Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
INA


INA Tájékoztató:

1976-os kezdetektől kezdve a németországi Langenben található ma Schaeffler Automotive Aftermarket Csoport felelős a globális autóalkatrész a LuK, INA, FAG és Ruville számára.
Az INA  széles termékpalettettával rendelkezik,  a vezérlés területén a legnagyobbak közé tartozik. A mintegy 40.000 sorozatban gyártott katalógustermékkel kereken 60 iparágban és az autóipar számos területén mindenféle alkalmazási igényt ki tudnak elégíteni. 

Az INA termékei:
 
Vízszivattyú:A tökéletesen összehangolt anyagokkal és a legmagasabb minőségű alkatrészekkel az INA vízszivattyúk hosszútávú megbízhatóságot garantálnak. Az INA portfóliója szivattyúk széles skáláját tartalmazza, szinte minden európai és ázsiai járműhöz.A tömítés kiváló minőségét a szilícium-karbid + grafit tökéletes anyagkombinációja garantálja.Magas ellenálló képesség a szennyeződésekkel szemben amik a hűtőrendszerben keringenek.Ellenáll a hőhatásoknak.Tökéletes vízelvezetés. Kiváló minőségű csapágy a nagy szíjterheléshez.


INA Generátor szabadonfutó:

A főtengely forgási mozgása nem egyenletes.Ezeket a forgási szabálytalanságokat egyenlítik ki a generátor szíjtárcsával.Ha a szíjtárcsa nem megfelelően működik, a szíj ingadozni kezd, szélsőséges zajok lépnek fel, és ez más alkatrészek működését is befolyásolja.INA feszítőgörgő:

Az Ina mechanikus és hidraulikus szíjfeszítői biztosítják az optimális szíjfeszességet minden körülmény között.Előnyük, hogy tökéletesen illeszkednek, megbízhatóan, csendesen működnek az egész futásidejük alatt.Ellenállnak a hő, és környezeti hatásoknakINA főtengely szíjtárcsa:

A INA főtengely szíjtárcsái két külön elemből állnak, melyek közbenső csillapítóval vannak ellátva.Gumi, vagy szilikon csillapítókkal is ellátják.Cél a zaj optimalizálása, és a motor egyenletes működése.INA szíjak:

Ékszíj:Manapság az újabb autókban már ritkán használnak ékszíjakat.Az INA gyári minőségben tudja reprezentálni ezeket a pótalkatrészeket a meglévő járműparkhoz.


Bordásszíj:

A modern járművekben a bordás szíjak képviselik a legmodernebb technológiát.Több, ék alakú  hosszanti bordával rendelkeznek, ez által nagyobb igénybevételt viselnek el.Egyre erősebbek a segédberendezések, viszont az INA szíjak képesek ezen erőket szállítani, és ezeknek ellenállni, gyári minőségben.INA vezérműlánc készlet:

Az INA teljes vezérlés rendszer cseréjét javasolja, ha bármi meghibásodás történik.Erre ajánlja vezérműlánc szettjeit.Az optimális kopásállóság biztosítása érdekében vezérműlánc adalékanyagot mellékelnek hozzá.Tökéletesen illeszkedő alkatrészeket kínál.Minden alkatrészt mellékel egy dobozban.INA szelepemelő:

Az INA a világ legnagyobb szelepemelő beszállítója az autóipar számára. A speciálisan kifejlesztett 3CF architektúra, és a legkorszerűbb bevonat révén az INA szelepemelők minimális súrlódással működnek.Hosszú élettartamúak.Vásárolja meg online webáruházunkból a Schaffler cég kiváló minőségű, és kedvező árú INA termékeit.Vásárlóink által is tesztelt, és ajánlott termékek, akciós áron.INA Származási ország:
Németország


INA Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

INA márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon