Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
4 625 Ft
  • PSA PEUGEOT CITROEN B71 2710 ¿Hydraulic system of CITROEN XM, Xantia, BX, CX, SM, GS. ¿Hydraulic system of CITROEN ID and DS vehicles manufactured since september 1966 (parts painted in green). ¿Hydraulic system on CITROEN vans N, P and C35. ¿Brake circuits on Ami 8, Ami Super, Dyane and Mehari since september 1977 and on 2CV since july 1982. ¿Level adjuster of Peugeot 405 X4. ¿Not miscible and not compatible with synthetic fluids including synthetic fluids DOT3, DOT4, DOT5 and former CITROEN fluids of LHS 2 type
Elérhetőség: Szállítható
3 105 Ft

LHM olaj hidraulikus fékrendszerekhez

A LHM (Liquide Hydraulique Minéral) egy speciális hidraulikus folyadék, amelyet elsősorban hidraulikus fékrendszerekben és a szervokormány központi rendszeréhez használnak.

Hidraulikus rendszerek
Ezt az olajat hidraulikus fékrendszerekben és kormányhoz alkalmazzák. Ez az olaj kiváló hidraulikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a sima és hatékony működést ezeken a rendszereken belül.

Kenési tulajdonságok
Remek kenési tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megvédeni az hidraulikus rendszerek belső alkatrészeit a kopástól és a súrlódástól. Ez hozzájárul a rendszer hosszabb élettartamához és megbízható működéséhez.

LHM olaj magas viszkozitásindex
A magas viszkozitásindexe lehetővé teszi, hogy a rendszer különböző hőmérsékleti körülmények között hatékonyan működjön. Ez azt jelenti, hogy az olaj megfelelően viselkedik magas és alacsony hőmérsékleten is, ami elengedhetetlen a hidraulikus rendszerek stabilitása és teljesítménye szempontjából.

Korróziógátló tulajdonságok
Korróziógátló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a hidraulikus rendszerekben lévő fémkomponensek számára. Ez segít megelőzni a rozsdát és a korrozív károsodásokat, és hozzájárul a rendszer hosszabb élettartamához.

Az LHM olaj nem helyettesíthető mással
Specifikus alkalmazásokhoz készült, és nem helyettesíthető más típusú hidraulikus olajokkal. Mindig ellenőrizzük a járműgyártó ajánlásait és a konkrét hidraulikus rendszer követelményeit az optimális olaj típusának meghatározásához.

Kompatibilitás
Speciális formulával rendelkezik, amelyet a járműgyártók a hidraulikus rendszerekhez terveztek. Fontos, hogy csak a megfelelő specifikációval rendelkező LHM olajat használjuk a gépjárművünkben, csak így van biztosítva a kompatibilitás és megfelelő működés.

Fagyáspont
Hűtő tulajdonságai miatt kifejezetten fagyálló. Ez fontos, mivel a hidraulikus rendszerek hideg körülmények között is hatékonyan működnek, és elkerülhető a folyadék fagypont alatti megdermedése.

Viszkozitás
Viszkozitása általában alacsony, ami lehetővé teszi a rendszer sima és gyors működését. Az alacsony viszkozitás garantálja a gyors reakcióidőt és a hatékony teljesítményt.

Szűrés
Ennek az olajnak magas tisztasági követelményei vannak a hidraulikus rendszerekben. Az olaj minőségének és tisztaságának megőrzése érdekében rendszeres szűrésre és karbantartásra lehet szükség.

Rendeltetésszerű használat
Elsősorban gépjárművek hidraulikus fékrendszerében és kormányzásában használják. Mindig kövessük a gépjárműgyártó ajánlásait az adott járműhidraulika rendszerének megfelelő olajtípusról és az ajánlott karbantartási időszakokról.

Fontos megjegyezni, hogy az olaj típusa és specifikációja eltérhet a járművek és gyártók között. Mindig konzultáljunk a z olaj szaküzlet eladójával vagy megbízható szervizzel a megfelelő LHM olaj kiválasztásához és alkalmazásához. Az elérhető teszt eredmények és a vásárlói vélemények is támpontot nyújthatnak a választáshoz. Az ár is döntő szempont lehet. Webáruházból rendelve valószínűleg kedvezőbb ajánlatot kapunk.

Az olaj típusának és cseréjének megválasztása szempontjából mindig kövessük az adott járműgyártó ajánlásait és figyeljünk a rendszeres olajcserére. Ez biztosítja a hidraulikus rendszer optimális működését és hosszabb élettartamát.
Hidraulikus fékrendszerekben és kormányzásban használt folyadék. Néhány típusú jármű, ahol ezt az olajat alkalmazhatják.

Személyautók
Számos autómárka hidraulikus fékrendszereihez és kormányzásához ezt az olajat javasolják. Például a Citroën járművek gyakran használnak LHM olajat a hidraulikus rendszerekben.

Haszongépjárművek
Bizonyos teherautók, kamionok és más haszongépjárművek hidraulikus fékrendszerei és kormányzása is ezt az olajat használják.

Buszok
Néhány autóbusz hidraulikus rendszerei és kormányzása is igényelheti ezt a típusú olajat.

A különböző járműgyártók modelljei eltérő a hidraulikus rendszerrel készülnek és az alkalmazott olajtípus ennek megfelelően változhat. Mindig ellenőrizzük a járműgyártó ajánlásait és a használati útmutatót az optimális olaj típusának meghatározásához. Ez biztosítja, hogy a hidraulikus rendszer megfelelő olajat kapjon, például a LHM olajat, amely hatékonyan segíti az autó zavartalan működését és megfelel a gyártó előírásainak.

Termékkategóriák