Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • A Rooks Turbo Clean System a kárpit, a szőnyegek, az ülések, az oldallapok, a tetőkárpit, a motor, a karosszéria és az autó egyéb alkatrészeinek tisztítására szolgáló, rendkívül szuper modern TURBO CLEAN technológiával felszerelt tisztító pisztolyok, amelyek nagy sebességű fúvókára épülnek . A fúvóka megpörgeti a felgyorsult levegőt, és így a pisztoly, a tornádó erejével tisztít. Az OK-04.0301 pisztoly turbócsővel, fúvókával, a csapágyon áramlásszabályozóval és egy további kefével rendelkezik a makacs szennyeződések tisztításához. Ez egy kibővített GARAGE osztályú modell . A tartály és a tartály szelepe lehetővé teszi, hogy nedvesen dolgozzon megfelelő mosószerekkel, és szárítsa a fúvás és szárítás funkciójával.
Elérhetőség: Szállítható
47 875 Ft
  • A Rooks Turbo Clean System a kárpit, a szőnyegek, az ülések,az oldalsó panelek, a fejtámlák, a motor, a karosszéria és az autó egyéb alkatrészeinek tisztítására fejlesztették ki.A habosítót sűrű tisztítóhab előállítására használják. Van egy turbócsöve és két fúvókája a hab felhordására széles és keskeny sávban. Ez egy nagyon gazdaságos modell . A tartály és a tartály szelepe lehetővé teszi a nedves működést megfelelő mosószerekkel
Elérhetőség: Szállítható
22 970 Ft
  • A TURBO PRO pisztoly tökéletes eszköz az autó kárpit, szőnyegek , ülések, a karosszéria műanyag alkatrészeinek, és akár a motor mechanikus alkatrészeinek tökéletes tisztításához . A TURBO PRO pisztoly a tisztítóeszköz-program kiemelkedő modellje: ROOKS TURBO CLEAN SYSTEM . A kárpitok tisztítását nagy hatékonysággal végzik . Az acél fúvóka biztosítja a munka legnagyobb hatékonyságát . A kárpit olyan tiszta lesz mint új korában.A TURBO PRO pisztoly fúvókasebesség-beállítással rendelkezik , így az érzékeny gumiból, szövetből vagy festett alkatrészekből álló részekhez is biztonsággal használható.A pisztoly csuklósan csatlakozik egy légtömlőhöz.A ROOKS TURBO PRO tisztító pisztoly előnyei: nagy hatékonyság a szennyeződések eltávolításában,sebességszabályozás, megerősített szerkezet , tartós anyagok, erős vegyszerekkel szemben ellenálló tömítések, simán működő légkapcsoló.Tisztításkor használjon legalább 100 liter tartály űrtartalmú kompresszort, és belül legalább 8 mm átmérőjű tömlőt.
Elérhetőség: Szállítható
57 660 Ft
Elérhetőség: Szállítható
40 255 Ft
  • Turbotisztító fúvókával ellátott fúvópisztoly nagy teljesítménnyel tisztítja és kifújja a szennyeződéseket.A ROCKS Turbo Clean System része.Vásárolja meg a többi elemét is a rendszernek.
Elérhetőség: Szállítható
11 715 Ft
Termékkategóriák