Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A motor és váltóolajok szinte mindegyike tartalmaz már némi adalékanyagot az alapolajon kívül, de vannak plusz adalékok melyek vagy segítenek egyes tulajdonságokat feljavítani, vagy újakat adnak hozzá. Ezért alapjában véve mi mindig azt javasoljuk, hogy ha motor vagy váltóolajat választunk, érdemes mindig a márkásabb termékek közül választani, mert ezek alapból is már sokkal adalékoltabb termékek. Az olajadalékok közül több formával is találkozhatunk, hisz léteznek viszkozitás módosító, kopogásgátló, jobb tömítettséget okozó olajadalékok. Az olajrendszer adalékok, tisztítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A regeneráló adalékok hasznosak lehetnek, ha motorja már kopottabb. Segítségével meggátolható a túlzott olajfogyasztás, és hosszú időn keresztül javítja a motor teljesítményét. A hidraulikus szelepemelő eltávolítja az olajcsatornán lerakódott szennyeződéseket, ezáltal helyreállítja a hidraulikus szelepemelők hatékony működését.
Termékek

Termékek

24 termék megjelenítése 28 termék közül
 • A Motor Flush egy speciális tisztítószer az üledékek, szennyeződések, iszap és kopástermékek eltávolítására a motor alkatrészeiről, beleértve az olajrendszer leginkább hozzáférhetetlen elemeit is. A termék tulajdonságai: - Tisztítja az olajszivattyúk olajrendszerét és szűrőhálóit. A mosási folyamat során megbízható kenést biztosít, megelőzve a motor alkatrészeinek kopását. A mosószer-diszpergáló adalékok egyedülálló összetételének köszönhetően garantálja a szénlerakódások rendkívül hatékony és biztonságos eltávolítását, beleértve a dugattyú aljáról is; - Eltávolítja az olajban oldódó és az olajban nem oldódó szennyeződéseket is; - A tisztítás kíméletes a motor minden alkatrészéhez és alkatrészéhez, és nem károsítja azokat; - Semleges a használt tömítésekhez képest; - Minden típusú motorolajjal (ásványi és szintetikus, stb.) elegyíthető, és bármilyen benzin- és dízelmotor öblítésére használható turbófeltöltéssel vagy anélkül, kipufogógáz-tisztító rendszerrel vagy anélkül; - Teljesen eltávolítva a rendszerből a régi olajjal együtt. Alkalmazás: a motor üzemi hőmérsékletén a tartály tartalmát a csere előtt a használt motorolajhoz öntse. A motor 10 perces alapjárata után engedje le a használt olajat, cserélje ki a szűrőt, és töltse be az új olajat.
Elérhetőség: Szállítható
590 Ft
 • A Getriebeoel-Additiv Automatik egy olajadalék 3-4 sebességes klasszikus automata sebességváltókhoz és (száraz) duplakuplungos automata sebességváltókhoz. Nem alkalmas a klasszikus sebességváltók és variátorok legújabb generációihoz. Extrém üzemi körülményekhez és nagy kopású sebességváltókhoz ajánlott. Tulajdonságok: - Módosítja a fogaskerekek felületi szerkezetét, csökkenti a súrlódási tényezőt és kopásukat; - Semleges az olajtömítésekkel és tömítésekkel szemben; - Nem befolyásolja a súrlódó elemek súrlódási tulajdonságait; - Csökkenti az automata sebességváltó zajszintjét; - Csökkenti az erőátviteli elemek felmelegedését és a csúcshőmérsékletet; - Sima és rándulásmentes sebességváltást biztosít, még erősen kopott sebességváltókban is. Alkalmazás: Adja hozzá a sebességváltó olajhoz – működés közben önállóan keveredik. Adagolás: 1 üveg 100 ml-es 4 liter olajhoz.
