Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat


Az 1978-ban megalakult az EBC Brakes egy minőségi gyártó óriási tapasztalattal, a gépkocsi fékek, és a hibakeresési területen. Az EBC Brakes több millió szett gépkocsi féket adott el világszerte, valamint számos terméke és megoldása van a fék problémákra.

Az EBC Brakes olyan sok féktárcsát vagy fékbetétet állít elő, amilyen sokat csak képes az Egyesült Királyság-beli leányvállalatok öntödéiben. A minőségük első osztályú. Azokat amiket a tengerentúlon készítenek, megvétel után DARABRÓL-DARABRA felülvizsgálnak kohászati, méretpontossági szempontból. Nem adnak el, úgynevezett „hajlott, vagy megvetemedett” féktárcsákat. Valójában, soha nem találkoztak olyan megvetemedett féktárcsával, ami műszakilag inkorrekt időszakon belül kezdett volna el rázni, használat közben.

Sokszor azt TAPASZTALJUK, hogy remeg a fék 3000-6000 mérföld után, amit a pozícionálatlanság okoz, ami egy ártatlan szerelési hibából, vagy az egyes járműtípusnál előforduló rendellenességből ered (hét járműből eggyel fordul elő). A sofőrnek elég csak nekimennie a padkának, vagy átmennie egy kátyún, és máris elállítódhat a kormánygeometria.

EGYETLEN MÓDON ORVOSOLHATJUK, MÉGPEDIG AZ AUTÓ FÉKÉNEK ESZTERGÁLÁSÁVAL.

Hogyan oldjuk meg a fékrázását véglegesen?


A kormánygeometria nagyon fontos, ezért számos élvonalbeli autógyártó az autó összeszerelési procedúra részeként kezeli, és leszedi az új féktárcsa felszínét, majd így szerelik össze véglegesen. Beleértve a Jaguárt, Porschét, BMW-t, Hondát, Landrovert, és így tovább, a lista végtelen, amit itt megtalálhat: pro-cut history

Ennek függvényében nem meglepő, hogy több mint 100,000 esetben került értékesítésre a Pro Cut fékesztergálás, mint szolgáltatás, világszerte. Ez a nagyszerű berendezés, a LEGJOBB garázsok sajátjaiként, csodálatra méltó módon végzi a munkáját. Az EBC Brakes az első kereskedő, aki megpróbálja, ajánlani ezt a berendezést, de ahogy rámutattuk, a legnagyobb autógyártók is használják és ajánlják.

A javító megmunkálás során, csak néhány mikront távolítunk el az anyagból (kb. 0.1 mm-ert). Tehát NEM IGAZ az, hogy a Pro Cut újracsiszolási eljárás, vagy értékhatár alá viszi a féktárcsát, kivéve, ha az eddig is ott volt.(azaz el volt kopva)

Ezen a berendezéssel lehetséges a fúrt, hornyolt, és még a keresztbe hornyolt tárcsákon is átfutni.

Ha ön egy Szerviz és érdeklődik a Pro Cut berendezések iránt, kérjük, látogasson el az alábbi weboldalak egyikére.

Elérhetőségünk az EU-ban: www.procuteurope.eu


A féktárcsák Pro Cut esztergálással való simítás előnyei, AKÁR AZ ELSŐ BESZERELÉSTŐL

Még ha ÚJ tárcsákat vagy rotorokat is rakunk fel, akkor is excentrikus lehet, az első beszereléstől kezdve, ami a kerékagy és a járműkarosszéria közti tűrésből ered, tehát a legjobb módja hogy garantáljuk sima fékezést az első alkalomtól, ha átfutunk még az ÚJ féktárcsákon is. Mivel a féktárcsák újak, és csak nagyon kicsi lesz a tárcsa anyagvesztesége.....maximum 0,005 inch, ezért ennek semmilyen hatása nem lesz a féktárcsa élettartamára.

Mit érünk még el ezenfelül, ha Pro Cut esztergálással megmunkáljuk az új tárcsát:
-Tökéletesen egy vonalba esnek a féktárcsák vagy a rotorok az autóval
-Biztosítja az egyenletes, és tökéletes fékezést az első pedálhasználattól
-Eltávolítja a cinket a fékezési területről, ezzel felgyorsítja a fék összekopását, és hamarabb kialakul a kívánt fékhatás
-Meggátolja a DTV-t és a fék remegésének előfordulását, több ezer mérföldre


Az EBC Brakes ajánlja, helyesli, és támogatja a Pro Cut-féle fékmegmunkálást, és ez a gyakorlat nem csak a fék remegésére ad megoldást, hanem tökéletesíti a féktárcsa egyenes futását, az első beszereléstől.

PRO CUT ALSO DOES A PERFECT JOB ON SLOTTED DISCS
Hasonló témával foglakozó cikkeinket megtalálhatja itt:
A kormánykerék remegése
Fékremegés
Mi az a fékgyengülés?
Pro Cut Esztergálás
Repedés, vagy hajszálrepedés a féktárcsa felületén?
Mi az a fékpor, és mi okozza?
Gőzzár a fékfolyadékban
EBC első fékbetétek
Autó Fékek - 1. rész
Hogy koptasd be az új fékeidet utcai/városi használatra?
Kerámia fékbetétek!!!???
Hogyan készülnek a fékek?
Legjobb fékbetétek - 1. rész
Legjobb fékbetétek - 2. rész
Visszajelzések, észrevételek a fékbetétekről
Zaj a hátsó féknél

Fekmester.hu ®
Termékkategóriák