Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A hűtőtömítő megelőzi és megszünteti az apró lyukak kialakulását a hűtőben, a motorblokkban, és a hűtő,- fűtőrendszer összes elemében. Minden vízhűtéses rendszerhez, akár benzin- és dízelmotoroknál is alkalmazható, és nem károsítja a gumicsöveket, tömítéseket és a hűtő fém alkatrészeit sem. A hűtőtömítők széles kínálatát találhatja meg a Fékmester hűtőrendszer tisztító, hűtőtömítő webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A hűtőtömítő használata: A flakont felhasználás előtt jól rázza fel, majd tartalmát a hűtősapkán, vagy a kiegyenlítő tartályon keresztül töltse bele a hűtőrendszerbe. Ezt követően járatni kell a motort kb. 15-20 percig, és ez idő alatt a szivárgásokat eltömíti. Ha a szivárgás újra megjelenik, akkor a lyuk túl jelentős, és javítóműhelyre lesz szükség.
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Eltömíti a max. 0,9 mm-es repedéseket. Biztonságos minden típusú fém és alumínium hűtőberendezéshez.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Rázza össze alaposan a flakon tartalmát, és öntse a készítményt a hűtőbe.Járassa a motort néhány percig, hogy a tömítőanyag végig mehessen az egész rendszeren.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 250 Ft
  • Professzionális folyadék a hűtőrendszer, és a fűtőberendezés szivárgásainak kezelésére. Megszünteti a max.0,9 mm-es repedéseket, és szivárogást a tömlőknél, és csatlakozóknál.Biztonságosan használható minden típusú fémhűtő és fűtőberendezés számára.Indítsa be a motort és várja meg, amíg a folyadék felmelegszik.Jól rázza meg a palackot, és öntse a készítményt a tágulási tartályba.Hagyja a motort néhány percig járni, hogy a tömítőanyag keveredhessen a hűtőfolyadékkal.20 literes hűtőrendszerekhez elegendő.
Elérhetőség: Szállítható
1 275 Ft
  • Gyorsan működő és teljesen hatékony hűtő szivárgásgátló. Nem dugítja el a csöveket vagy a hűtőt, és nem csökkenti a hűtés mértékét. Biztonságosan használható minden típusú hűtőrendszerben, beleértve az alumíniumot és minden típusú hűtőfolyadékot. Egy csomag készítmény elegendő 20 literes hűtőrendszerhez. A készítmény hűtőberendezésbe hagyása nem befolyásolja annak hőhatékonyságát, és megvédi a rendszert a további szivárgásoktól.Töltse fel a hűtőfolyadékot a minimálisan szükséges szintre.Indítsa be a motort, és kissé melegítse fel a hűtőfolyadékot.Vigyázzon, nehogy túlmelegedjen - fennáll az égési sérülések veszélye.Öntse a készítményt a hűtőrendszerbe a töltőnyíláson keresztül vagy a kiegyenlítő tartályba.Zárja le a radiátor töltőkupakját, és járassa a motort kb. 15-20 percig. Ez idő alatt a szivárgásokat el kell tömítenie. Ha a szivárgás újra megjelenik, akkor a szivárgás jelentős, és javítóműhelyre lesz szükség.
Elérhetőség: Szállítható
390 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 730 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 440 Ft
Termékkategóriák