Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Ngk termékek

1936.-ban a japán kerámiaipar hívta életre azt az elhatározást, hogy az NGK megkezdte a magas színvonalú gyújtógyertyák kifejlesztését az autóipar számára.Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik,vezető gyújtás alkatrész gyártó.Kiváló minőségű gyújtógyertyákat, izzítógyertyákat, gyújtókábeleket, tekercseket, lambdaszondákat, hőmérséklet érzékelőket,NOX érzékelőket,MAP, MAF szenzorokat gyárt mind a gyári, mind az utángyártott piacra.


 

NGK termékek:
-Gyújtógyertyák:
-Nikkel gyújtógyertya:Az NGK Nikkel gyertyák speciálisan V alakú központi elektródával rendelkezik, ez által javul a gyulladás.A rézmag növeli a hőelvezetést az indításhoz, és csökkenti a túlmelegedés kozkázatát.


NGK Iridium gyújtógyertyák:
Jelenleg a legmagasabb színvonalú technológiai megoldást képviselik.A középső elektróda iridium ötvözettel van ellátva.A világ egyik legnehezebb féme, olvadáspontja 2450 celsiusfok, ezért ellenáll a szikraeróziónak.Élettartama átlagosan 2x akkora mint a nikkel gyertyáké.

 
NGK Platinum gyújzógyertyák:
A középelektróda platinummal van bevonva, ez biztosítja a gyertya állandó szikrakimenetét a teljes élettartam alatt nehéz körülmények között is.Keskeny közép elektródája kis szikrafeszültséget bocsát ki, biztosítja az optimális égést.
 
Több földelő elektródás gyújtógyertyák:
A nikkel gyertyák élettartamának meghosszabításának érdekében több földelőelektródával látják el, így a szikra folyamatosan átugrik egy másik elektródára.A kopás így eloszlik a 4 elektróda között.
 
NGK Hibrid gyújtógyertyák:
A hibrid gyertyáknak normál elektródáik vannak, viszont van két kisebb oldalsó elektródája ami akkor lép működésbe amikor a fő elektróda elkormolódik.
 
NGK LPG/CNG gyújtógyertyák:
A gázos autókhoz kettős nemesfém gyertyákat fejlesztettek ki.A gáz-levegő keveréket nehezebb meggyújtani, mivel több feszültségre van szüksége.A LaserLine gyertyák élettartama 60000 km. 
 A következő autógyártók építenek be NGK termékeket: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Lotus, Rolls-Royce, Rover, Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lancia, Maserati, Renault, GM, Saab, Seat, Volvo.

Japánban az NGK természetesen minden autó- és motorkerékpárgyártó első számú partnere. NGK gyújtó-és izzítógyertyák mellett kaphatók az NTK gyártmányú lambdaszondák.
Megvásárolhatja webáruházunkban akciós áron az NGK-NTK termékeit.Válassza ki az autójához megfelelő alkatrészeket, és rendelje meg online kényelmesen, otthonából.


Ngk származási ország

Japán


Ngk minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Ngk márkában a következő termékek szállíthatók

Fordulatszám érzékelő, Fordulatszám érzékelő automata váltóhoz, Fordulatszám érzékelő kézikapcsolású váltó, Főtengely impulzus adó, Gyújtás jeladó, Gyújtástrafó, Gyújtógyertya, Gyújtókábel szett, Izzítógyertya, Kipufogógáz hőmérséklet érzékelő, Lambda szonda, Légtömeg mennyiség mérő, NOx-szenzor NOx-katalizátor, Szívócső nyomásérzékelő, Vezérműtengely pozíció érzékelő


Termékkategóriák