Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Autónk hűtőrendszere idővel elszennyeződik, ill. a rendszerben található folyadék elhasználódik. Ezért érdemes az elhasználódott folyadékot szervizkönyvben leírt időközönként cseréltetni. A hűtőtisztító adalék használatával az egész hűtési rendszert egyben tudjuk kitisztítani, így tisztítást követően egy sokkal jobb hatásfokot érhetünk el. A hűtőrendszer tisztító, hűtőtömítő termékek széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A hűtőtömítő, ahogy a neve is sejteti, a hűtőn található parányi repedések tömítésére szolgál. Nagy előnye, hogy apróbb repedések esetén elkerülhető a vízhűtőnek a cseréje, de sajnos bizonyos méret fölött már nem lehet elkerülni a cserét.
Termékek

Termékek

15 termék megjelenítése 15 termék közül
 • Különleges adalék a hűtőfolyadékban - a benzin dízel-és gázmotorok hűtőrendszerének tömítőanyaga. Alkalmas minden folyékony hűtőrendszerre kisebb szivárgások megszüntetésére. Különösen ajánlott alumínium radiátoros rendszereknek, de bármilyen más anyagból készült radiátoroknak is (réz, műanyag és kompozit stb. ). Egyedi polimerek keveréke, és a rendszerben lévő kis szivárgások kiküszöbölésére szolgál.
Elérhetőség: Szállítható
970 Ft
 • Radiator Flush speciális tisztítószer belső égésű motorok (ICE) hűtőrendszereihez és belső fűtőrendszerekhez. Alkalmas minden folyadékhűtéses belső égésű motorhoz. Ez egy vegyi vízkő átalakító aktív tisztítószer komponensekkel - garantáltan megtisztítja a hűtőrendszert bármilyen fokú szennyeződéstől. A termék tulajdonságai: - Bármilyen hűtőfolyadékkal kompatibilis; - Javítja a hőátadást a hűtőrendszerben és 50-70%-kal növeli a radiátor hatásfokát; - Eltávolítja a rozsdát, vízkövet, vízkövet, fagyálló bomlástermékeket, zsírt és egyéb szennyeződéseket a hűtőrendszer minden eleméről (motor hűtőköpeny, radiátor, fűtés, csővezetékek stb.); - Megszünteti a hengerfalak helyi túlmelegedését, amely a hűtőköpeny vízkővel való eltömődéséből ered, és a henger-dugattyú csoport fokozott kopásához és ennek következtében annak elakadásához vezet; - Csökkenti a motor túlmelegedésének és „forrásának” valószínűségét forgalmi dugókban való vezetéskor; - Helyreállítja a hűtőfolyadék keringését a lerakódásokkal eltömődött radiátorcsöveken keresztül; - Megvédi a szivattyú olajtömítését a koptató zárványok és a fagyálló bomlási és oxidációs termékei által okozott tönkremeneteltől; - Abszolút semleges minden szerkezeti anyaggal szemben (fémek és ötvözetek, műanyag és gumi alkatrészek); - Kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a korrozív savakat; - Nem tartalmaz savakat, semlegesítést nem igényel. Alkalmazás: Adja hozzá a palack tartalmát a hűtőrendszerhez, kapcsolja be a fűtést és indítsa el a motort alapjáraton. Hagyja felmelegedni a motort üzemi hőmérsékletre, és működtesse 10-30 percig, a szennyeződés várható mértékétől függően. Engedje le a régi hűtőfolyadékot és öblítse át a rendszert vízzel, majd töltse fel a hűtőrendszert új hűtőfolyadékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
 • A hűtőfolyadék speciális adaléka a belső égésű motorok hűtőrendszerének (ICE) és a belső fűtési rendszernek a tömítőanyaga. Alkalmas minden folyadékhűtéses belső égésű motorhoz, bármilyen anyagból (alumínium, réz, műanyag és kompozit, stb.) készült radiátorokkal. Fémpolimerek és speciális szálak keveréke, és a rendszer szivárgásának megszüntetésére szolgál. A termék tulajdonságai: - Kompatibilis bármilyen hűtőfolyadékkal és vízzel; - Tömíti a hűtőrendszert és kiküszöböli a szivárgást a tömítéseken, bilincseken, a hűtőben, a hengerfejtömítéseken, a vízszivattyúból és magából a hengerblokkból származó kis repedéseken keresztül. Megakadályozza a szivárgásokat a jövőben; - Csak a szivárgás helyén köt ki, a radiátorcsövek eltömődése nélkül. Kikeményedés után ellenáll a vibrációnak, hőmérséklet-változásoknak, nem mosódik ki, nem oldódik; - Különösen ajánlott olyan mikrorepedések, mikroszivárgások tömítésére, amelyek helye nehezen meghatározható, de ami miatt a hűtőfolyadék szintje csökken; - Teljesen semleges minden szerkezeti anyaggal szemben (fémek és ötvözetek, műanyag és gumi alkatrészek). Helyreállítja a tömítések és tömítések elveszett rugalmasságát és rugalmasságát, megvédi őket a kiszáradástól, megkeményedéstől, deformációtól és