Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

10 termék megjelenítése 10 termék közül
  • Poliglikolok és észterek alapú szintetikus fékfolyadék, amely korrózió- és oxidációgátlókat tartalmaz. Minden hagyományos fékberendezés és tengelykapcsoló hidraulikus rendszeréhez tervezve. A termék tulajdonságai: - Bórsavat tartalmaz, amely teljesen semlegesíti a vízkondenzátumot; - Biztosítja a fékrendszer megbízható működését bármilyen környezeti hőmérsékleten a megnövekedett forráspont (>245 °C) és a kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságok (-40 °C-ig) miatt; - A legmagasabb kémiai és termikus stabilitással rendelkezik; - Kiváló kenési és viszkozitási-hőmérséklet-tulajdonságokat kínál; - Semlegesíti a gőzbuborékok képződését; - Elasztomerekkel kompatibilis; - Teljesen inaktív a fékrendszer egyes részeinél. Agresszív a fényezésre. Kövesse a gyártó utasításait a használati utasításban! Eleget tesz a SAE JI703, ISO 4925, FMV SS 116 DOT 4 követelményeinek.
Elérhetőség: Szállítható
1 520 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 860 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 595 Ft
  • Ez a termékadatlap a gépjárművek fék- és kuplungberendezéseiben hidraulikafolyadékként alkalmazásra kerülő ATE DOT 4 TYP 200 fékfolyadék tulajdonságait írja le. Ez – a gépjárművek hidraulikus fék- és kuplungberendezéseiben alkalmazott – fékfolyadék a legjobb vízmegkötőképességgel és a legmagasabb forrásponttartalékkal rendelkezik az összes ATE fékfolyadék között. Az összetétel meghatározó részei a vízmegkötő polietilénglikoléter-bórsavészterek és a speciálisan ehhez a csúcsteljesítményű folyadékhoz kifejlesztett adalékanyagok. A nedves forrási hőmérséklet közel 200° C-os értékkel került maximalizálásra a lehető leghosszabb fékfolyadék csereintervallumok elérése és - a használt, elvizesedett fékfolyadékban a felforrósodott féknyergekben az erős fékezések során fellépő gőzbuborékképződés veszélyének - minimalizálása érdekében. Az ATE DOT 4 TYP 200 fékfolyadék teljesíti és felülmúlja többek között az FMVSS-Nr. 116 – DOT 4, SAE J1704 és ISO 4925, 4. osztály, fékfolyadékokra vonatkozó szabványok követelményeit. Tárolhatóság –20° C ... 40° C közti tárolási hőmérsékleten: A gyárilag lezárt csomagolásban max. 5 év. Terméktulajdonságok: Jelleg: Homogén, átlátszó Szín: sárga Forrási hőmérséklet: min. 280° C Nedves forrási hőmérséklet: min. 198° C Viszkozitás –40° C-on: max. 1400 mm²/s Viszkozitás +100° C-on: 2,2 ... 2,8 mm²/s Víztartalom: max. 0,20% A fékfolyadékot rendszeresen cserélni kell. A járműgyártó által megadott csereintervallumokat be kell tartani. A járműgyártó által a fékfolyadékok specifikációjára vonatkozóan megadott előírásokat be kell tartani.
Elérhetőség: Szállítható
7 135 Ft
  • Ez a termékadatlap a gépjárművek fék- és kuplungberendezéseiben hidraulikafolyadékként alkalmazásra kerülő ATE DOT 4 SL.6 fékfolyadék tulajdonságait írja le. Ez – a gépjárművek hidraulikus fék- és kuplungberendezéseiben alkalmazott – fékfolyadék a szélsőséges hidegben jellemző alacsony sűrűsége (viszkozitás) alapján különösen jól alkalmazható elektronikus szabályzású hidraulikakomponensekkel rendelkező fékberendezésekhez, amelyeknél a fékezett keréken a féknyomás gyors modulálására van szükség, különösen