Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A motor és váltóolajok szinte mindegyike tartalmaz már némi adalékanyagot az alapolajon kívül, de vannak plusz adalékok melyek vagy segítenek egyes tulajdonságokat feljavítani, vagy újakat adnak hozzá. Ezért alapjában véve mi mindig azt javasoljuk, hogy ha motor vagy váltóolajat választunk, érdemes mindig a márkásabb termékek közül választani, mert ezek alapból is már sokkal adalékoltabb termékek. Az olajadalékok közül több formával is találkozhatunk, hisz léteznek viszkozitás módosító, kopogásgátló, jobb tömítettséget okozó olajadalékok. Az olajrendszer adalékok, tisztítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A regeneráló adalékok hasznosak lehetnek, ha motorja már kopottabb. Segítségével meggátolható a túlzott olajfogyasztás, és hosszú időn keresztül javítja a motor teljesítményét. A hidraulikus szelepemelő eltávolítja az olajcsatornán lerakódott szennyeződéseket, ezáltal helyreállítja a hidraulikus szelepemelők hatékony működését.
Termékek

Termékek

20 termék megjelenítése 20 termék közül
 • Motorolaj adalék keramizáló.Filmréget hoz létre a dugattyúgyűrűknél, növelve az olajnyomást.Visszaállítja az erőt , és a gyorsulást.
Elérhetőség: Szállítható
1 535 Ft
 • Kormánymű folyadék + tömítőanyaggal, hatékonyan kiküszöböli a tömítéseknél fellépő folyadékszivárogást. Kiváló minőségű olajat tartalmaz, a régi tömítéseket regeneráló adalékokkal dúsítva. Ez lehetővé teszi a kormányzás tökéletes állapotban tartását. Bármely szervokormány folyadékkal elegyedik. Megelőzőleg használja a szivárgások elkerülése érdekében a jövőben.Állítsa le a motort és várjon kb. 30 percet. Tisztítsa meg a szervokormány-tartály töltősapkájának környékét, és csavarja le a kupakot.Öntse hozzá a szervokormány-folyadékot a megadott szintig.Ne töltse túl a tartályt.
Elérhetőség: Szállítható
1 795 Ft
 • Járművek automata váltóinak tisztítására alkalmas. Feloldja és lebegteti a szennyeződéseket és lerakódásokat. Eltávolítja az oxidált olajmaradványokat az egész váltóolaj-körforgásból. A termék az egész olajrendszert tisztítja. Hatása: lágy, de erőteljes váltás.A váltóolaj cseréje előtt a terméket a váltóolajhoz kell adni. (Figyelem: Ügyeljünk az olajszintre! Üzemi hőmérsékleten legyen a motor!) A járművet ezután kb. 10 percet üzemszerűen használjuk minden fokozatban. Majd el kell végezni a gyártó által előírt módon a váltóolaj cseréjét.
Elérhetőség: Szállítható
4 495 Ft
 • Ez a nagy hatásfokú hatóanyag koncentrátum jelentősen csökkenti a súrlódást, habképződést és oxidációt, megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását, megkönnyíti a sebességváltást és tömítést, valamint meghosszabbítja a tömítő gyűrűk és az összes alkatrész élettartamát.A terméket automataváltó védőt öntsük a váltóolajhoz. Csökkentsük a váltóolaj mennyiségét annyival, amennyi váltó védőt használunk. Személyautóhoz: 375 ml Teherautóhoz: a váltóolaj 10%-ában adagolva.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
 • Tisztítja a hidraulikus szelepemelő rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenőkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelő működést, kisebb a kopás és könnyebb a hidegindítás.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml 4-5 liter olajhoz elegendő. Hatását üzem közben fejti ki.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
6 400 Ft
 • A Pro-Tec Motorbeltértisztító Hybrid eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, gyantásodásokat a hybridjárművek teljes olaj- és kenőrendszeréből. Molekulárisan feloldva (nem csak leoldva!), maradéktalanul eltávolítja valamennyi lerakódást és kokszosodást a dugattyúgyűrűről és a felső hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, ezáltal hatékony kenést biztosít a belsőégésű motor minden alkatrészének. A termék speciális kenőképessége különösen fontos a hybrid motorokra jellemző gyakoribb hidegindításkor.Ezáltal:csökken az üzemanyagfelhasználás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, megnő a katalizátor élettartama,minden hybrid motor (benzin és dízel is) motorolajához tölthető, Olajcsere előtt öntsük a használt motorolajhoz. 15 percig járassuk a motort alapjáraton.* Utána végezzük el az olaj- és szűrőcserét a gyártó utasításai szerint.Figyelem: „a belsőégésű motor indítása álló helyzetben” funkcióhoz olvassa el a használati útmutatóban foglaltakat vagy
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
 • Eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket és gyantásodásokat az egész olaj kenőrendszerből, valamint a lerakódásokat a dugattyúgyűrűkről és a hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, a fáradt olajjal együtt feldolgozható. Tiszta motorba kerül a friss olaj, csökken az olaj és üzemanyag fogyasztás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, növekszik a katalizátor élettartama.Felhasználási terület:Minden Otto- és dízel motornál.Alkalmazási javaslat: Minden olajcsere előtt a használt olajhoz öntendő. Ezután járassa a motort alapjáraton kb. 10-15 percig. Majd a gyártó által előírt módon végezze el az olaj-és szűrőcserét.
