Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

8 termék megjelenítése 8 termék közül
  • Radiator Flush speciális tisztítószer belső égésű motorok (ICE) hűtőrendszereihez és belső fűtőrendszerekhez. Alkalmas minden folyadékhűtéses belső égésű motorhoz. Ez egy vegyi vízkő átalakító aktív tisztítószer komponensekkel - garantáltan megtisztítja a hűtőrendszert bármilyen fokú szennyeződéstől. A termék tulajdonságai: - Bármilyen hűtőfolyadékkal kompatibilis; - Javítja a hőátadást a hűtőrendszerben és 50-70%-kal növeli a radiátor hatásfokát; - Eltávolítja a rozsdát, vízkövet, vízkövet, fagyálló bomlástermékeket, zsírt és egyéb szennyeződéseket a hűtőrendszer minden eleméről (motor hűtőköpeny, radiátor, fűtés, csővezetékek stb.); - Megszünteti a hengerfalak helyi túlmelegedését, amely a hűtőköpeny vízkővel való eltömődéséből ered, és a henger-dugattyú csoport fokozott kopásához és ennek következtében annak elakadásához vezet; - Csökkenti a motor túlmelegedésének és „forrásának” valószínűségét forgalmi dugókban való vezetéskor; - Helyreállítja a hűtőfolyadék keringését a lerakódásokkal eltömődött radiátorcsöveken keresztül; - Megvédi a szivattyú olajtömítését a koptató zárványok és a fagyálló bomlási és oxidációs termékei által okozott tönkremeneteltől; - Abszolút semleges minden szerkezeti anyaggal szemben (fémek és ötvözetek, műanyag és gumi alkatrészek); - Kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a korrozív savakat; - Nem tartalmaz savakat, semlegesítést nem igényel. Alkalmazás: Adja hozzá a palack tartalmát a hűtőrendszerhez, kapcsolja be a fűtést és indítsa el a motort alapjáraton. Hagyja felmelegedni a motort üzemi hőmérsékletre, és működtesse 10-30 percig, a szennyeződés várható mértékétől függően. Engedje le a régi hűtőfolyadékot és öblítse át a rendszert vízzel, majd töltse fel a hűtőrendszert új hűtőfolyadékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
  • Eltávolítja a vízkőlerakódásokat, az iszapot, rozsdát, korróziót. Oldja és megköti a zsír és olajtartalmú lerakódásokat. Keni és védi a fémalkatrészeket, ill. a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék csere előtt a hűtőtisztítót a használt hűtőfolyadékhoz öntjük. A fűtés csapot kinyitjuk és a motort kb. 15 percet alapjáraton járatjuk. Leengedjük a hűtőből a folyadékot, és a rendszert alaposan átöblítjük tiszta vízzel. Ezután a gyártó által előírt módon elvégezzük a hűtőfolyadék feltöltését.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Véd a vízkőlerakódásokkal, az iszappal, rozsdával, korrózióval szemben. Keni és védi a fém alkatrészeket és a gumitömítéseket. Nem tartalmaz agresszív savakat, ill. lúgokat. Savmentesítő hatása van. Tisztítja a hűtőt és a hőcserélőt, jó hatással van a termosztát és a vízpumpa működésére.Minden belsőégésű motor zárt hűtőrendszerének tisztítására.Minden esedékes hűtőfolyadék cseréjekor a hűtőkondicionálót a hűtőfolyadékhoz öntjük. A 375ml flakon tartalma elegendő 5-10 l űrtartalomhoz.
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Hatásosan eltávolítja a hűtőrendszerből az olajos lerakódásokat – akár az olajsarat is -, a hűtőiszapot és a vízkövet is. A tisztítás folyamata alatt védelmet nyújt az összes fém, ill. gumi, műanyag alkatrésznek.A flakonokat (K1+K2) használat előtt jól fel kell rázni, és hozzáönteni a tisztítandó hűtőrendszerhez. A fűtéscsapot kinyitni, a motort kb. 15 percet közepes fordulaton járatni, majd ezt követően a hűtővizet leengedni. Amennyiben a kiegyenlítő tartályt nem járja át a hűtővíz, ill. a tisztító, akkor ki kell szerelni és kézzel meg kell tisztítani. A tisztítás után a rendszert tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni. Ezután a gyártó által előírt módon és anyaggal töltse fel a hűtőrendszert.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
  • Gyorsan megtisztítja a hűtőrendszert. Megakadályozza a motor túlmelegedését. 20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.Engedje le a hűtőt, öblítse ki és töltse fel félig. Öntsük bele a flakon tartalmát, és töltsük fel teljesen a hűtőt.Járassuk a motort legalább 15 percig.Engedje le a hűtőt, miután lehűlt, öblítse ki, és töltse fel hűtőfolyadékkal.Külön fűtési rendszer esetén ismételje meg a műveletet bekapcsolt fűtőrendszerrel.
Elérhetőség: Szállítható
1 320 Ft
  • Modern termék a hűtőrendszer zsírtalanításához.A motor meghibásodása, és a hűtőrendszerbe jutó olaj esetén a készítmény hatékonyan eltávolítja az olaj nyomait a teljes hűtőrendszerből: tömlőkből, vízszivattyúból, radiátorból és tágulási tartályból.Hatékony, és teljesen biztonságos. Az 1L-es flakon kb. 6L kapacitású hűtőrendszerhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 925 Ft
  • Tisztítja az autók hűtőrendszereit. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1) Eltávolítja a vízkövet. 2) Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Biztonságos gumitömlőkhöz, tömítésekhez és a hűtőrendszerben lévő összes fémhez. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, dízel és hibrid dízel, Minden benzin- és dízelmotor "vízhűtéses" rendszeréhez ajánlott. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack akár 7 liter hűtőfolyadékot is kezel. Használata a hűtőfolyadék cseréjekor javasolt (kövesse a gyártó ajánlásait). A teljes útmutatást lásd a műszaki adatlapon.
Elérhetőség: Szállítható
1 960 Ft
  • Koncentrált termék, amelyet az autók összes hűtőrendszerének alapos tisztítására terveztek. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1. Eltávolítja a lerakódást 2. Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Tisztítás közben a szuszpenzióban tartja a szennyeződéseket és a részecskéket.
Elérhetőség: Szállítható
1 850 Ft
Termékkategóriák