a járművek túl- vagy alulkormányozottságának megakadályozására szolgáló berendezések, az ún. Elektronikus menetstabilizátorok (ESP*) esetében. A viszkozitás –40° C melletti maximálisan 700 mm²/s értéke körülbelül csak a fele a piacon kapható sok DOT 4-folyadékénak és ezáltal teljesíti az ISO 4925 szabványnak az alacsonyértékű, alacsony hőfokú viszkozitású fékfolyadékokra vonatkozó követelményeit (6. osztály). A fékfolyadék polietilénglikol-éterek, polietilénglikolok és azok bórsavészterei aminokat, adalékokat és stabilizátorokat tartalmazó keverékéből áll. Az ATE DOT 4 SL.6 fékfolyadék teljesíti és felülmúlja többek között az FMVSS-Nr. 116 – DOT 4, SAE J1704 és ISO 4925, 6. osztály, fékfolyadékokra vonatkozó szabványok követelményeit. Az ATE SL.6 fékfolyadék keverhető olyan más fékfolyadékokkal, amelyek az ISO 4925 6. osztály, DOT 5.1 vagy DOT 4 specifikációit teljesítik. Mindazonáltal a nagyon alacsony hőmérsékleteknél is biztosított ESP-funkcionalitást a legjobban az ISO 4925 6. osztály specifikációjú folyadékok garantálják. Tárolhatóság –20° C ... 40° C közti tárolási hőmérsékleten: A gyárilag lezárt csomagolásban max. 5 év. Terméktulajdonságok: Jelleg: Homogén, átlátszó Szín: sárga Forrási hőmérséklet: min. 265° C Nedves forrási hőmérséklet: min. 175° C Viszkozitás –40° C-on: max. 700 mm²/s Viszkozitás +100° C-on: 1,7 ... 2,3 mm²/s Víztartalom: max. 0,20% A fékfolyadékot rendszeresen cserélni kell. A járműgyártó által megadott csereintervallumokat be kell tartani. A járműgyártó által a fékfolyadékok specifikációjára vonatkozóan megadott előírásokat be kell tartani.
Elérhetőség: Szállítható
4 245 Ft
  • Ez a termékadatlap a gépjárművek fék- és kuplungberendezéseiben hidraulikafolyadékként alkalmazásra kerülő ATE DOT 4 SL fékfolyadék tulajdonságait írja le. Az ATE DOT 4 SL fékfolyadék egy régóta bevált, a gépjárművek hidraulikus fék- és kuplungberendezéseiben alkalmazott hidraulikafolyadék. Polietilénglikol-éterek, polietilénglikolok és polietilénglikol-éterek bórsavésztereinek korrózió- és öregedésgátló, ill. egyéb adalékokat tartalmazó keverékéből áll. Az ATE DOT 4 SL fékfolyadék teljesíti és felülmúlja többek között az FMVSS-Nr. 116 – DOT 4, SAE J1704 és ISO 4925, 4. osztály, fékfolyadékokra vonatkozó szabványok követelményeit. Terméktulajdonságok: Jelleg: Homogén, átlátszó Szín: sárga Forrási hőmérséklet: min. 260° C Nedves forrási hőmérséklet: min. 165° C Viszkozitás –40° C-on: max. 1.400 mm²/s Viszkozitás +100° C-on: 2,0 … 2,6 mm²/s Víztartalom: max. 0,20% Tárolhatóság –20° C … 40° C közti tárolási hőmérsékleten: A gyárilag lezárt csomagolásban max. 5 év. A fékfolyadékot rendszeresen cserélni kell. A járműgyártó által megadott csereintervallumokat be kell tartani. A járműgyártó által a fékfolyadékok specifikációjára vonatkozóan megadott előírásokat be kell tartani.
Elérhetőség: Szállítható
4 380 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 385 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 020 Ft
  • Toyota DOT 5.1 1 L Kiváló minőségű DOT-5.1 minőségű fékfolyadék.Ideális Toyota fékrendszerekhez. Az új generációs DOT 5.1 szilikon alapú fékfolyadék víztaszító, ellentétben a glikol alapú fékfolyadékokkal.
Elérhetőség: Szállítható
7 700 Ft
Elérhetőség: Szállítható
4 010 Ft

