Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

GARANCIA

Alkatrészeinkre általában fél-,egy- vagy két év garanciát vállalunk. Amit az adott termék magyarországi forgalmazója határoz meg. A garanciális ügyintézéshez szükségünk van maga az adott alkatrészre, a szakműhely által kiállított beszerelési számlára, és egy szakvéleményre. (A szakvélemény tartalmazza pl.mikor lett beszerelve az alkatrész, kb. mennyi km-t tett meg az autó a beszereléstől számítva, milyen hibajelenséget tapasztalt stb.)
Bármilyen probléma esetén bátran keressenek minket, és az adott termékre vonatkozóan, pontos felvilágosítást tudunk adni.

Csere:

Az alkatrész cseréjére, illetve visszavételére a átvételtől számított 7-14. napig van lehetőség. Természetesen ennek a szabálynak a "szögletes" betartása a különböző nagykereskedéseknél nem egyforma, de vannak beszállítók, akik 14 nap után egyáltalán nem hajlandóak már visszavenni tévesen rendelt termékeket. Így megkérünk mindenkit, a szükséges alkatrészeket a beszerlési időponthoz képest ilyen időtávon belül próbálja beszerezni. Természetesen, mivel legtöbb autó gyári cd keresőjével rendelkezünk, így ha több hónappal előtte szeretné beszerezni az alkatrészeket, kérje kollégáink segítségét, mert ez a legpontosabb keresés, ha így keressük ki.
Az áru cseréjekor a gyári csomagolásnak eredeti, tiszta állapotban kell lennie, és az alkatrészen beszerelési nyomnak nem szabad látszania.


Speciális garanciák, cserék:

Motorikus alkatrészek:
Mivel az alkatrészek csomagolásán fel van minden esetben tüntetve a méret, csak és kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszacserélni azt. A hidraulikus elemek garanciáztatásához mindig szükséges, a motorolaj cseréjének a bizonyítása is számlával.

Lengéscsillapító:
A gyártó csak párban történő csere esetén fogad el garanciális reklamációt, a porvédő egyidejű cseréjével.(ha az adott gépjármű típus rendelkezik ilyennel)

Elektromos alkatrészek:
Elektronikus alkatrészekre legtöbb beszállító nem ad garanciát, mivel egy rossz próba eredményeként akár tönkremehet az adott alkatrész.

Vezérmű szíj:
Csak görgők egyidejű cseréjével együtt fogadnak el a gyártók garanciális reklamációt. A szakszervíz kiválasztása is fontos dolog, mert a mai korszerű motorok automata feszítővel vannak szerelve, így ezen feszítők feszerelése is már speciális szerszámok szükségesek.

A legfontosabb, hogy minden garanciális ügyintézéshez szükséges a vásárlási számla másolata, beszerelési számla másolata és egy szakválemény, melyet sokszor az adott importőr csak a saját bejelentő lapján fogadja el, de bizonyos esetekben elegende egy sima kézzel írott is.

Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon