Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Autónk hűtőrendszere idővel elszennyeződik, ill. a rendszerben található folyadék elhasználódik. Ezért érdemes az elhasználódott folyadékot szervizkönyvben leírt időközönként cseréltetni. A hűtőtisztító adalék használatával az egész hűtési rendszert egyben tudjuk kitisztítani, így tisztítást követően egy sokkal jobb hatásfokot érhetünk el. A hűtőrendszer tisztító, hűtőtömítő termékek széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A hűtőtömítő, ahogy a neve is sejteti, a hűtőn található parányi repedések tömítésére szolgál. Nagy előnye, hogy apróbb repedések esetén elkerülhető a vízhűtőnek a cseréje, de sajnos bizonyos méret fölött már nem lehet elkerülni a cserét.
Termékek

Termékek

10 termék megjelenítése 10 termék közül
  • Eltömíti a max. 0,9 mm-es repedéseket. Biztonságos minden típusú fém és alumínium hűtőberendezéshez.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Rázza össze alaposan a flakon tartalmát, és öntse a készítményt a hűtőbe.Járassa a motort néhány percig, hogy a tömítőanyag végig mehessen az egész rendszeren.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 250 Ft
  • Professzionális folyadék a hűtőrendszer, és a fűtőberendezés szivárgásainak kezelésére. Megszünteti a max.0,9 mm-es repedéseket, és szivárogást a tömlőknél, és csatlakozóknál.Biztonságosan használható minden típusú fémhűtő és fűtőberendezés számára.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Jól rázza meg a palackot, és öntse a készítményt a tágulási tartályba.Hagyja a motort néhány percig járni, hogy a tömítőanyag keveredhessen a hűtőfolyadékkal.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 275 Ft
  • Gyorsan megtisztítja a hűtőrendszert. Megakadályozza a motor túlmelegedését. 20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.Engedje le a hűtőt, öblítse ki és töltse fel félig. Öntsük bele a flakon tartalmát, és töltsük fel teljesen a hűtőt.Járassuk a motort legalább 15 percig.Engedje le a hűtőt, miután lehűlt, öblítse ki, és töltse fel hűtőfolyadékkal.Külön fűtési rendszer esetén ismételje meg a műveletet bekapcsolt fűtőrendszerrel.
Elérhetőség: Szállítható
1 205 Ft
  • Modern termék a hűtőrendszer zsírtalanításához.A motor meghibásodása, és a hűtőrendszerbe jutó olaj esetén a készítmény hatékonyan eltávolítja az olaj nyomait a teljes hűtőrendszerből: tömlőkből, vízszivattyúból, radiátorból és tágulási tartályból.Hatékony, és teljesen biztonságos. Az 1L-es flakon kb. 6L kapacitású hűtőrendszerhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 880 Ft
  • Gyorsan működő és teljesen hatékony hűtő szivárgásgátló. Nem dugítja el a csöveket vagy a hűtőt, és nem csökkenti a hűtés mértékét. Biztonságosan használható minden típusú hűtőrendszerben, beleértve az alumíniumot és minden típusú hűtőfolyadékot. Egy csomag készítmény elegendő 20 literes hűtőrendszerhez. A készítmény hűtőberendezésbe hagyása nem befolyásolja annak hőhatékonyságát, és megvédi a rendszert a további szivárgásoktól.Töltse fel a hűtőfolyadékot a minimálisan szükséges szintre.Indítsa be a motort, és kissé melegítse fel a hűtőfolyadékot.Vigyázzon, nehogy túlmelegedjen - fennáll az égési sérülések veszélye.Öntse a készítményt a hűtőrendszerbe a töltőnyíláson keresztül vagy a kiegyenlítő tartályba.Zárja le a radiátor töltőkupakját, és járassa a motort kb. 15-20 percig. Ez idő alatt a szivárgásokat el kell tömítenie. Ha a szivárgás újra megjelenik, akkor a szivárgás jelentős, és javítóműhelyre lesz szükség.
Elérhetőség: Szállítható
390 Ft
  • http://www.petec.de/anwendungen/reinigen/kuehlerreiniger.html?L=0
Elérhetőség: Szállítható
2 085 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 790 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 685 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 730 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 440 Ft
Termékkategóriák