A Fékolaj 1L közepes méret

A Fékolaj 1L kiszerelése egy közepes méretű adag fékolajat jelent, amelyet a fékhidraulikus rendszer karbantartására és feltöltésére használnak. Ez az optimális méretű kiszerelés, ha olajra van szükségünk a rendszer karbantartásához, de nincs szükségünk nagyobb mennyiségre.

Ennek a kiszerelésnek az az előnye, hogy elegendő mennyiségben áll rendelkezésre a fékhidraulikus rendszer karbantartásához és feltöltéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer megfelelően működjön, és biztosítsa a megbízható fékezést.


Fékolaj 1L könnyen kezelhető és praktikus

A 1L kiszerelés praktikus és könnyen kezelhető mérete. Kényelmesen elfér a szerszámosládában vagy a csomagtartóban, így könnyen hozzáférhető, amikor szükség van rá.

A Fékolaj 1L kiszerelése ideális választás lehet, ha a fékolaj cseréjét és a fékhidraulikus rendszer karbantartását alkalmanként végezzük. Nem szükséges nagyobb mennyiségű olajat vásárolnunk, amelyet nem használnánk fel teljes egészében.

A fékolajat rendszeresen ellenőrizzük
A fékolaj rendszeres ellenőrzése és cseréje elengedhetetlen a fékhidraulikus rendszer optimális működéséhez és a biztonságos fékezéshez. Mindig ellenőrizzük a járműgyártó ajánlásait és specifikációit a megfelelő fékolaj típusáról és viszkozitásáról.

Ha kétségeink vannak a megfelelő fékolaj típusával vagy mennyiségével kapcsolatban, kérjük szakember tanácsát például szaküzletben az eladót. Csak az ajánlott olajat és mennyiséget használjuk a fékhidraulikus rendszerben annak érdekében, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön a fékrendszer, és a jármű vezetése során megfelelő fékezési teljesítményt nyújtson. Az autós magazinokban közölt teszt eredmények és a vásárlói vélemények is fontos információkat tartalmazhatnak. Az ár is különböző lehet, előfordulhat, hogy kedvezőbb a vásárlás webáruházból.

A Fékolaj 1L kiszerelésének további előnye, hogy lehetővé teszi a rugalmasabb használatot. Ha kisebb karbantartási munkákat végzünk a fékhidraulikus rendszeren, akkor nem feltétlenül szükséges nagyobb mennyiségű olajat vásárolnunk. Az 1L kiszerelés elegendő lehet a szükséges feladatok elvégzéséhez, például az olajcseréhez vagy a rendszer feltöltéséhez.

Az 1L kiszerelés a gazdaságos megoldást is jelenti. Nem kell túl sok olajat vásárolnunk, ami nem csak költséghatékony, de környezetbarát is, mivel nem halmozunk föl felesleges olajat.

A Fékolaj 1L könnyen kezelhető
Kényelmes lehet az otthoni használathoz vagy az amatőr autószerelők számára. Ha szeretjük magunk végezni a kisebb karbantartási munkákat, ez a méret könnyen kezelhető és hasznos lehet a műhelyben vagy a garázsban.

A fékolaj rendszeres karbantartása és időben történő cseréje kulcsfontosságú a biztonságos vezetés és a megbízható fékezés szempontjából. Mindig olvassuk el a jármű használati útmutatóját vagy konzultáljunk a szakemberrel a megfelelő típusú és minőségű fékolaj kiválasztásához. A helyes mennyiségű olaj felhasználása a fékhidraulikus rendszerben hozzájárul a megfelelő kenéshez és a hatékony működéshez.

A fékolaj 1L azokhoz a járművekhez ajánlott, amelyek rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel.

Személyautók
A legtöbb személygépjárműben, beleértve a kisautókat, középkategóriás autókat és nagyobb limuzinokat is, megtalálható a fékhidraulikus rendszer. Ezekben a járművekben a fékolaj rendszeres karbantartása és cseréje fontos a megbízható és hatékony fékezés érdekében.

SUV-ok és terepjárók
A nagyobb méretű sportos haszonjárművek és terepjárók szintén rendelkezhetnek fékhidraulikus rendszerrel. Az 1L-es fékolaj kiszerelés elegendő lehet ezeknek a járműveknek a karbantartásához és a rendszer feltöltéséhez.

Teherautók és kamionok
Nehézgépjárművekben, mint a teherautók és kamionok, szintén megtalálható a fékhidraulikus rendszer. Az 1L-es kiszerelés lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű olaj használatát a rendszerben, amely biztosítja a hatékony fékezést és a megbízható működést.

Motorkerékpárok
A motorkerékpárok is rendelkeznek fékhidraulikus rendszerrel. Az 1L-es fékolaj kiszerelés megfelelő mennyiséget biztosít a karbantartáshoz és a rendszer feltöltéséhez.

A gépjárműgyártók a megfelelő fékolaj típusáról és minőségéről ajánlásokat adnak a gépjármű használati utasításában. Mindig olvassuk el a jármű használati útmutatóját, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy milyen típusú és minőségű fékolajat kell használnunk a járművünkben, valamint, hogy mekkora mennyiséget kell feltenni a fékhidraulikus rendszerbe. Ez biztosítja a megfelelő működést és a biztonságos fékezést a járműben a fékolaj 1L az előírt márka és típus használatával.

Termékkategóriák