Elérhetőség: Szállítható
485 Ft
 • A Getriebeoel-Additiv Manual egy kézi sebességváltó-olajadalék a súrlódás és a kopás csökkentésére. Bármilyen típusú (ásványi és szintetikus) sebességváltó olajjal kompatibilis. Alkalmas kézi sebességváltóhoz, hátsó tengelyhez, osztóműhöz és olajteknős kézi kormányzáshoz. Használata magas üzemi hőmérsékleten és olyan esetekben javasolt, amikor a sebességváltók jelentős kopásnak vannak kitéve. Tulajdonságok: - Módosítja a súrlódó felületek felületi szerkezetét, csökkenti a súrlódási együtthatót és kopásukat; - Semleges az olajtömítésekkel és tömítésekkel szemben; - Nem befolyásolja a súrlódó elemek súrlódási tulajdonságait; - Csökkenti a kézi sebességváltó zajszintjét; - Csökkenti az egységek fűtését és a csúcshőmérsékletet; - Sima és rándulásmentes sebességváltást biztosít, még erősen kopott sebességváltókban is. Alkalmazás: Adja hozzá a sebességváltó olajhoz – működés közben önállóan keveredik. Adagolás: 1 üveg 100 ml-es 4 liter olajhoz.
Elérhetőség: Szállítható
485 Ft
 • Speciális adalék a szervokormány folyadékban a kormányrendszer szivárgásának megelőzésére és megszüntetésére. Megszünteti a szervokormány, a szivattyú és a kormányrúd szivárgását, jelentősen meghosszabbítva azok élettartamát. Rendszeres használat mellett 1,5-2-szeresére növeli a rendszer élettartamát. A termék tulajdonságai: - A speciális módosítók visszaállítják a tömítések és szervokormány tömítések eredeti formáját, méretét és rugalmasságát; - Megvédi a gumi és neoprén tömítéseket a kiszáradástól, keményedéstől, deformációtól és repedéstől, lelassítja öregedésüket és ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek javítják az adalékanyag súrlódásgátló tulajdonságait, ezáltal csökkentik a rendszerelemek kopását, javítják mobilitásukat és meghosszabbítják a szervokormány élettartamát; - Biztosítja a kormányrendszer sima és csendes működését, csökkenti a hőt, a zajt és a szervokormány rezgését; - Meghosszabbítja a szivattyú és a bypass szelepek élettartamát; - Használható a tömítések és tömítések elöregedésének és kopásának megelőzésére, valamint általában a rendszerhibák megelőzésére; - Bármilyen szervokormány folyadékkal kompatibilis. Alkalmazás: Állítsa le a motort. Teljesen vagy részben engedje le a folyadékot a hidraulika szivattyú tartályából (a tartály típusától függően). Töltse fel a tartályt azonos mennyiségű szervokormány-folyadékkal a MANNOL szervokormány szivárgás-megálló hozzáadásával. A palack tartalma 3 liter folyadékhoz elegendő. A szervokormány-folyadékot rendszeresen ellenőrizni kell, és az ajánlott időközönként cserélni kell.
Elérhetőség: Szállítható
935 Ft
 • Innovatív, átfogó motorvédő-motor-kenési rendszer tömítőanyag komplex szintetikus észtereken (V csoportú olajok (észterek)): motorolajok adaléka. Alkalmas minden típusú négyütemű motorhoz – dízel és benzin, valamint minden típusú olajhoz – szintetikus, félszintetikus, ásványi, beleértve az észtereket is. Tulajdonságok: - Kifejezetten a motoralkatrészek mechanikai kopása által okozott szivárgások kiküszöbölésére tervezték olyan módosítók hozzáadásával, amelyek a szivárgás helyén az olaj eltüntetését okozzák (a szivárgási helyek eltömődése); - Áthatol a kopott olajtömítéseken és gumitömítéseken, visszaállítja korábbi térfogatukat és rugalmasságukat, megakadályozva az olaj átszivárgását. Az adalékanyag a következő tulajdonságokat adja az olajnak: - növeli a viszkozitási indexet a viszkozitás növelésével a motor üzemi hőmérsékletén; - növeli az olajfilm vastagságát; - API SN/CG-4 kategóriájú adalékanyag-csomagot tartalmaz; - csökkenti a párolgást, ami csökkenti a szén-monoxid-fogyasztást és meghosszabbítja az olaj élettartamát; - növeli a termikus-oxidatív stabilitást, ami növeli az öregedési és lebomlási ellenállást, ami növelheti az olajcsere intervallumokat; - javítja az alacsony hőmérsékletű tulajdonságokat, ami nagyban megkönnyíti a hidegindítást és csökkenti a motor indítási kopását; - javítja a tisztító és diszpergáló tulajdonságokat, megakadályozza a lakkok, gyanták és iszap lerakódását - ami növeli a motor és magának az olajnak az élettartamát. Az adalékanyagból származó észtermolekulák hangsúlyos polaritásuk miatt fémfelületekre mágneseződnek, és sűrű és nagyon erős olajfilmet hoznak létre, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik: - a legnagyobb teherbírás, amely lehetővé teszi, hogy a motor megnövekedett terhelés mellett is működjön negatív következmények nélkül; - felülmúlhatatlan kopás- és súrlódásgátló tulajdonságok, amelyek jelentősen megnövelik a motor élettartamát és üzemanyagot takarítanak meg; - korróziógátló és antioxidáns tulajdonságokkal. Minden építőanyaggal kompatibilis. Fluoreszcens festéket tartalmaz a szivárgások észlelésére. Alkalmazás: 500 ml/5 liter olaj arányban töltse a tartályba. Rendszeres használatra ajánlott.
Elérhetőség: Szállítható
1 095 Ft
 • A Getriebeoel Leak-Stop egy speciális, észter alapú adalék a sebességváltó-olajhoz, amelyet a kézi sebességváltók (kézi sebességváltók), osztóművek, differenciálművek, fedélzeti sebességváltók és egyéb mechanikus hajtóművek alkatrészei gumi és műanyag tömítésein és tömítésein keresztüli szivárgások kiküszöbölésére terveztek. Tulajdonságok: - Speciális módosítók visszaállítják a tömítések és tömítések eredeti formáját és rugalmasságát; - Különösen hatékony nehéz üzemi körülmények között; - Alkalmazható minden mechanikus sebességváltó-alkatrészhez, és kompatibilis a mechanikus sebességváltókhoz használt bármely olajjal. Nem alkalmazható automata sebességváltókhoz; - Használható a tömítések és tömítések öregedésének, kopásának megelőzésére; - Nem akadályozza meg a szivárgást a tömített tömítésen keresztül. Alkalmazás: Melegítse elő a kézi sebességváltót üzemi hőmérsékletre. Öntse az adalékot a felmelegített sebességváltó-olajba. A palack tartalma 4-5 liter váltóolajhoz elegendő. Erős szivárgás esetén két palackot használhat. Állandó használatra ajánlott.
Elérhetőség: Szállítható
990 Ft
 • Az SCT-Mannol Motor Doctor termékünket elsősorban kopott motorokhoz ajánljuk. A mozgó fém alkatrészek felületén filmréteget képez. Elősegíti a folyadéksúrlódás keletkezését. Megnöveli a kopott motorok kompresszióját és az olajnyomását, tisztítja a hidrotökéket, a dugattyúgyűrűket és a szelepeket. Csökkenti a káros anyag kibocsátást és a füstölést. Minden ásványi és szintetikus olajhoz is keverhető. Használható minden diesel és benzinmotorhoz. A katalizátort és a turbót nem károsítja. Egy flakon maximum 5l motorolajhoz elegendő. Használata: - Töltse be a flakon tartalmát az olajbeöntő nyíláson. - Terhelés előtt járassa a motort addig, míg eléri az üzemi hőfokot!
Elérhetőség: Szállítható
735 Ft
 • Adalék a motorban és / vagy sebességváltóban (mechanikus sebességváltókhoz) olaj a súrlódás és kopás csökkentésére, amelyet a természetes molibdén -diszulfid (MoS2) rendkívül stabil kolloid diszperziója biztosít az alapolajban. Erős rétegű fóliát képez, felülmúlhatatlan súrlódásgátló hatással minden dörzsölő felületen, amely akkor is fennáll, ha az olaj teljesen kiszivárog. A termék tulajdonságai: - Hatékonyan csökkenti a súrlódási együtthatót, ezáltal csökkenti a nyomatékot és következésképpen az energiaveszteséget, ami lehetővé teszi az üzemanyag jelentős megtakarítását; - Csökkenti a kopást és megakadályozza az elakadást még nagy nyomás és terhelés esetén is, ezáltal jelentősen meghosszabbítva a motor és / vagy a mechanikus sebességváltó alkatrészeinek élettartamát; - Nagy termikus stabilitással rendelkezik, ellenáll a magas hőmérsékletnek - akár 350 ° C -ig; - Nem képez lerakódásokat és üledéket; - Kompatibilis az összes szűrővel (nem tömíti el a pórusokat) és a tömítésekkel; - Keverhető minden típusú olajjal (ásványi, szintetikus stb.), És alkalmas minden négyütemű benzin- és dízelmotorhoz (légköri vagy turbófeltöltéses), kipufogógáz-kezelő rendszerrel vagy anélkül; - Megakadályozza a motor és / vagy sebességváltó károsodását extrém körülmények (olajszivárgás, nagyon nagy terhelés, túlmelegedés stb.) Következtében; - Csökkenti a motor és/vagy sebességváltó zaját; - Különösen ajánlott az előző generációs berendezésekhez. Figyelem! A molibdén -diszulfid egyes egységekben nem alkalmazható, amit a berendezés használati utasításában mindig figyelembe vesznek. Az adalékanyag helyes alkalmazásához figyelmesen olvassa el a berendezés használati utasítását! Ne használja automatikus sebességváltóban vagy nedves tengelykapcsolóval szerelt sebességváltóban! Alkalmazás: Bármikor öntsön a motorba vagy a sebességváltó olajba. Rendszeres használatra ajánlott: minden olajcserénél adjon hozzá friss adalékot az olajhoz. A 0,35 literes kanna tartalma elegendő egy legfeljebb 5 literes olajrendszerhez.
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
 • Járművek automata váltóinak tisztítására alkalmas. Feloldja és lebegteti a szennyeződéseket és lerakódásokat. Eltávolítja az oxidált olajmaradványokat az egész váltóolaj-körforgásból. A termék az egész olajrendszert tisztítja. Hatása: lágy, de erőteljes váltás.A váltóolaj cseréje előtt a terméket a váltóolajhoz kell adni. (Figyelem: Ügyeljünk az olajszintre! Üzemi hőmérsékleten legyen a motor!) A járművet ezután kb. 10 percet üzemszerűen használjuk minden fokozatban. Majd el kell végezni a gyártó által előírt módon a váltóolaj cseréjét.
Elérhetőség: Szállítható
4 495 Ft
 • Ez a nagy hatásfokú hatóanyag koncentrátum jelentősen csökkenti a súrlódást, habképződést és oxidációt, megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását, megkönnyíti a sebességváltást és tömítést, valamint meghosszabbítja a tömítő gyűrűk és az összes alkatrész élettartamát.A terméket automataváltó védőt öntsük a váltóolajhoz. Csökkentsük a váltóolaj mennyiségét annyival, amennyi váltó védőt használunk. Személyautóhoz: 375 ml Teherautóhoz: a váltóolaj 10%-ában adagolva.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
 • Tisztítja a hidraulikus szelepemelő rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenőkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelő működést, kisebb a kopás és könnyebb a hidegindítás.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml 4-5 liter olajhoz elegendő. Hatását üzem közben fejti ki.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
6 400 Ft
