Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
32 480 Ft
  • KAPACITÁS: 2 t; Magasság: min. 85 mm; Teljes magasság: 330 mm
Elérhetőség: Szállítható
23 275 Ft
Elérhetőség: Szállítható
100 220 Ft
  • Kiváló osztályú autós emelő , 2,5 tonna teherbírással . A ROOKS emelő nagyon erős, stabil felépítésű, 37 kg súlyú , a hordozó kar 75-500 mm tartományban működik , ami lehetővé teszi a sportautók emelését is. A ROOKS OK-08.0002 emelő, kínálatunk erős pontja, amelyet a következő funkciók különböztetnek meg, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkát a legnagyobb terhelésű szolgáltatásokban.Könnyű kezelhetőség,kiegészítő lábpedál - gyors emelés teher nélkül,kettős szivattyú - 6-7 ciklusos gyors emelés a maximális magasságig ,mindig kéznél van,gumibetét - védelem az alváz megkarcolódása ellen.A ROOKS emelő emellett az emelő gumivédelmével és tartós, esztétikus, matt porbevonattal is rendelkezik.
Elérhetőség: Szállítható
73 660 Ft
  • min.mag.: 89mm, max. emelés: 457mm, súly: 36kg
Elérhetőség: Szállítható
65 905 Ft
  • emelés: 130-465mm
Elérhetőség: Szállítható
59 815 Ft

Krokodil emelőkről


A krokodil emelő szerelő eszközök egyre nélkülözhetetlenebbek az ipari és barkácsoló környezetekben. Ezek a kiváló minőségű szerelő eszközök lehetővé teszik a nehéz tárgyak emelését és mozgatását, legyen szó akár járművekről, fémlemezekről vagy más nehéz tárgyakról. A krokodil emelők széles választékban elérhetők, különböző gyártók által, és különböző típusokban, hogy megfeleljenek a felhasználók egyedi igényeinek.

Egy krokodil emelő legfontosabb eleme a markoló mechanizmus, ami lehetővé teszi a tárgyak biztonságos megfogását és emelését. A markolók általában erős acélból készülnek, és a legmodernebb tervezési és gyártási technológiák alkalmazásával készülnek, hogy maximális tartósságot és megbízhatóságot biztosítsanak. Ezek a markolók rendkívül erős fogással rendelkeznek, így akár a legnehezebb terheket is biztonságosan megemelhetik.

Krokodil emelő

Krokodil emelők típusai


A krokodil emelők különböző típusai között szerepelnek az automata és manuális változatok. Az automatikus krokodil emelők általában hidraulikus hajtással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony emelést akár egyetlen személy által is. Ezek az eszközök általában nagyobb terheket képesek emelni, és gyorsabb emelési sebességgel rendelkeznek, mint a manuális változatok. A manuális krokodil emelők általában kézi erővel működnek, és ideálisak kisebb terhek emelésére és mozgatására, vagy olyan helyzetekben, ahol nincs hozzáférés az áramforráshoz vagy a hidraulikus rendszerhez.

A krokodil emelők alkalmazási területei rendkívül sokszínűek. Az ipari környezetben gyakran használják őket nehéz alkatrészek vagy gépek mozgatására, míg a barkácsolók széles körben használják őket járművek karbantartására vagy egyéb otthoni projektekhez. Az autószerelő műhelyekben például rendkívül hasznosak lehetnek a járművek motorjainak vagy alvázainak emelésére és támogatására a szervizelés vagy javítás során.

Fontos megjegyezni, hogy a krokodil emelők használata során mindig szem előtt kell tartani a biztonságot. Fontos, hogy az eszközöket megfelelően karbantartsák és ellenőrizzék, hogy megfeleljenek a biztonsági előírásoknak, és hogy a terheket mindig biztonságosan rögzítsék és emeljék meg. Emellett fontos a megfelelő képzés és ismeretek megszerzése az eszközök helyes használatáról és a biztonsági előírások betartásáról.


A krokodil emelők használatáról


A krokodil emelők rendkívül hasznos eszközök az ipari és barkácsoló környezetekben, de fontos tudni, hogyan kell őket megfelelően használni, hogy biztonságosan és hatékonyan végezhessük velük a munkát.

