Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Gates


Gates Tájékoztató:
 
Gates:1911-ben Charles C. Gates vásárolt egy gumiabroncsokat gyártó céget Denverben.Pár évvel később feltalálta az ékszíjat, amely forradalmasította az energia átvitelt.Ez szinte minden iparágat érintett.Ez által a kis családi vállalkozás több mint 15000 alkalmazottal, több mint 100 helyszinen 30 országban van jelen.Az a céljuk, hogy mind az energiaátvitel, mind a folyadék átvitel (olajcsövek, vízcsövek)terén folyamatosan fejlődjön és a mai kor, és a jövő elvárásainak is megfeleljen.Ma a GATES a világ egyik legnagyobb ipari és gépjármű szíj és cső gyártója. Az autógyártásban a GATES név egyet jelent a csúcsminőségű termékekkel, és gyakorlatilag a világ összes autógyártójának beszállítója. Ezen gyártókkal fenntartott szoros együttműködésnek köszönhetően a GATES piacvezető a tervezési és gyártási módszerek terén. Beszállítója a GM, Audi, Fiat, Peugeot cégeknek.Gates csövek: vízcsövek, légkondicionálócsövek, üzemanyagcsövek, fűtéscsövek, turbó olajcsövek.
Motorja a sok csőre, és tömlőre támaszkodik, amelyek összekapcsolják a kritikus rendszereket és megnövelik a jármű teljesítményét. Az autóipar vezetõjeként a Gates a gyári minõségû és a gyárival egyenértékû motorcsöveket gyárt szinte minden járműre, hogy megfeleljen, vagy meghaladja az autógyártó által megkívánt hõ-, nyomás- és korróziós követelményeknek. Gates szíjak: vezérműszíj, ékszíj, fogasszíj, speciális szíjak, Micro-V szíj.
Több mint 100 éve folyamatosan fejlesztik a Micro-V szíjakat.A rendelkezésre álló legfejlettebb technológiát felhasználva az iparág legjobb szíjait gyártjuk, és exkluzív, rövidített profillal tervezik őket, hogy biztosítsák az optimális illeszkedést,és működést. Azokban az esetekben, amikor a gyári elvárás zajhoz, rezgéshez és idő előtti meghibásodáshoz vezet, a Gates az anyagok, és a gyártás korszerűsítésével meghaladja a gyári minőségét. Az eredmény? Az iparág legcsendesebb és legjobban teljesítő autó-, és ipari Micro-V® szíjai.
A mai, rendkívül kifinomult autómotorok magasabb hőmérsékleten, nagyobb sebességen működnek, nagyobb energiát termelnek, és nagymértékben megtervezett anyagokat igényelnek, hogy megfeleljenek a nagy futásteljesítményű csere-intervallumoknak, amint azt autógyárak igénylik. A Gates mérnökei az autóipari vezérműszíjakat úgy fejlesztik, hogy együtt működnek az autógyárak mérnökeivel, ezzel biztosítva az utángyártott piacra szánt szíjak ugyan olyan minőségét. A Gates vezérműszíjai csendes, megbízható, alacsony karbantartást igényelne, és kiemelkedően ellenállnak a szennyeződésnek, a hőnek és a kopásnak.

   

Vezérműszíj szettek:A Gates gépjármű fogasszíj-készletei mindent tartalmaznak, ami a gondtalan működés biztosításához szükséges. Készleteik teljes megoldásként tervezik - ez segíti az egyes alkatrészek költségeinek megtakarítását, biztosítva az összes alkatrész rendelkezésre állását, hogy a teljes munkát elvégezzék az ügyfelek visszatérésének kiküszöbölése érdekében.Vízszivattyú: A Gates vízszivattyúit elismerik az autóiparban rendkívüli tartósságuk, minőségük és hatékonyságuk miatt.Lefedve a mai modern modellektől a hibrid rendszereken keresztül a vintage autókig.Minden Gates vízszivattyú prémium anyagokból készül, a tömítések, és a csapágyak tesztelésével.Mindig csak gyári vízszivattyút gyártanak az utángyártott piacra is.Gates feszítőgörgők: A Gates magasan megtervezett szíjtárcsákat, feszítőket, tartókonzolokat, és más alkatrészeket szállít a fogasszíjhajtó rendszerekhez, biztosítva az optimális teljesítményt. A Gates szinte minden működő járműhöz rendelkezik OE illesztési / forma / funkciós termékekkel.A Gates kupakok, és termosztátok megfelelnek a hőmérsékleti és nyomási elvárásoknak.Gyári minőségű hűtő-, üzemanyag-, olaj-, és DEF kupakok.A Gates termosztátoknál a gyári összeszerelést követik, hogy pontos, és megbízható teljesítményt nyújtsanak.Tesztelik a tömítéseket.A Gates termékeket vásárolja meg akciós áron webáruházunkban! 

 

 Gates Származási ország:
Belgium


Gates Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Gates márkában a következő termékek szállíthatók:


Legkedveltebb Gates termékek:
K015499XS @6Gates Vezérműszíj készlet
KP25569XS-1 @6Gates Vezérműszíj készlet vízpumpával
5PK1545-GT @6Gates hosszbordás ékszíj
6217MC-GT @6Gates ékszíj
T38433-GT @6Gates hosszbordász szíj görgő
TVD1001-GT @6Gates Szíjtárcsa
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon