Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Hűtőrendszer tisztító alaposan kitisztítja a teljes hűtőrendszert. Feloldja a rozsdát, a vízkövet, a zsíros vagy olajos üledéket az egész hűtőrendszer teljes egészében, ezáltal javítja a hűtés hatékonyságát, és megakadályozza a komoly gondok kialakulását a motorban. Minden vízhűtéses rendszerhez, akár benzin- és dízelmotoroknál is alkalmazható, és nem károsítja a gumicsöveket, tömítéseket és a hűtő fém alkatrészeit sem. A hűtőrendszer tisztító széles kínálatát találhatja meg a Fékmester hűtőrendszer tisztító, hűtőtömítő webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A hűtőrendszer tisztító használata: A flakont felhasználás előtt jól rázza fel, majd tartalmát a hűtősapkán, vagy a kiegyenlítő tartályon keresztül töltse bele a hűtőrendszerbe. Ezt követően járatni kell a motort néhány percig, majd ezt többször jól át kell öblíteni a teljes rendszert. Ezt követően már fel lehet önteni a hűtőrendszert friss bekevert fagyállóval.
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Gyorsan megtisztítja a hűtőrendszert. Megakadályozza a motor túlmelegedését. 20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.Engedje le a hűtőt, öblítse ki és töltse fel félig. Öntsük bele a flakon tartalmát, és töltsük fel teljesen a hűtőt.Járassuk a motort legalább 15 percig.Engedje le a hűtőt, miután lehűlt, öblítse ki, és töltse fel hűtőfolyadékkal.Külön fűtési rendszer esetén ismételje meg a műveletet bekapcsolt fűtőrendszerrel.
Elérhetőség: Szállítható
1 115 Ft
  • Modern termék a hűtőrendszer zsírtalanításához.A motor meghibásodása, és a hűtőrendszerbe jutó olaj esetén a készítmény hatékonyan eltávolítja az olaj nyomait a teljes hűtőrendszerből: tömlőkből, vízszivattyúból, radiátorból és tágulási tartályból.Hatékony, és teljesen biztonságos. Az 1L-es flakon kb. 6L kapacitású hűtőrendszerhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
2 025 Ft
  • http://www.petec.de/anwendungen/reinigen/kuehlerreiniger.html?L=0
Elérhetőség: Szállítható
2 085 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 820 Ft
  • Koncentrált termék, amelyet az autók összes hűtőrendszerének alapos tisztítására terveztek. Erőteljes savmentes radiátortisztító. Kettős hatás: 1. Eltávolítja a lerakódást 2. Eltávolítja a rozsdát, lerakódásokat és olajos maradványokat. Kiváló teljesítmény minden típusú hűtőfolyadékban, beleértve az OAT hűtőfolyadékot is. Tisztítás közben a szuszpenzióban tartja a szennyeződéseket és a részecskéket.
Elérhetőség: Szállítható
1 710 Ft
Termékkategóriák