Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

FRENKIT termékek


Frenkit:
A Frenkit egy személygépkocsik, és könnyű járművek fék alkatrészeinek gyártására és forgalmazására szakosodott vállalat.
Az összes terméket az gyárinak megfelelően vagy az ügyfél specifikációi szerint gyártják, az ISO 9.001 követelményeknek megfelelő tanúsított minőségirányítási rendszerrel.
Filozófiájuk az, hogy jó szolgáltatást kínáljanak ügyfeleinknek. Ehhez széles termékkínálatuk van raktáron, amely lehetővé teszi számunkra, hogy rövid időn belül termékeket szállítsunk.
Folyamatosan új referenciákkal egészítik ki a termékválasztékot.Teljes fék-, és hidraulikus tengelykapcsoló-hajtóművek javítókészletét kínáljuk  . autókhoz és könnyű járművekhez. Kínálatunk kiterjed a legtöbb  európai, japán és koreai járműre.Minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy elnyerte a ZF autóalkatrész gyártó cég bizalmát is, így a Frenkit lett a beszállítója. 
 
Frenkit termékek:
 
Frenkit Fékmunkahenger javító
Frenkit Kerékhenger javító


 
Frenkit Féknyereg csúszkák:

Frenkit Féknyereg javító:

Frenkit Féknyereg tartozékok:


 
Frenkit Kuplung munkahenger javító:


 
Frenkit Kuplung főhenger javító:

Frenkit Féknyereg dugattyú:


 
Frenkit Fékpofa , és fékbetét rögzítő, szerelő készlet:A Frenkit kiváló minőségű fékalkatrészeit akciós áron megtalálja webáruházunkban.Válassza ki az Ön autójához megfelelőt. 
 


FRENKIT származási ország

Spanyolország


FRENKIT minőségi kategória


FRENKIT márkában a következő termékek szállíthatók

Első kerék javító, Fékbetét rögzítő készlet, Fékcsuszka porvédő, Fékerőszabályozó javító, Fékmunkahenger javító, Féknyereg dugattyú, Főfékhenger javító, Hátsó kerék javító, Kuplungfőhenger javító, Kuplungmunkahenger javító


Termékkategóriák