemanyagszűrő


Termékkategóriák