 • A Pro-Tec Motorbeltértisztító Hybrid eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, gyantásodásokat a hybridjárművek teljes olaj- és kenőrendszeréből. Molekulárisan feloldva (nem csak leoldva!), maradéktalanul eltávolítja valamennyi lerakódást és kokszosodást a dugattyúgyűrűről és a felső hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, ezáltal hatékony kenést biztosít a belsőégésű motor minden alkatrészének. A termék speciális kenőképessége különösen fontos a hybrid motorokra jellemző gyakoribb hidegindításkor.Ezáltal:csökken az üzemanyagfelhasználás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, megnő a katalizátor élettartama,minden hybrid motor (benzin és dízel is) motorolajához tölthető, Olajcsere előtt öntsük a használt motorolajhoz. 15 percig járassuk a motort alapjáraton.* Utána végezzük el az olaj- és szűrőcserét a gyártó utasításai szerint.Figyelem: „a belsőégésű motor indítása álló helyzetben” funkcióhoz olvassa el a használati útmutatóban foglaltakat vagy
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
 • Eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket és gyantásodásokat az egész olaj kenőrendszerből, valamint a lerakódásokat a dugattyúgyűrűkről és a hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, a fáradt olajjal együtt feldolgozható. Tiszta motorba kerül a friss olaj, csökken az olaj és üzemanyag fogyasztás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, növekszik a katalizátor élettartama.Felhasználási terület:Minden Otto- és dízel motornál.Alkalmazási javaslat: Minden olajcsere előtt a használt olajhoz öntendő. Ezután járassa a motort alapjáraton kb. 10-15 percig. Majd a gyártó által előírt módon végezze el az olaj-és szűrőcserét.
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
 • Nagyhatású és innovatív hatóanyag kombináció az olajszivárgás megszüntetéséhez. Alkalmazható minden benzin, gáz és dízelmotorhoz. Jelentősen csökkenti a súrlódást és a kopást. A motor gumi és műanyag alkatrészeit regenerálja és védi. A motorolaj viszkozitását stabilan tartja, az olaj oxidációját lassítja.Az olajrendszerhez hozzáadni. 375 ml 5 liter olajhoz elegendő. Hatását üzem közben fejti ki.Minden, a kereskedelemben kapható motorolajjal keverhető. Minden zárt olajrendszerben alkalmazható (motorok, váltók, differenciálok).
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
 • Ez a legújabb fejlesztéseken alapuló NANO-termék rendkívül hatékony gátló hatást fejt ki az alkatrészek súrlódásával szemben. Az extrém védő hatását a NANO-gömböcskék eredményezik. Így kitűnően alkalmazható az olajrendszerben, szervóknál, váltórendszerekben (automata is), differenciáloknál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűt és a szimeringet is hatékonyan karbantartja. Hatása: aktív védelem a kopás ellen, hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés, lágy és kiegyenlített motorjárat, javuló motorteljesítmény, hosszabbodó élettartam, kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen, zajcsökkenés.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml. 5 liter olajhoz elegendő.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
5 945 Ft
 • A legújabb nanotechnológián alapuló innovatív fejlesztésű receptúra. A termék nagy hatásfokú védőfilmet képez kiváló csúszó/gördülőtulajdonsággal. A szervókormány differenciálok és váltók belső felületének maximális védelmet nyújt. Ez a készítmény jelentősen csökkenti a zajos rendszereket, és biztosítja a könnyű, biztonságos üzemeltetést. Sportautókhoz is alkalmas!A termék alkalmazása előtt a megfelelő mennyiségű olajat le kell engedni a szervórendszerből. 100 ml termék 1,5-2 liter olajhoz elegendő.Szervókormány, differenciál, váltók.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Csökkenti az olaj és az üzemanyag fogyasztást, a súrlódást és a kopást. Védelmet nyújt a rozsda és a korrózió ellen, hátráltatja a lerakódások képződését az olaj-kenőrendszerben, a tömítések bekeményedését, semlegesíti a káros motorsavakat, megakadályozza az olajsár képződését.Hatása: üzembiztos motor minden hőmérsékleten, az alkatrészek élettartamának növelése, jelentős olaj megtakarítás, csökkentett káros gázképződés, fokozott motorteljesítmény, katalizátor élettartamának növelése.Olajcsere alkalmával min. 5% arányban a friss olajhoz kell önteni. A doboz tartalma 8 liter olajhoz elegendő.Minden Otto és dízelmotornál, váltókban és differenciálokban.