 

Jó használat:

Biztonsági előírások betartása: Mindig olvassuk el és kövessük az eszköz gyártója által megadott biztonsági előírásokat és útmutatásokat.
Megfelelő terhelés: Ne haladjuk meg a krokodil emelő által megengedett terhelési határokat. Mindig győződjünk meg róla, hogy az emelendő terhet a szerelő eszköz megfelelően képes kezelni.
Megfelelő rögzítés: Győződjünk meg róla, hogy a krokodil emelő markolói biztonságosan és szorosan tartják a terhet, hogy ne csússzon ki vagy sérüljön meg a mozgatás során.
Stabil talaj: Használjuk a krokodil emelőt stabil talajon vagy felületen, hogy megakadályozzuk az eszköz és a terhelés károsodását vagy felborulását.
Karbantartás és ellenőrzés: Rendszeresen ellenőrizzük és tartsuk karban a krokodil emelőt, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és a hosszú élettartamot.

Rossz használat:

Túlzott terhelés: Ne próbáljunk meg olyan terheket emelni, amelyek meghaladják a krokodil emelő által megengedett határokat, mivel ez károsíthatja az eszközt és veszélyes lehet.
Instabil rögzítés: Ne hagyjuk, hogy a terhet lazán vagy instabil módon fogja meg a krokodil emelő, mert ez balesetekhez vezethet.
Rossz talaj: Ne használjuk a krokodil emelőt instabil vagy egyenetlen talajon, mert ez növelheti a balesetek kockázatát.
Hiányos karbantartás: Ne hanyagoljuk el a krokodil emelő rendszeres karbantartását és ellenőrzését, mert ez növelheti a meghibásodás és a balesetek esélyét.
Helytelen használat: Ne használjuk a krokodil emelőt olyan módon, amely nem megfelelő vagy nem biztonságos, például túl gyors vagy durva mozgatásra, mert ez károsíthatja az eszközt és sérüléseket okozhat.

Azoknak, akik krokodil emelőket használnak, mindig tudniuk kell, hogy a biztonság mindenek felett áll. Mindig vegyük figyelembe az eszköz biztonsági előírásait és útmutatásait, és csak megfelelő képzés után használjuk őket. A helyes használat és karbantartás biztosítja, hogy a krokodil emelők hosszú élettartammal és megbízhatósággal szolgáljanak, miközben biztonságos munkavégzést biztosítanak.


Így válasszunk krokodil emelőt

Amikor krokodil emelőt választunk, fontos számos szempontot figyelembe venni annak érdekében, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő eszközt. Ezek közé tartoznak:
Terhelési kapacitás: Először is, fontoljuk meg, hogy milyen súlyú tárgyakat tervezünk emelni a krokodil emelővel. Válasszunk olyan eszközt, amelynek terhelési kapacitása elegendő ahhoz, hogy biztonságosan emeljük a terhet.
Méret és súly: Figyelembe kell venni az eszköz méretét és súlyát is, hogy megfelelően illeszkedjen a munkaterületünkhöz és könnyen mozgatható legyen szükség esetén.
Automatizálás: Döntsük el, hogy szükségünk van-e automatizált vagy manuális krokodil emelőre. Az automatizált verziók lehetnek praktikusak nagyobb terhek emelésére és mozgatására, míg a manuálisak lehetnek ideálisak kisebb projektekhez vagy olyan helyzetekben, ahol nincs hozzáférés az áramforráshoz.
Biztonsági funkciók: Győződjünk meg róla, hogy az általunk választott krokodil emelő rendelkezik megfelelő biztonsági funkciókkal, például túlterhelés elleni védelemmel vagy stabilizáló rendszerekkel, amelyek segítenek minimalizálni a baleseti kockázatokat.
Hordozhatóság: Ha szükségünk van egy hordozható krokodil emelőre, akkor olyan modellt válasszunk, amely könnyen mozgatható és szállítható, például könnyű keretű vagy összecsukható változatokat.
Tartósság és minőség: Fontos, hogy olyan krokodil emelőt válasszunk, amely tartós anyagokból készült és jó minőségű. A tartósság és a megbízhatóság segíteni fog abban, hogy hosszú távon is hatékonyan és biztonságosan használjuk az eszközt.
Gyártó és vásárlói vélemények: Keresgéljünk és tájékozódjunk a különböző gyártók által kínált krokodil emelőkről, és olvassunk vásárlói véleményeket az adott modellről. Ez segít abban, hogy olyan eszközt válasszunk, amely megfelel az igényeinknek és jó visszajelzéseket kapott más felhasználóktól is.

Ezek a szempontok segítenek abban, hogy megtaláljuk az igényeinknek leginkább megfelelő krokodil emelőt, és biztosítsuk, hogy hatékonyan és biztonságosan tudjunk dolgozni vele a mindennapi munkánk során

Termékkategóriák