Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Mann-Filter termékek

A MANN + HUMMEL egy családi tulajdonban lévő vállalat évtizedes tapasztalattal.A MANN + HUMMEL 1941-ben alakult családi vállalkozásként, és a mai napig fennmaradt.Szűrési rendszereiket az egész világon használják, és még szélsőséges körülmények között is megfelelnek az összes minőségi és biztonsági követelménynek.Számos területen használják az ipari gépektől elkezdve az autó iparon át a mezőgazdasági gépekig.Erős globális szűrőmárkaként a MANN-FILTER átfogó választékot kínál 100% -os OE-minőségben, és kiváló szolgáltatási teljesítményt nyújt az autóipar számára.Az európai járműpark 98% -os piaci lefedettségével a MANN-FILTER rendelkezik a legszélesebb körű gyári szűrők sorozatával.Ezenkívül a MANN-FILTER a mezőgazdasági és építőipari gépek széles választékát, valamint az ipari szűrést jellemzi. A világszerte 7000 szűrőelem érhető el több mint 90 000 jármű és gép számára.A MANN + HUMMEL cég erős márkái,a MANN-FILTER, a WIX Filters, a FILTRON, a PUROLATOR és a MICRODYN-NADIR .
Fő termékei: Mann olajszűrő, Mann levegőszűrő , Mann üzemanyagszűrő, Mann pollenszűrő, Mann automataváltószűrő, 


 
Manapság egyre több ember szenved allergiától. Ezen emberek védelme érdekében a MANN + HUMMEL olyan kabinszűrőt fejlesztett ki, amely az allergén anyagokat is megszűri, és ezzel egyidejűleg megakadályozza a baktériumok bejutását a jármű belsejébe a szellőző, vagy légkondicionáló rendszeren keresztül.A szokásos pollenszűrők tartalmaznak egy réteg részecskeszűrőt, és gyakran egy aktívszénréteget is. Ez igaz a MANN + HUMMEL pollenszűrőre is. A részecskeszűrő réteg majdnem teljesen megszűri a durva részecskéket, például a port, a pollent és a gumiabroncs-törmeléket, valamint a legkisebb, belélegezhető részecskéket, például a polleneket. Az aktívszén réteg szinte teljes mértékben megszűri a káros gázokat, kellemetlen szagokat és ózonot, a rendszeren átáramló levegőből.De ezeknek a kabinszűrőknek van egy harmadik rétege is, speciális biofunkciós bevonattal, úgynevezett polifenolokból.  A polifenolok gyulladáscsökkentő hatású természetes termékek, amelyek elősegítik a jó egészséget.Ezek olyan növényekben vannak jelen, mint a zöld tea, a gránátalma stb., és képesek az allergének megszűrésére, és ártalmatlanná tételére. Ezt a mechanizmust a MANN + HUMMEL alkalmazza.


 
Az üzemanyagban lévő víz súlyosan károsíthatja a motorok dízelbefecskendező rendszerének alkatrészeit. A MANN + HUMMEL megtalálta a választ: háromlépcsős vízleválasztás, amely sikeresen megtartja a legkisebb cseppecskéket is.Ezért a részecskeszűrőt ki kell egészíteni egy úgynevezett vízleválasztóval, amely megbízhatóan eltávolítja a vízcseppek az üzemanyagból. Az első lépésben a szűrő eltávolítja a szennyeződés részecskéit, és megvédi az úgynevezett koalátort a szennyeződésekkel szemben. A második szakaszban a vízcseppek összekapcsolódnak, ahol a kis cseppecskeket nagyobb cseppecskéké kombinálják, amelyek azután egy csökkentett áramlású területre lépnek, az üledéknyíláshoz. Onnan gravitációval esnek a szűrőelem alatti vízcsapdába. A harmadik szakasz hidrofób gátat tartalmaz, amely megtartja az utolsó cseppek maradékát. Vezeti a víz áramlását a vízcsapdába. Ily módon megakadályozza a vízcseppek belépését a befecskendező rendszerbe.A Mann levegőszűrők rendkívül magas, akár 99,99% -os porleválasztási hatékonyságot biztosítanak a részecskék kiszűrésére, alacsony áramlási korlátozás mellett, hosszú élettartammal.Az égéstérben lévő levegő mindig tartalmaz olyan részecskéket, amelyeket nem szabad áthatolni a motor belsejébe. Ezért elengedhetetlen egy rendkívül hatékony légszűrő alkalmazása a motor, és alkatrészeinek védelmében.A MANN levegőszűrők nanoszálas technológiával biztosítja a finom részecskék szűrését.A Mann nagy teljesítményű olaj- és üzemanyagszűrőket szállít gépjárművekhez, és haszongépjárművekhez. A hatékony hőkezelés mellett a szűrőik és a szűrőelemeik jelentősen hozzájárulnak a hosszabb motor élettartamához és a nagyobb motor teljesítményéhez.Olajszűrőrendszereik biztosítják az olajkör működését, amely feltétlenül kritikus a belső égésű motorok számára. Ezek a szűrőrendszerek kiváló szűrési teljesítményt nyújtanak, és hatékonyan szabályozzák az olajköröket, az olaj hőmérsékletének szabályozása, és a motor működésének javítása érdekében. Ily módon javítják az üzemanyag-fogyasztást és csökkentik a CO2 kibocsátást.

 


Mann-Filter származási ország

Németország


Mann-Filter minőségi kategória

Felső kategóriás termék, sok autómárkánál gyári beszállító.


Mann-Filter márkában a következő termékek szállíthatók

Automataváltó szűrő, Hydraulikaszűrő, Kartergáz szűrő, Kompresszor levegőszűrő, Levegőszűrő, Olajszűrő, Pollenszűrő, Tömítés - olajszűrő, Üzemanyagszűrő


Termékkategóriák