Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Maxgear
Maxgear márkában a következő termékek szállíthatók:

Ablakemelő csúszóka, Ablakemelő szerkezet, Ablakmosó fúvóka, Ablakmosó motor, Ablakmosó tartály, Ablakmosó tartály szintérzékelő, Ablaktekerő kar, Ablaktörlő kar, Ablaktörlő lapát, Ablaktörlő mechanika, Ablaktörlő motor, ABS gyűrű, AGR modul, AGR szelep, Agycsapágy, Ajtónyitó bowden, Ajtónyitó pöcök, Ajtórögzítő, Ajtóteleszkóp, Ajtózár csap, Akkumulátor, Állító elem keverőlap, Állító elem, rögzítőfék féknyereg, Állítóelem, terelőlap (szívócső), Átkapcsolószelep átkapcsolófedél (szívócső), Átkapcsolószelep kipufugó fedél, Automataváltó szűrő, Befecskendező szelep, Befecskendező szivattyú fogaskerék, Belső féltengelycsukló készlet, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Beszívott levegő vezérlő szelep, Biztosítólemez lengőkar gömbfej, Csapágy, kézikapcsolású váltó, Csapágy, ventillátor-motorhűtés, Csomagtérfedél fogantyú, Csomagtérzár, Cső, kipuf.gáz visszavezető szelep, Csőcsonk, szívókönyök, Diffi szimmeringTájékoztató:

A MaXgear márka 2006-ban került bevezetésre , az autóalkatrész piacra. Elsősorban szervókormány-szivattyúk, üzemanyag-elektromos szivattyúk, gyújtótekercsek, csatlakozók kerültek a kínálatba.

  • -2008-ban bővült a kínálat fékbetétekkel, féktárcsákkal, futóműalkatrészekkel, lengéscsillapítókkal, féknyergekkel, csapágyakkal. .A termékkínálat meghaladta az 1000 referenciát.
  • -A MaXgear márka folyamatosan fejlődik, bemutatja kínálatában a legújabb autómodellekhez igazított alkatrészeket, és megfelel az ügyfelek magas minőségi elvárásainak. Az összes autóalkatrészt szigorú ökológiai előírások szerint gyártják, és figyelembe veszik a vállalati társadalmi felelősséget.
  • -2009-ben a referenciák száma meghaladja az 5000-et.
  • -2009-ben felkerülnek a palettára a szűrők, és bekerül a márka a TecDoc alkatrészkereső rendszerébe.
  • -2010-ben érkeznek a futóműalkatrészek, felfüggesztés rendszerek.
  • -2014-ben az Auto Partner Company székhelyét áthelyezik egy új 20000 m2-es logisztikai központba, Bierunba, ezzel elkezdi az európai piacon való terjeszkedést is.
  • -2019-ben tovább bővítik a központi székhelyet 11000 m2-rel.

-Mint a lengyel alkatrész-beszállítók egyik vezető szállítója, széles választékban kínál lengéscsillapítókat, fékbetéteket és tárcsákat, autószűrőket, hidraulikus alkatrészeket, hűtőrendszert, tengelyeket, csatlakozásokat és még sok mást.
 

A Maxgear márka termékei:

MaxGear Rugók:
A kiváló minőségű acélból készült rugók biztosítják McPherson felfüggesztés megfelelő működését.

MaxGear Csapágyak:Kerékcsapágyak, és komplett beépített ABS gyűrűs kerékagyak.MaxGear Fékbetétek: A Maxgear fékbetétek gyártásánál mindig a legkiválóbb minűségű anyagokat használják.A termékek teljesítik az ECE R90-es tanusítvány szigorú feltételeit.Minden fékbetét rezgéscsillapító réteggel ellátott.felhsználási céltől függetlenül.

MaxGear Féktárcsák:A MaXgear féktárcsák kiváló minőségű ötvözetekből készülnek, amelyek az eredeti alkatrészekkel összehasonlítható tartósságot eredményeznek. A cinkréteggel bevont féktárcsáknak jelentősen nő a korrózió elleni védelme.

MaxGear Sport féktárcsák:A MaxGear sport féktárcsák kiváló fékezési élményt biztosítanak, javulást eredményeznek a fékezés hatékonyságán, eáltal jelentősen javul a vezetés biztonsága.Főbb előnyei a fékpor, és a gázok hatékonyan elvezetése, a hűtés javítása, a fékpedál nyomására gyorsabb reakció, és a féktáv lerövidülése.MaxGear bevont féktárcsák:A Maxgear bevonatolt féktárcsák magas esztétikai minőséget biztosítanak, melynek örülhetnek az alufelnit használó gépkocsi tulajdonosok.A tárcsa speciális réteggel van bevonva, mely védi a tárcsa felületét a korróziótól olyan helyeken ahol a fékbetét nem érintkezik a tárcs afelületével.Ezek a tárcsák kiváló minőségű ötvözetekböl készülnek, hogy tartósságuk megfelejen a gyári előírásoknak. A magas hőmérsékleti ellenállás és a tökéletes hőeloszlás minimálisra csökkenti a fékezés során fellépő vibrációk kockázatát.MaxGear Féknyergek:A MaXgear féknyereg megfelel a jelenlegi piaci követelményeknek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt nyújtanak nehéz körülmények között is. Az termék paletta elektromos kézifék-mechanizmussal ellátott féknyergeket is tartalmaz. A MaXgear csak vadonatúj féknyereket kínál, amelyek paraméterei közel állnak a világ legjobb gyártóinak termékeihez  mint például az ATE, a Bosch vagy a TRW.MaxGear fékdobok
:A modern gyártási módszereknek és a gondosan megválasztott anyagoknak köszönhetően a MaXgear fékdobok minősége nem különbözik az első összeszereléshez használt termékektől. Szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja a magas minőséget, és megbízhatóságot. A dobok gyártásához használt kiváló minőségű anyagokat rendeltetésük szerint választják meg. A termék paletta tartalmazza a legnépszerűbb referenciákat, beleértve az üzemi féket és a rögzítőféket, a legnépszerűbb európai autókhoz.MaxGear rugalmas fékcsövek:Kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a fékerő feltétel nélküli továbbítását.MaxGear szűrők:MaxGear féltengelyek:
A MaXgear ajánlatának alapja az erő. A legújabb gyártási technológiák és a kiváló minőségű fémötvözetek használata olyan erőátviteli alkatrészeket eredményezett, amelyek több ezer kilométeren keresztül megbízhatóan működne. A kínált féltengelyek tartós csatlakozásokat és burkokat tartalmaznak, biztosítva a motor teljes energiájának átadását. A MaxGear féltengely termék kínálata lefedi az európai és japán autók közel 90% -át.MaxGear kuplung alkatrészek: A MaXgear termékek tartós acélból és súrlódó anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően élettartamuk hasonló az első szereléshez használt alkatrészekhez. A tengelykapcsolókat olyan készletben kínálják, amelyek tartalmazzák a kuplungtárcsát, kuplung szerkezetet és a kinyomócsapágyat, nagyon vonzó áron, és ugyanakkor megbízható minőségben.MaxGear felfüggesztés, lengéscsillapítás,lengőkarok,rugók, futóműalkatrészek,felütközésgátlók.MaxGear szervókormány szivattyú
: A kormányrendszer nélkülözhetetlen eleme. Az új generációs járművekben megkönnyíti a könnyű és biztonságos vezetést. A termékek minősége hasonló az új járművekben használt alkatrészhez.MaxGear hidraulika alkatrészek:Kuplungmunkahengerek, fékmunkahengerek,szervószivattyú.Származási ország:
Lengyelország


Minőségi kategória:
közép
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon