Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A motor és váltóolajok szinte mindegyike tartalmaz már némi adalékanyagot az alapolajon kívül, de vannak plusz adalékok melyek vagy segítenek egyes tulajdonságokat feljavítani, vagy újakat adnak hozzá. Ezért alapjában véve mi mindig azt javasoljuk, hogy ha motor vagy váltóolajat választunk, érdemes mindig a márkásabb termékek közül választani, mert ezek alapból is már sokkal adalékoltabb termékek. Az olajadalékok közül több formával is találkozhatunk, hisz léteznek viszkozitás módosító, kopogásgátló, jobb tömítettséget okozó olajadalékok. Az olajrendszer adalékok, tisztítók széles kínálatát találhatja meg a Fékmester autófelszerelés és kiegészítők webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A regeneráló adalékok hasznosak lehetnek, ha motorja már kopottabb. Segítségével meggátolható a túlzott olajfogyasztás, és hosszú időn keresztül javítja a motor teljesítményét. A hidraulikus szelepemelő eltávolítja az olajcsatornán lerakódott szennyeződéseket, ezáltal helyreállítja a hidraulikus szelepemelők hatékony működését.
Termékek

Termékek

9 termék megjelenítése 9 termék közül
  • Motorolaj adalék keramizáló.Filmréget hoz létre a dugattyúgyűrűknél, növelve az olajnyomást.Visszaállítja az erőt , és a gyorsulást.
Elérhetőség: Szállítható
1 395 Ft
  • Kormánymű folyadék + tömítőanyaggal, hatékonyan kiküszöböli a tömítéseknél fellépő folyadékszivárogást. Kiváló minőségű olajat tartalmaz, a régi tömítéseket regeneráló adalékokkal dúsítva. Ez lehetővé teszi a kormányzás tökéletes állapotban tartását. Bármely szervokormány folyadékkal elegyedik. Megelőzőleg használja a szivárgások elkerülése érdekében a jövőben.Állítsa le a motort és várjon kb. 30 percet. Tisztítsa meg a szervokormány-tartály töltősapkájának környékét, és csavarja le a kupakot.Öntse hozzá a szervokormány-folyadékot a megadott szintig.Ne töltse túl a tartályt.
Elérhetőség: Szállítható
1 530 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 095 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 320 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 805 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 335 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 720 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 090 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 845 Ft
Termékkategóriák