Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Autónk hűtőrendszere idővel elszennyeződik, ill. a rendszerben található folyadék elhasználódik. Ezért érdemes az elhasználódott folyadékot szervizkönyvben leírt időközönként cseréltetni. A hűtőtisztító adalék használatával az egész hűtési rendszert egyben tudjuk kitisztítani, így tisztítást követően egy sokkal jobb hatásfokot érhetünk el. A hűtőrendszer tisztító, hűtőtömítő termékek széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A hűtőtömítő, ahogy a neve is sejteti, a hűtőn található parányi repedések tömítésére szolgál. Nagy előnye, hogy apróbb repedések esetén elkerülhető a vízhűtőnek a cseréje, de sajnos bizonyos méret fölött már nem lehet elkerülni a cserét.
Termékek

Termékek

Kiemelt termékek

13 termék megjelenítése 13 termék közül
  • A hűtőfolyadék speciális adaléka a belső égésű motorok hűtőrendszerének (ICE) és a belső fűtési rendszernek a tömítőanyaga. Alkalmas minden folyadékhűtéses belső égésű motorhoz, bármilyen anyagból (alumínium, réz, műanyag és kompozit, stb.) készült radiátorokkal. Fémpolimerek és speciális szálak keveréke, és a rendszer szivárgásának megszüntetésére szolgál. A termék tulajdonságai: - Kompatibilis bármilyen hűtőfolyadékkal és vízzel; - Tömíti a hűtőrendszert és kiküszöböli a szivárgást a tömítéseken, bilincseken, a hűtőben, a hengerfejtömítéseken, a vízszivattyúból és magából a hengerblokkból származó kis repedéseken keresztül. Megakadályozza a szivárgásokat a jövőben; - Csak a szivárgás helyén köt ki, a radiátorcsövek eltömődése nélkül. Kikeményedés után ellenáll a vibrációnak, hőmérséklet-változásoknak, nem mosódik ki, nem oldódik; - Különösen ajánlott olyan mikrorepedések, mikroszivárgások tömítésére, amelyek helye nehezen meghatározható, de ami miatt a hűtőfolyadék szintje csökken; - Teljesen semleges minden szerkezeti anyaggal szemben (fémek és ötvözetek, műanyag és gumi alkatrészek). Helyreállítja a tömítések és tömítések elveszett rugalmasságát és rugalmasságát, megvédi őket a kiszáradástól, megkeményedéstől, deformációtól és repedéstől, lelassítja öregedésüket és ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a korrozív savakat; - Meghosszabbítja a vízszivattyú élettartamát; - Használható a szivárgások megelőzésére, valamint a tömítések és tömítések elöregedésének, kopásának megelőzésére, és általában a hűtőrendszer meghibásodásának megelőzésére. Alkalmazás: Indítsa el a motort alapjáraton és hagyja felmelegedni üzemi hőmérsékletre, kapcsolja be a belső fűtést. A palack tartalmát alaposan rázza fel és öntse a hűtőrendszer tágulási tartályába (vagy a radiátorba). Egy 325 ml-es palack elegendő egy 12 literes rendszerhez. Hagyja a motort alapjáraton 10 percig. Ha a szivárgást 3 napon belül nem szüntetik meg, mechanikai javításra van szükség.
Elérhetőség: Szállítható
850 Ft
  • Eltávolítja a vízkőlerakódásokat, az iszapot, rozsdát, korróziót. Oldja és megköti a zsír és olajtartalmú lerakódásokat. Keni és védi a fémalkatrészeket, ill. a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék csere előtt a hűtőtisztítót a használt hűtőfolyadékhoz öntjük. A fűtés csapot kinyitjuk és a motort kb. 15 percet alapjáraton járatjuk. Leengedjük a hűtőből a folyadékot, és a rendszert alaposan átöblítjük tiszta vízzel. Ezután a gyártó által előírt módon elvégezzük a hűtőfolyadék feltöltését.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Autóhűtők szivárgása esetén tömítésre alkalmas termék, mely tömíti a vízhűtő, hőcserélő, vízpumpa, fűtéscsap, hűtővízvezetékek esetleges szivárgásait. Megakadályozza a káros glikol szivárgást (fagyálló), jó kenést ad a vízpumpának, elasztikus tömítettséget eredményez.Használata előtt jól fel kell rázni, hozzáönteni a meglévő hűtővízhez. A fűtéscsapot melegre állítani, és a motort folyamatosan kb. 10-15 percet alapjáraton működtetni. Ellenőrizzük a hűtőfolyadék szintjét
