Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

1 termék megjelenítése 1 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
1 790 Ft

A fékolaj 0.25L praktikus megoldás

A fékolaj 0.25L kiszerelés egy kisebb mennyiségű fékolajat jelent, amelyet a járművek fékhidraulikus rendszerének karbantartására és feltöltésére használnak. A fékolaj egy speciális kenőanyag, amelyet a fékhidraulikus rendszerben található alkatrészek kenésére és megfelelő működésük biztosítására használnak.

A 0.25L kiszerelés kisebb méretű gépjárművekhez vagy olyan esetekben használatos, amikor csak kisebb mennyiségű olajra van szükség a fékhidraulikus rendszer feltöltéséhez vagy karbantartásához. Ez a kiszerelés praktikus lehet például otthoni vagy hobbi szerelési munkák során, ahol csak kisebb mennyiség tökéletesen elegendő.


A Fékolaj 0.25L könnyű adagolás

Kiszerelésének előnye, hogy könnyen kezelhető és könnyen adagolható a rendszerbe. Az olajat speciális fékolaj tartályokban vagy flakonokban csomagolják, amelyek segítenek a pontos adagolásban és a rendszer pontos feltöltésében.

Mindig a járműgyártó specifikációi szerint kell eljárni a fékolaj kiválasztásában és használatában. Tájékozódjunk a jármű használati útmutatója alapján vagy konzultáljunk a szaküzlet eladó munkatársával, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy milyen típusú, minőségű milyen mennyiségű fékolajat kell használnunk a járművünkben.

Az ajánlott fékolaj típus és kiszerelés a jármű típusától, rendszer igényeitől és a gyártó ajánlásaitól függ. Mindig kövessük a gyártó ajánlásait, hogy biztosítsuk a fékhidraulikus rendszer megfelelő működését és a jármű biztonságát.

A fékolaj 0.25L kompakt méret
A fékolaj 0.25L kiszerelésének további előnye, hogy praktikus és könnyen tárolható mérete miatt. Kompakt és könnyen hordozható, így könnyedén elfér egy szerszámosládában, vagy akár a csomagtartóban. Ez különösen hasznos lehet, ha hosszabb autóutakra vagy kirándulásokra készülünk, és szeretnénk biztosítani, hogy mindig rendelkezésre álljon elegendő mennyiségű fékolaj.

Az 0.25L kiszerelés azt is lehetővé teszi, hogy csak a szükséges mennyiséget vásároljuk meg, ami éppen akkor aktuális. Ez pénztakarékos megoldás lehet, különösen akkor, ha csak időszakosan vagy alkalmanként végzünk karbantartási munkákat a fékhidraulikus rendszeren. A fékolajnak fontos szerepe van

A fékolaj rendkívül fontos szerepet játszik a jármű fékhidraulikus rendszerének biztonságos és hatékony működésében. Az olajnak megfelelő viszkozitással kell rendelkeznie, hogy biztosítsa a megfelelő kenést és nyomástartást a fékhidraulikus rendszerben. Mindig kövessük a járműgyártó ajánlásait és specifikációit a megfelelő fékolaj típusáról és viszkozitásáról.

Kérjük szakember tanácsát
Ha kétségeink vannak a megfelelő fékolaj típusával vagy mennyiségével kapcsolatban, mindig konzultáljunk a szakemberrel. Az online vagy papír alapú autós magazinok teszt eredményei és a felhasználói vélemények is támpontot nyújthatnak. Webáruházból is van lehetőségünk fékolaj 0.25L kiszerelést beszerezni. Csak az ajánlott olajat és mennyiséget használjuk a fékhidraulikus rendszerben annak érdekében, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön a fékrendszerünk, és a jármű vezetése során megfelelő fékezési teljesítményt nyújtson.

Minden olyan gépjárműhöz alkalmazható, amelyek rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel rendelkeznek. Ide tartozhatnak:

Személyautók
Személygépkocsikhoz, legyen az kis méretű városi autó vagy nagyobb szedán, a fékolaj használata fontos a biztonságos és hatékony fékezés érdekében.

SUV-ok és terepjárók
Nagyobb méretű járművek, mint a sportos haszonjárművek és terepjárók, szintén a fékolajra támaszkodnak a megbízható fékezés érdekében, különösen a nehezebb terepi körülmények között.

Teherautók és kamionok
Nehézgépjárművek, amelyek nagy terheléseket szállítanak, különösen fontosak a jó minőségű fékolajok a megfelelő fékezési teljesítmény biztosításához.

Buszok
A közösségi közlekedésben és a távolsági buszokban alkalmazott buszokhoz is megfelelő fékolajra van szükség a biztonságos és hatékony fékezés érdekében.

Motorkerékpárok
Néhány motorkerékpár fékhidraulikus rendszerrel van ellátva, és ezekben az esetekben is fontos a megfelelő fékolaj alkalmazása.

Mindig a járműgyártó specifikációi és ajánlásai szerint kell eljárni a fékolaj típusának és minőségének kiválasztásában a fékolaj 0.25L kiszerelés estében is.

Termékkategóriák