Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Nissens termékek

A dániai Horsensban működő gépjármű hűtési rendszerek elemeinek gyártásával foglalkozó cég számos neves járműgyártó beszállítója.

A NISSENS 1921-ben alakult családi vállalkozásként, s jelenleg a harmadik és negyedik generáció képviselőjeként Mr. Alan Nissen és Mr. Knud Nissen vezeti a céget. Napjaink Európájának egyik vezető hűtőgyártója két fő gyártási vonalon van jelen.

Az ipari divízió komplett hűtési rendszereket tervez és állít elő autógyártók számára, az autóipari divízió pedig több, mint 7000 különböző hűtőt kínál ügyfeleinek, valamint 2500 új típust tart fejlesztés alatt. Termékeik – melyek egytől egyig teljesítik a szigorú OE követelményeket – Európaszerte 18 leányvállalat segítségével jutnak el az ügyfelekhez.

A teljes gyártási folyamat az ISO 9001 és a QS9000 minőségirányítási rendszer előírásai szerint zajlik, biztosítva, hogy aki NISSENS hűtőt választ, egy hosszú nyári dugóban ne a szervizsávban végezze!


Nissens származási ország

Dánia


Nissens minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Nissens márkában a következő termékek szállíthatók

AGR szelep, Alacsony hőmérséklet érzékelő, töltőlevegő hűtő, Fűtőmotor, Fűtőradiátor, Intercooler, Kiegyenlítő tartály, Klíma kompresszor, Légkondihűtő, Olajhűtő, Párologtató, Szárítótartály, Tömítés - olajhűtő, Turbó tömítés készlet, Turbófeltöltő, Üzemanyag hűtő, Ventillátor komplett, Visco kuplung, Vízhűtő


Termékkategóriák