Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
  • Az ENEOS Premium 20W-50 egy rész-szintetikus motorolaj benzines, dízel és LPG motorok katalizátorral illetve turbóval vagy a nélkül szerelt változataihoz. A legújabb fogyasztási és kipufogógáz kibocsájtási normáknak megfelelően lett kifejlesztve. Használata vegyes járműparkkal rendelkezők számára különösen ajánlott. "API CF-4/SG, ACEA E2(96),Mercedes Benz MB 229.1,MAN 271,MTUtype 1,Volvo VDS, Mack EO-K/2,Deutz DQC 1-02"
Elérhetőség: Szállítható
7 165 Ft

A 20W-50 motorolaj a kenés nagymestere


A 20W-50 motorolajnak számos kiváló tulajdonsága van, amelyek fontosak lehetnek a járműmotorok hatékony működéséhez.
Védelem magas hőmérsékleten
Egyik erénye a magas hőstabilitása, amelynél fogva védelmet nyújt a motornak a magas hőmérséklet okozta károsodásoktól. Ez segít csökkenteni a kopást és a súrlódást, és fenntartja a motor optimális teljesítményét a magas terhelési körülmények között.

Kenési tulajdonságok
Nagyszerű kenőképességgel rendelkezik, ami biztosítja az alkatrészek hatékony működését. A megfelelő kenés minimalizálja a súrlódást és a kopást, és hosszabb élettartamot biztosít a motornak.

Korrózióvédelem
Jó korrózióvédelmi tulajdonságainak köszönhetően megvédi a motor belső részeit a rozsdától és egyéb károsodásoktól. Ez különösen fontos nedves környezetben, ahol a motor fokozottan ki van téve a korróziónak.

Alacsony párolgás
Alacsony párolgási tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kevesebb olaj párolog el a magas hőmérsékleten. Ez csökkenti az olajfogyasztást és hozzájárul a motor tisztaságának fenntartásához.


A 20W-50 motorolaj kompatibilis különböző motorokkal


Kompatibilis a különböző típusú motorokkal, beleértve a személyautókat, teherautókat, motorkerékpárokat és más járműveket. Ez sokoldalúvá és széles körben használhatóvá teszi az olajat.

Megfelel a szabványoknak
Megfelel az iparági szabványoknak és előírásoknak, például az API (American Petroleum Institute) specifikációknak. Ez biztosítja, hogy az olaj megfeleljen a motorok műszaki követelményeinek.

Minden esetben érdemes ellenőrizni a járműgyártó ajánlásait és a motor kézikönyvét az optimális motorolaj típusa és viszkozitása vonatkozásában. Beszerezhetjük webáruházban vagy motorolaj szaküzletben, ahol az eladó is adhat támpontokat a megfelelő döntéshez. Jó, ha megnézünk néhány felhasználói véleményt és teszt eredményt is.


20W-50 motorolajnak magas a viszkozitása


Magas viszkozitás jellemző rá, ami azt jelenti, hogy vastag és sűrű olaj. Ez előnyös lehet olyan régebbi vagy kopott motorok esetén, amelyeknél szükség van egy erősebb kenőfilmre és jobb védelemre.

Szivárgásellenes tulajdonságok
Olyan adalékanyagokkal van dúsítva, amelyek segítenek megakadályozni az olaj szivárgását a motortérben. Ez elősegíti az olaj hatékonyabb használatát és minimalizálja a veszteséget.

Megnövelt kopásgátló hatás
Az 20W-50 motorolaj általában tartalmaz kopásgátló adalékanyagokat, amelyek segítenek csökkenteni a motorban fellépő kopást. Ez hosszabb élettartamot biztosít a motor alkatrészeinek és megőrzi a motor optimális teljesítményét.

Kompatibilitás a régebbi motorokkal
Ajánlott régebbi motorokhoz, amelyeknél az alacsonyabb viszkozitású olajok nem nyújtanak megfelelő szintű védelmet és olyan járművek esetén, amelyek idősebbek vagy sok kilométert futottak már.
Ajánlott a használata olyan régebbi személyautókhoz is, amelyeknek idősebb motorral rendelkeznek. Ezek a járművek hálásak a vastagabb és erősebb kenőfilm rétegért, amelyet az 20W-50 motorolaj biztosít.

Jó választás a klasszikus járművekhez is, beleértve a veterán autókat és motorokat. Ezek a járművek igénylik a vastagabb olajat és a jobb kopásgátlást a megfelelő védelem és működés érdekében.

A 20W-50 használata gyakran előfordul teherautókban, haszongépjárművekben és más nehézgépjárművekben. Ezek a járművek magas terhelésnek vannak kitéve, és szükségük van megfelelő védelemre a motorjuk számára.

Ennek a magas viszkozitású olajnak a használata elterjedt a mezőgazdasági gépekben, mint például a traktorok, kombájnok és más agráralkalmazásokban használt járművek. Az 20W-50 motorolaj használatával sokat tehetünk azért, hogy a járművünket sokáig elégedetten használhassuk.

Termékkategóriák