Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • Különleges adalék a hűtőfolyadékban - a benzin dízel-és gázmotorok hűtőrendszerének tömítőanyaga. Alkalmas minden folyékony hűtőrendszerre kisebb szivárgások megszüntetésére. Különösen ajánlott alumínium radiátoros rendszereknek, de bármilyen más anyagból készült radiátoroknak is (réz, műanyag és kompozit stb. ). Egyedi polimerek keveréke, és a rendszerben lévő kis szivárgások kiküszöbölésére szolgál.
Elérhetőség: Szállítható
970 Ft
  • A hűtőfolyadék speciális adaléka a belső égésű motorok hűtőrendszerének (ICE) és a belső fűtési rendszernek a tömítőanyaga. Alkalmas minden folyadékhűtéses belső égésű motorhoz, bármilyen anyagból (alumínium, réz, műanyag és kompozit, stb.) készült radiátorokkal. Fémpolimerek és speciális szálak keveréke, és a rendszer szivárgásának megszüntetésére szolgál. A termék tulajdonságai: - Kompatibilis bármilyen hűtőfolyadékkal és vízzel; - Tömíti a hűtőrendszert és kiküszöböli a szivárgást a tömítéseken, bilincseken, a hűtőben, a hengerfejtömítéseken, a vízszivattyúból és magából a hengerblokkból származó kis repedéseken keresztül. Megakadályozza a szivárgásokat a jövőben; - Csak a szivárgás helyén köt ki, a radiátorcsövek eltömődése nélkül. Kikeményedés után ellenáll a vibrációnak, hőmérséklet-változásoknak, nem mosódik ki, nem oldódik; - Különösen ajánlott olyan mikrorepedések, mikroszivárgások tömítésére, amelyek helye nehezen meghatározható, de ami miatt a hűtőfolyadék szintje csökken; - Teljesen semleges minden szerkezeti anyaggal szemben (fémek és ötvözetek, műanyag és gumi alkatrészek). Helyreállítja a tömítések és tömítések elveszett rugalmasságát és rugalmasságát, megvédi őket a kiszáradástól, megkeményedéstől, deformációtól és repedéstől, lelassítja öregedésüket és ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, semlegesíti a korrozív savakat; - Meghosszabbítja a vízszivattyú élettartamát; - Használható a szivárgások megelőzésére, valamint a tömítések és tömítések elöregedésének, kopásának megelőzésére, és általában a hűtőrendszer meghibásodásának megelőzésére. Alkalmazás: Indítsa el a motort alapjáraton és hagyja felmelegedni üzemi hőmérsékletre, kapcsolja be a belső fűtést. A palack tartalmát alaposan rázza fel és öntse a hűtőrendszer tágulási tartályába (vagy a radiátorba). Egy 325 ml-es palack elegendő egy 12 literes rendszerhez. Hagyja a motort alapjáraton 10 percig. Ha a szivárgást 3 napon belül nem szüntetik meg, mechanikai javításra van szükség.
Elérhetőség: Szállítható
850 Ft
  • Autóhűtők szivárgása esetén tömítésre alkalmas termék, mely tömíti a vízhűtő, hőcserélő, vízpumpa, fűtéscsap, hűtővízvezetékek esetleges szivárgásait. Megakadályozza a káros glikol szivárgást (fagyálló), jó kenést ad a vízpumpának, elasztikus tömítettséget eredményez.Használata előtt jól fel kell rázni, hozzáönteni a meglévő hűtővízhez. A fűtéscsapot melegre állítani, és a motort folyamatosan kb. 10-15 percet alapjáraton működtetni. Ellenőrizzük a hűtőfolyadék szintjét
Elérhetőség: Szállítható
4 190 Ft
  • Eltömíti a max. 0,9 mm-es repedéseket. Biztonságos minden típusú fém és alumínium hűtőberendezéshez.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Rázza össze alaposan a flakon tartalmát, és öntse a készítményt a hűtőbe.Járassa a motort néhány percig, hogy a tömítőanyag végig mehessen az egész rendszeren.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 605 Ft
  • Professzionális folyadék a hűtőrendszer, és a fűtőberendezés szivárgásainak kezelésére. Megszünteti a max.0,9 mm-es repedéseket, és szivárogást a tömlőknél, és csatlakozóknál.Biztonságosan használható minden típusú fémhűtő és fűtőberendezés számára.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Jól rázza meg a palackot, és öntse a készítményt a tágulási tartályba.Hagyja a motort néhány percig járni, hogy a tömítőanyag keveredhessen a hűtőfolyadékkal.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 390 Ft
  • Megállítja a kisebb szivárgásokat a hűtőben és a hűtőrendszerben, korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik. Megállítja és megakadályozza a szivárgást a radiátorban, a hűtő- és a fűtési rendszerben. Megállítja a fejtömítés szivárgását. Nem károsítja a gumitömlőket, tömítéseket vagy más rendszerelemeket. Kompatibilis minden fagyállóval és hűtőfolyadékkal, az OAT hűtőfolyadékkal is. Minden benzin-, dízel- és LPG-motor „vízhűtéses” rendszeréhez, ha kisebb szivárgást észlel. Megelőző szerként is használható. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack legfeljebb 12 liter hűtőfolyadékot kezel. Ha a hűtőrendszer túlságosan elszennyeződött, ajánlatos először Wynn's Cooling System Flush öblítővel megtisztítani. Ellenőrizze a hűtőfolyadék szintjét. Indítsa el a motort, melegítse üzemi hőmérsékletre úgy, hogy a fűtés minden kezelőszerve HOT állásban van. Jól rázza fel a palackot, és a teljes tartalmát öntse a hűtőrendszerbe a radiátor töltőnyílásán keresztül, vagy teljesen zárt, átfolyós rendszerű radiátor esetén a tágulási tartályon keresztül. Zárja le a rendszert, és hagyja járni a motort kb. 10 perc. amíg a szivárgást vagy szivárgásokat lezárják. Szükség esetén töltse fel hűtőfolyadékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 675 Ft
  • Korróziógátló tulajdonságú tömítőanyag a hűtőrendszer kis szivárgásának megakadályozására. Megállítja és megakadályozza a szivárgást a radiátorban, a hűtő- és a fűtési rendszerben. Megállítja a fejtömítés szivárgását. Nem károsítja a gumitömlőket, tömítéseket vagy más rendszerelemeket. Úgy lett kialakítva, hogy elkerülje a radiátor vízfolyásainak és hőmérséklet-érzékelőinek eltömődését. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, dízel és hibrid dízel. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a hűtőrendszerhez. Egy palack legfeljebb 12 liter hűtőfolyadékot kezel. Minden benzin-, LPG- és dízelmotor "vízhűtéses" rendszeréhez ajánlott, ha kisebb szivárgást észlel. Megelőző szerként is használható. A Wynn's Radiator Stop Leak nem javítja a törött vagy elszakadt tömlőket.
Elérhetőség: Szállítható
1 405 Ft
Termékkategóriák