Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Ngk


Ngk Tájékoztató:

1936.-ban a japán kerámiaipar hívta életre azt az elhatározást, hogy az NGK megkezdte a magas színvonalú gyújtógyertyák kifejlesztését az autóipar számára.Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik,vezető gyújtás alkatrész gyártó.Kiváló minőségű gyújtógyertyákat, izzítógyertyákat, gyújtókábeleket, tekercseket, lambdaszondákat, hőmérséklet érzékelőket,NOX érzékelőket,MAP, MAF szenzorokat gyárt mind a gyári, mind az utángyártott piacra.


 

NGK termékek:
-Gyújtógyertyák:
-Nikkel gyújtógyertya:Az NGK Nikkel gyertyák speciálisan V alakú központi elektródával rendelkezik, ez által javul a gyulladás.A rézmag növeli a hőelvezetést az indításhoz, és csökkenti a túlmelegedés kozkázatát.


NGK Iridium gyújtógyertyák:
Jelenleg a legmagasabb színvonalú technológiai megoldást képviselik.A középső elektróda iridium ötvözettel van ellátva.A világ egyik legnehezebb féme, olvadáspontja 2450 celsiusfok, ezért ellenáll a szikraeróziónak.Élettartama átlagosan 2x akkora mint a nikkel gyertyáké.

 
NGK Platinum gyújzógyertyák:
A középelektróda platinummal van bevonva, ez biztosítja a gyertya állandó szikrakimenetét a teljes élettartam alatt nehéz körülmények között is.Keskeny közép elektródája kis szikrafeszültséget bocsát ki, biztosítja az optimális égést.
 
Több földelő elektródás gyújtógyertyák:
A nikkel gyertyák élettartamának meghosszabításának érdekében több földelőelektródával látják el, így a szikra folyamatosan átugrik egy másik elektródára.A kopás így eloszlik a 4 elektróda között.
 
NGK Hibrid gyújtógyertyák:
A hibrid gyertyáknak normál elektródáik vannak, viszont van két kisebb oldalsó elektródája ami akkor lép működésbe amikor a fő elektróda elkormolódik.
 
NGK LPG/CNG gyújtógyertyák:
A gázos autókhoz kettős nemesfém gyertyákat fejlesztettek ki.A gáz-levegő keveréket nehezebb meggyújtani, mivel több feszültségre van szüksége.A LaserLine gyertyák élettartama 60000 km. 
 A következő autógyártók építenek be NGK termékeket: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Lotus, Rolls-Royce, Rover, Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Lancia, Maserati, Renault, GM, Saab, Seat, Volvo.

Japánban az NGK természetesen minden autó- és motorkerékpárgyártó első számú partnere. NGK gyújtó-és izzítógyertyák mellett kaphatók az NTK gyártmányú lambdaszondák.
Megvásárolhatja webáruházunkban akciós áron az NGK-NTK termékeit.Válassza ki az autójához megfelelő alkatrészeket, és rendelje meg online kényelmesen, otthonából.Ngk Származási ország:
Japán


Ngk Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Ngk márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon