Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

13 termék megjelenítése 13 termék közül
  • Poliglikolok és észterek alapú szintetikus fékfolyadék, amely korrózió- és oxidációgátlókat tartalmaz. Minden hagyományos fékberendezés és tengelykapcsoló hidraulikus rendszeréhez tervezve. A termék tulajdonságai: - Bórsavat tartalmaz, amely teljesen semlegesíti a vízkondenzátumot; - Biztosítja a fékrendszer megbízható működését bármilyen környezeti hőmérsékleten a megnövekedett forráspont (>245 °C) és a kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságok (-40 °C-ig) miatt; - A legmagasabb kémiai és termikus stabilitással rendelkezik; - Kiváló kenési és viszkozitási-hőmérséklet-tulajdonságokat kínál; - Semlegesíti a gőzbuborékok képződését; - Elasztomerekkel kompatibilis; - Teljesen inaktív a fékrendszer egyes részeinél. Agresszív a fényezésre. Kövesse a gyártó utasításait a használati utasításban! Eleget tesz a SAE JI703, ISO 4925, FMV SS 116 DOT 4 követelményeinek.
Elérhetőség: Szállítható
890 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 195 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 455 Ft
Elérhetőség: Szállítható
9 440 Ft
  • Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, teljes mértékben szintetikus fékfolyadék. Javasolt bármely típusú hidraulikusan működtetett fék és kuplung rendszerhez, és speciálisan az ABS rendszerekhez. Ezt a nem szilikon alapú folyadékot a DOT 5.1 szabványnak megfelelően fejlesztették ki, és megfelel a DOT 4 és DOT 2 gyártói ajánlásoknak is. Úgy alakították ki, hogy biztonságos fékezést biztosítson a legnehezebb feltételek mellett is. DOT 5.1, FMVSS DOT 3, FMVSS DOT 4, FMVSS DOT 4plus, SAE J1703
Elérhetőség: Szállítható
2 050 Ft
  • Univerzális, magas forráspontú, szintetikus fékfolyadék. Javasolt olyan hidraulikusan működtetett fék és tengelykapcsoló rendszerhez és ABS-rendszerekhez, amelyek egy nem szilikon alapú DOT 3 vagy DOT 4 szintetikus folyadékot igényelnek. Minden fékrendszerhez alkalmazható. Ez a speciális összetétel biztonságos fékezést biztosít a legnehezebb feltételek mellett is. DOT 4, SAE J1703
Elérhetőség: Szállítható
1 595 Ft
  • Polyglykol bázisú teljesen szintetikus fékfolyadék tárcsa, dob- és ABS fékrendszerekhez és tengelykapcsolókhoz. A kereskedelemben kapható szintetikus fékfolyadékokkal keverhető, a versenysport fékfolyadékainak kivételével. A magas száraz ( >260 oC) illetve nedves forráspont ( >180 oC) hosszú élettartamat biztosít a fékfolyadéknak. A magas forráspont azért fontos, mert a fékfolyadékok elnyelik a levegő nedvességtartalmát, ezáltal csökkentve a forráspontot és ezáltal a fékezés biztonságát is. Minden olyan fékrendszerhez használható, ahol a DOT 5.1, DOT 4 és DOT 3 az előírás. Mindenekelőtt az ABS rendszerekhez került kifejlesztésre. Az alacsonyabb viszkozitás gyorsabb átfolyást garantál az ABS rendszer szelepein keresztül. Ásványi és szilikon bázisú termékekkel nem keverhető. Szabvány: SAE J 1703; ISO 4925; DOT 5.1, DOT 4 & DOT 3
Elérhetőség: Szállítható
3 380 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 730 Ft
  • Teljesen szintetikus fékfolyadék. Polyglykol bázisú teljesen szintetikus fékfolyadék és kuplungolaj nagyon magas forrásponttal ( szárazforráspont 312 oC ). Nagyon magas hőstabilitás, aminek eredményeként minden, a versenysportban jelenleg használatos fékrendszerhez megfelel. Meghaladja a viszkozitás kivételével -40 oC-on a DOT 5.1 paramétereit. A nagyon magas nedves forráspont ( 216 ) oC hatékony fékezést biztosít esős időben is. Nem szabad ásványi és szilikonos fékfolyadékokkal keverni. Szabvány: FMVSS 116 DOT 4, SAE J1703, ISO 4925
Elérhetőség: Szállítható
4 065 Ft
  • Teljesen szintetikus fékfolyadék hidraulikus működtetésű fék- és váltórendszerekhez. agyon magas forráspont ( 325 oC ), amely meghaladja a hagyományos szilikon mentes DOT 5.1 / szilikon bázisú DOT 5 (260 oC) és DOT 4 (230oC) értékeit. Nagyon hatásossá teszi a fékezést még szélsőséges körülmények között is. A fékekhez terelendő hűtő légmennyiség csökkentése lényegesen kedvezőbb aerodinamikai kialakítást biztosít a versenyautók számára. Szabvány: FMVSS 116 DOT 4, SAE J1703, ISO 4925
Elérhetőség: Szállítható
5 170 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 880 Ft
Elérhetőség: Szállítható
4 940 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 145 Ft

Fékolaj 0.5L közepes méretű kiszerelés

A Fékolaj 0.5L kiszerelés egy közepes méretű adag fékolajat jelent, amelyet a fékhidraulikus rendszer karbantartására és feltöltésére használhatunk. A fékolaj egy speciális kenőanyag, amelyet a fékhidraulikus rendszerben található alkatrészek kenésére és megfelelő működésük biztosítására alkalmas.