Elérhetőség: Szállítható
5 335 Ft
 • Nagyhatásfokú kenő- és védőfilmréteg védi a váltó összes belső felületét. Nagy mértékben csökkenti a súrlódást és a kopást, és minden hőmérsékleten maximális kenést garantál. A szimeringeket, o-gyűrűket, tömítéseket is ápolja, ill. elasztikusan tartja. Megkönnyíti a váltást, és zajcsökkentő hatása van. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Hatásosan megállítja a váltó olajszivárgását. Védi a váltót a hiányos kenés ellen, ill. az olajveszteség okozta károsodástól. Jelentősen csökkenti a kopást, és garantálja az optimális kenést. A szimeringeket, gyűrűket, tömítéseket is ápolja. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
 • Motorolaj adalék keramizáló.Filmréget hoz létre a dugattyúgyűrűknél, növelve az olajnyomást.Visszaállítja az erőt , és a gyorsulást.
Elérhetőség: Szállítható
1 640 Ft
 • Kormánymű folyadék + tömítőanyaggal, hatékonyan kiküszöböli a tömítéseknél fellépő folyadékszivárogást. Kiváló minőségű olajat tartalmaz, a régi tömítéseket regeneráló adalékokkal dúsítva. Ez lehetővé teszi a kormányzás tökéletes állapotban tartását. Bármely szervokormány folyadékkal elegyedik. Megelőzőleg használja a szivárgások elkerülése érdekében a jövőben.Állítsa le a motort és várjon kb. 30 percet. Tisztítsa meg a szervokormány-tartály töltősapkájának környékét, és csavarja le a kupakot.Öntse hozzá a szervokormány-folyadékot a megadott szintig.Ne töltse túl a tartályt.
Elérhetőség: Szállítható
1 920 Ft
 • Olajban oldódó kiegészítő a hidraulikus szelepemelők hatékony működésének helyreállítására. Megszabadítja a beragadt szelepszárakat és a hidraulikus szelepemelő alkatrészeket. Csökkenti a szelepmozgató zaját. Feloldja a szennyeződéseket, gumi- és lakklerakódásokat az olajcsatornákban. EP-anyagokat tartalmaz az extra védelem érdekében.
Elérhetőség: Szállítható
2 265 Ft
 • Erősen koncentrált tisztítószer, amelyet az összes olaj-kenőrendszer tisztítására terveztek olajcsere előtt. Tisztítja a motor olajrendszerét belülről. -Gyorsan és hatékonyan oldja a lakkot, az iszapot és egyéb szennyeződéseket a motor létfontosságú alkatrészeiről. -Megakadályozza a friss olaj szennyeződését a visszamaradt maradékokkal. -Kompatibilis az összes ásványi, szintetikus, egy- és többfokozatú olajjal, és alkalmas normál és alacsony SAPS alkalmazásokhoz. Használata: -Adja hozzá a teljes tartalmat a motorolajhoz, -Egy palack legfeljebb 6 liter motorolajat kezel, -A jobb eredmény érdekében használja minden olajcserénél. Melegítse üzemi hőmérsékletre a motort. Állítsa le a motort. Minden olajcsere előtt adjon hozzá egy üveg 325 ml-t legfeljebb 6 liter motorolajhoz. Hagyja járni a motort 20 percig. Cserélje ki az olajat és a szűrőt.
Elérhetőség: Szállítható
1 420 Ft
 • Olajban oldódó kiegészítő tisztítja és védi az olajkeringtető rendszert, és megakadályozza a friss olaj visszamaradt maradékokkal való szennyeződését. Feloldja az iszapot, szennyeződéseket és lerakódásokat a forgattyúházban, az olajcsatornákban és az olajkeringtető rendszer minden alkatrészében. Szuszpenzióban tartja az oldott szennyeződéseket, és megakadályozza agglomerációjukat. Felszabadítja a dugattyúgyűrűket és a hidraulikus szelepemelőket. Megakadályozza a friss olaj szennyeződését a visszamaradt maradékokkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 950 Ft
Termékkategóriák