repedéstől, lelassítja öregedésüket és ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a korrozív savakat; - Meghosszabbítja a vízszivattyú élettartamát; - Használható a szivárgások megelőzésére, valamint a tömítések és tömítések elöregedésének, kopásának megelőzésére, és általában a hűtőrendszer meghibásodásának megelőzésére. Alkalmazás: Indítsa el a motort alapjáraton és hagyja felmelegedni üzemi hőmérsékletre, kapcsolja be a belső fűtést. A palack tartalmát alaposan rázza fel és öntse a hűtőrendszer tágulási tartályába (vagy a radiátorba). Egy 325 ml-es palack elegendő egy 12 literes rendszerhez. Hagyja a motort alapjáraton 10 percig. Ha a szivárgást 3 napon belül nem szüntetik meg, mechanikai javításra van szükség.
Elérhetőség: Szállítható
850 Ft
 • Eltávolítja a vízkőlerakódásokat, az iszapot, rozsdát, korróziót. Oldja és megköti a zsír és olajtartalmú lerakódásokat. Keni és védi a fémalkatrészeket, ill. a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék csere előtt a hűtőtisztítót a használt hűtőfolyadékhoz öntjük. A fűtés csapot kinyitjuk és a motort kb. 15 percet alapjáraton járatjuk. Leengedjük a hűtőből a folyadékot, és a rendszert alaposan átöblítjük tiszta vízzel. Ezután a gyártó által előírt módon elvégezzük a hűtőfolyadék feltöltését.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
 • Autóhűtők szivárgása esetén tömítésre alkalmas termék, mely tömíti a vízhűtő, hőcserélő, vízpumpa, fűtéscsap, hűtővízvezetékek esetleges szivárgásait. Megakadályozza a káros glikol szivárgást (fagyálló), jó kenést ad a vízpumpának, elasztikus tömítettséget eredményez.Használata előtt jól fel kell rázni, hozzáönteni a meglévő hűtővízhez. A fűtéscsapot melegre állítani, és a motort folyamatosan kb. 10-15 percet alapjáraton működtetni. Ellenőrizzük a hűtőfolyadék szintjét
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
 • Véd a vízkőlerakódásokkal, az iszappal, rozsdával, korrózióval szemben. Keni és védi a fém alkatrészeket és a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék cseréjekor a hűtőkondicionálót a hűtőfolyadékhoz öntjük. A 375ml flakon tartalma elegendő 5-10 l űrtartalomhoz.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
 • Hatásosan eltávolítja a hűtőrendszerből az olajos lerakódásokat – akár az olajsarat is -, a hűtőiszapot és a vízkövet is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém, ill. gumi, műanyag alkatrésznek.A flakonokat (K1+K2) használat előtt jól fel kell rázni, és hozzáönteni a tisztítandó hűtőrendszerhez. A fűtéscsapot kinyitni, a motort kb. 15 percet közepes fordulaton járatni, majd ezt követően a hűtővizet leengedni. Amennyiben a kiegyenlítő tartályt nem járja át a hűtővíz, ill. a tisztító, akkor ki kell szerelni és kézzel meg kell tisztítani. A tisztítás után a rendszert tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni. Ezután a gyártó által előírt módon és anyaggal töltse fel a hűtőrendszert.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
 • Eltömíti a max. 0,9 mm-es repedéseket. Biztonságos minden típusú fém és alumínium hűtőberendezéshez.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Rázza össze alaposan a flakon tartalmát, és öntse a készítményt a hűtőbe.Járassa a motort néhány percig, hogy a tömítőanyag végig mehessen az egész rendszeren.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 575 Ft
 • Professzionális folyadék a hűtőrendszer, és a fűtőberendezés szivárgásainak kezelésére. Megszünteti a max.0,9 mm-es repedéseket, és szivárogást a tömlőknél, és csatlakozóknál.Biztonságosan használható minden típusú fémhűtő és fűtőberendezés számára.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Jól rázza meg a palackot, és öntse a készítményt a tágulási tartályba.Hagyja a motort néhány percig járni, hogy a tömítőanyag keveredhessen a hűtőfolyadékkal.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 365 Ft
 • Gyorsan megtisztítja a hűtőrendszert. Megakadályozza a motor túlmelegedését. 20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.Engedje le a hűtőt, öblítse ki és töltse fel félig. Öntsük bele a flakon tartalmát, és töltsük fel teljesen a hűtőt.Járassuk a motort legalább 15 percig.Engedje le a hűtőt, miután lehűlt, öblítse ki, és töltse fel hűtőfolyadékkal.Külön fűtési rendszer esetén ismételje meg a műveletet bekapcsolt fűtőrendszerrel.