Feltöltéshez és karbantartáshoz

A 0.5L kiszerelés általában közepes méretű gépjárművekhez vagy olyan esetekben használatos, amikor a fékhidraulikus rendszer feltöltésére és karbantartására van szükség, de nem szükséges nagyobb mennyiségű olajat vásárolni.

Fékolaj 0.5L elegendő a fék megfelelő működéséhez

A praktikus kiszerelés előnye, hogy elegendő mennyiségben áll rendelkezésre a fékhidraulikus rendszer karbantartásához és feltöltéséhez. A közepes méretű kiszerelés elegendő ahhoz, hogy a rendszer megfelelően működjön, és biztosítsa a megbízható fékezést.

A fékolaj rendkívül fontos szerepet játszik a jármű fékhidraulikus rendszerének biztonságos és hatékony működésében. Az olajnak megfelelő viszkozitással kell rendelkeznie, hogy biztosítsa a megfelelő kenést és nyomástartást a fékhidraulikus rendszerben. Mindig ellenőrizzük a járműgyártó ajánlásait és specifikációit a megfelelő fékolaj típusáról és viszkozitásáról.

Ha kétségeink vannak a megfelelő fékolaj típusával vagy mennyiségével kapcsolatban, mindig konzultáljunk szakemberrel például a szaküzlet eladó munkatársa kielégítő információkkal szolgálhat a konkrét igényeinkkel kapcsolatosan. Az autós magazinok teszt eredményei és a felhasználói vélemények is fontos információkhoz láthatnak el minket. Az ár vonatkozásában érdemes webáruház kínálatát is megnézni.

Csakis az ajánlott olaj és mennyiség a megfelelő
Csak az ajánlott olajat és mennyiséget használjuk a fékhidraulikus rendszerben annak érdekében, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön a fékrendszer, és a jármű vezetése során megfelelő fékezési teljesítményt nyújtson.
A Fékolaj 0.5L kiszerelésének további előnye, hogy könnyen tárolható és könnyen kezelhető mérete miatt. Kompakt és könnyű, így kényelmesen elfér egy szerszámosládában, vagy akár a csomagtartóban is. Ez nagyon praktikus lehet, különösen akkor, ha hosszabb autóutakra vagy utazásokra készülünk, és szeretnénk biztosítani, hogy mindig legyen elegendő mennyiségű fékolaj kéznél. A gyártók gondoskodnak róla, hogy bármilyen típusú és márkájú olajra van szükségünk megtaláljuk ebben a kiszerelésben.

Amennyire éppen szükségünk van
Az 0.5L kiszerelés lehetővé teszi, hogy csak a szükséges mennyiséget vásároljuk meg, amelyet éppen szükségünk van. Ez költséghatékony megoldás lehet, különösen akkor, ha csak időszakosan vagy alkalmanként végzünk karbantartási munkákat a fékhidraulikus rendszeren. Nem kell nagyobb mennyiségű olajat vásárolnunk, amelyet nem használnánk fel teljes egészében.

Fontos megjegyezni, hogy a fékolaj rendszeres ellenőrzése és cseréje elengedhetetlen a fékhidraulikus rendszer optimális működéséhez és a biztonságos fékezéshez. Az 0.5L kiszerelés lehetővé teszi, hogy időben elvégezzük a szükséges karbantartást és a fékolaj cseréjét a rendszerben.

Mint mindig, az ajánlott fékolaj típusának és viszkozitásának kiválasztásában mindig olvassuk el a járműgyártó ajánlásait és specifikációit, valamint konzultáljunk a szakemberrel, ha kétségeink vannak. A megfelelő fékolaj használata és időben történő cseréje biztosítja a fékhidraulikus rendszer optimális működését és a megbízható fékezést minden vezetési körülmények között.

Ez a kiszerelés ajánlható minden gépjármű tulajdonosnak, akik a fékhidraulikus rendszerük karbantartására és feltöltésére szeretnének felkészülni.


Személyautókhoz ideális a Fékolaj 0.5L

Tökéletes a személygépjárművek számára, legyen az kis méretű városi autó vagy nagyobb szedán. Minden járműnek szüksége van hatékony fékezésre, és a megfelelő fékolaj segít a fékhidraulikus rendszer optimális működésében.

SUV-ok és terepjárók
Nagyobb méretű járművek, mint a sportos haszonjárművek és terepjárók, ugyancsak rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel. Számukra is ajánlott a Fékolaj 0.5L, hogy biztosítsák a megfelelő fékezési teljesítményt és a rendszer megfelelő kenését.

Teherautók és kamionok
Nehézgépjárműveknek, amelyek nagy terheléseket szállítanak, szintén szükségük van a megfelelő fékolajra a hatékony fékezéshez és a rendszer megfelelő működéséhez.

Motorkerékpárok
Néhány motorkerékpár rendelkezik fékhidraulikus rendszerrel, és ezekben az esetekben is hasznos lehet a közepes kiszerelésű fékolaj alkalmazása a megfelelő fékezés biztosítása érdekében.

A járműgyártók adnak ajánlásokat a fékolaj típusáról, minőségéről és mennyiségéről. Mindig olvassuk el a jármű használati útmutatóját vagy konzultáljunk a szaküzlet eladó munkatársával, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy milyen típusú és minőségű fékolajat kell használnunk a konkrét járműben, valamint, hogy mekkora mennyiséget kell feltenni a fékhidraulikus rendszerbe. Ez biztosítja a megfelelő működést és a biztonságos fékezést a járműben. Webáruházból is beszerezhetjük a Fékolaj 0.5L kiszerelést ezzel időt takaríthatunk meg.

Termékkategóriák