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Véd a vízkőlerakódásokkal, az iszappal, rozsdával, korrózióval szemben. Keni és védi a fém alkatrészeket és a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék cseréjekor a hűtőkondicionálót a hűtőfolyadékhoz öntjük. A 375ml flakon tartalma elegendő 5-10 l űrtartalomhoz.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Hatásosan eltávolítja a hűtőrendszerből az olajos lerakódásokat – akár az olajsarat is -, a hűtőiszapot és a vízkövet is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém, ill. gumi, műanyag alkatrésznek.A flakonokat (K1+K2) használat előtt jól fel kell rázni, és hozzáönteni a tisztítandó hűtőrendszerhez. A fűtéscsapot kinyitni, a motort kb. 15 percet közepes fordulaton járatni, majd ezt követően a hűtővizet leengedni. Amennyiben a kiegyenlítő tartályt nem járja át a hűtővíz, ill. a tisztító, akkor ki kell szerelni és kézzel meg kell tisztítani. A tisztítás után a rendszert tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni. Ezután a gyártó által előírt módon és anyaggal töltse fel a hűtőrendszert.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
  • Eltömíti a max. 0,9 mm-es repedéseket. Biztonságos minden típusú fém és alumínium hűtőberendezéshez.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Rázza össze alaposan a flakon tartalmát, és öntse a készítményt a hűtőbe.Járassa a motort néhány percig, hogy a tömítőanyag végig mehessen az egész rendszeren.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 415 Ft
  • Professzionális folyadék a hűtőrendszer, és a fűtőberendezés szivárgásainak kezelésére. Megszünteti a max.0,9 mm-es repedéseket, és szivárogást a tömlőknél, és csatlakozóknál.Biztonságosan használható minden típusú fémhűtő és fűtőberendezés számára.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Jól rázza meg a palackot, és öntse a készítményt a tágulási tartályba.Hagyja a motort néhány percig járni, hogy a tömítőanyag keveredhessen a hűtőfolyadékkal.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 265 Ft
  • Gyorsan megtisztítja a hűtőrendszert. Megakadályozza a motor túlmelegedését. 20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.Engedje le a hűtőt, öblítse ki és töltse fel félig. Öntsük bele a flakon tartalmát, és töltsük fel teljesen a hűtőt.Járassuk a motort legalább 15 percig.Engedje le a hűtőt, miután lehűlt, öblítse ki, és töltse fel hűtőfolyadékkal.Külön fűtési rendszer esetén ismételje meg a műveletet bekapcsolt fűtőrendszerrel.
Elérhetőség: Szállítható
1 290 Ft
  • Modern termék a hűtőrendszer zsírtalanításához.A motor meghibásodása, és a hűtőrendszerbe jutó olaj esetén a készítmény hatékonyan eltávolítja az olaj nyomait a teljes hűtőrendszerből: tömlőkből, vízszivattyúból, radiátorból és tágulási tartályból.Hatékony, és teljesen biztonságos. Az 1L-es flakon kb. 6L kapacitású hűtőrendszerhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 875 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 960 Ft
  • Koncentrált termék, amelyet az autók összes hűtőrendszerének alapos tisztítására terveztek. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1. Eltávolítja a lerakódást 2. Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Tisztítás közben a szuszpenzióban tartja a szennyeződéseket és a részecskéket.
Elérhetőség: Szállítható
1 820 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 875 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 575 Ft
Termékkategóriák