Elérhetőség: Szállítható
1 320 Ft
 • Modern termék a hűtőrendszer zsírtalanításához.A motor meghibásodása, és a hűtőrendszerbe jutó olaj esetén a készítmény hatékonyan eltávolítja az olaj nyomait a teljes hűtőrendszerből: tömlőkből, vízszivattyúból, radiátorból és tágulási tartályból.Hatékony, és teljesen biztonságos. Az 1L-es flakon kb. 6L kapacitású hűtőrendszerhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 920 Ft
 • Tisztítja az autók hűtőrendszereit. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1) Eltávolítja a vízkövet. 2) Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Biztonságos gumitömlőkhöz, tömítésekhez és a hűtőrendszerben lévő összes fémhez. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, dízel és hibrid dízel, Minden benzin- és dízelmotor "vízhűtéses" rendszeréhez ajánlott. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack akár 7 liter hűtőfolyadékot is kezel. Használata a hűtőfolyadék cseréjekor javasolt (kövesse a gyártó ajánlásait). A teljes útmutatást lásd a műszaki adatlapon.
Elérhetőség: Szállítható
1 875 Ft
 • Koncentrált termék, amelyet az autók összes hűtőrendszerének alapos tisztítására terveztek. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1. Eltávolítja a lerakódást 2. Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Tisztítás közben a szuszpenzióban tartja a szennyeződéseket és a részecskéket.
Elérhetőség: Szállítható
1 725 Ft
 • Megállítja a kisebb szivárgásokat a hűtőben és a hűtőrendszerben, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik. Megállítja és megakadályozza a szivárgást a radiátorban, a hűtő- és a fűtési rendszerben. Megállítja a fejtömítés szivárgását. Nem károsítja a gumitömlőket, tömítéseket vagy más rendszerelemeket. Kompatibilis minden fagyállóval és hűtőfolyadékkal, az OAT hűtőfolyadékkal is. Minden benzin-, dízel- és LPG-motor „vízhűtéses” rendszeréhez, ha kisebb szivárgást észlel. Megelőző szerként is használható. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack legfeljebb 12 liter hűtőfolyadékot kezel. Ha a hűtőrendszer túlságosan elszennyeződött, ajánlatos először Wynn's Cooling System Flush öblítővel megtisztítani. Ellenőrizze a hűtőfolyadék szintjét. Indítsa el a motort, melegítse üzemi hőmérsékletre úgy, hogy a fűtés minden kezelőszerve HOT állásban van. Jól rázza fel a palackot, és a teljes tartalmát öntse a hűtőrendszerbe a radiátor töltőnyílásán keresztül, vagy teljesen zárt, átfolyós rendszerű radiátor esetén a tágulási tartályon keresztül. Zárja le a rendszert, és hagyja járni a motort kb. 10 perc. amíg a szivárgást vagy szivárgásokat lezárják. Szükség esetén töltse fel hűtőfolyadékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 655 Ft
 • Korróziógátló tulajdonságú tömítőanyag a hűtőrendszer kis szivárgásának megakadályozására. Megállítja és megakadályozza a szivárgást a radiátorban, a hűtő- és a fűtési rendszerben. Megállítja a fejtömítés szivárgását. Nem károsítja a gumitömlőket, tömítéseket vagy más rendszerelemeket. Úgy lett kialakítva, hogy elkerülje a radiátor vízfolyásainak és hőmérséklet-érzékelőinek eltömődését. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, dízel és hibrid dízel. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack legfeljebb 12 liter hűtőfolyadékot kezel. Minden benzin-, LPG- és dízelmotor "vízhűtéses" rendszeréhez ajánlott, ha kisebb szivárgást észlel. Megelőző szerként is használható. A Wynn's Radiator Stop Leak nem javítja a törött vagy elszakadt tömlőket.
Elérhetőség: Szállítható
1 390 Ft
Termékkategóriák