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
 • Nagyhatású és innovatív hatóanyag kombináció az olajszivárgás megszüntetéséhez. Alkalmazható minden benzin, gáz és dízelmotorhoz. Jelentősen csökkenti a súrlódást és a kopást. A motor gumi és műanyag alkatrészeit regenerálja és védi. A motorolaj viszkozitását stabilan tartja, az olaj oxidációját lassítja.Az olajrendszerhez hozzáadni. 375 ml 5 liter olajhoz elegendő. Hatását üzem közben fejti ki.Minden, a kereskedelemben kapható motorolajjal keverhető. Minden zárt olajrendszerben alkalmazható (motorok, váltók, differenciálok).
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
 • Ez a legújabb fejlesztéseken alapuló NANO-termék rendkívül hatékony gátló hatást fejt ki az alkatrészek súrlódásával szemben. Az extrém védő hatását a NANO-gömböcskék eredményezik. Így kitűnően alkalmazható az olajrendszerben, szervóknál, váltórendszerekben (automata is), differenciáloknál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűt és a szimeringet is hatékonyan karbantartja. Hatása: aktív védelem a kopás ellen, hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés, lágy és kiegyenlített motorjárat, javuló motorteljesítmény, hosszabbodó élettartam, kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen, zajcsökkenés.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml. 5 liter olajhoz elegendő.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
5 945 Ft
 • A legújabb nanotechnológián alapuló innovatív fejlesztésű receptúra. A termék nagy hatásfokú védőfilmet képez kiváló csúszó/gördülőtulajdonsággal. A szervókormány differenciálok és váltók belső felületének maximális védelmet nyújt. Ez a készítmény jelentősen csökkenti a zajos rendszereket, és biztosítja a könnyű, biztonságos üzemeltetést. Sportautókhoz is alkalmas!A termék alkalmazása előtt a megfelelő mennyiségű olajat le kell engedni a szervórendszerből. 100 ml termék 1,5-2 liter olajhoz elegendő.Szervókormány, differenciál, váltók.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Csökkenti az olaj és az üzemanyag fogyasztást, a súrlódást és a kopást. Védelmet nyújt a rozsda és a korrózió ellen, hátráltatja a lerakódások képződését az olaj-kenőrendszerben, a tömítések bekeményedését, semlegesíti a káros motorsavakat, megakadályozza az olajsár képződését.Hatása: üzembiztos motor minden hőmérsékleten, az alkatrészek élettartamának növelése, jelentős olaj megtakarítás, csökkentett káros gázképződés, fokozott motorteljesítmény, katalizátor élettartamának növelése.Olajcsere alkalmával min. 5% arányban a friss olajhoz kell önteni. A doboz tartalma 8 liter olajhoz elegendő.Minden Otto és dízelmotornál, váltókban és differenciálokban.
Elérhetőség: Szállítható
5 335 Ft
 • Nagyhatásfokú kenő- és védőfilmréteg védi a váltó összes belső felületét. Nagy mértékben csökkenti a súrlódást és a kopást, és minden hőmérsékleten maximális kenést garantál. A szimeringeket, o-gyűrűket, tömítéseket is ápolja, ill. elasztikusan tartja. Megkönnyíti a váltást, és zajcsökkentő hatása van. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Hatásosan megállítja a váltó olajszivárgását. Védi a váltót a hiányos kenés ellen, ill. az olajveszteség okozta károsodástól. Jelentősen csökkenti a kopást, és garantálja az optimális kenést. A szimeringeket, gyűrűket, tömítéseket is ápolja. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Olajban oldódó kiegészítő a hidraulikus szelepemelők hatékony működésének helyreállítására. Megszabadítja a beragadt szelepszárakat és a hidraulikus szelepemelő alkatrészeket. Csökkenti a szelepmozgató zaját. Feloldja a szennyeződéseket, gumi- és lakklerakódásokat az olajcsatornákban. EP-anyagokat tartalmaz az extra védelem érdekében.
Elérhetőség: Szállítható
2 200 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 400 Ft
 • Olajban oldódó kiegészítő tisztítja és védi az olajkeringtető rendszert, és megakadályozza a friss olaj visszamaradt maradékokkal való szennyeződését. Feloldja az iszapot, szennyeződéseket és lerakódásokat a forgattyúházban, az olajcsatornákban és az olajkeringtető rendszer minden alkatrészében. Szuszpenzióban tartja az oldott szennyeződéseket, és megakadályozza agglomerációjukat. Felszabadítja a dugattyúgyűrűket és a hidraulikus szelepemelőket. Megakadályozza a friss olaj szennyeződését a visszamaradt maradékokkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 895 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 475 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 820 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 190 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 985 Ft
Termékkategóriák