Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A hidraulikus szelepemelő tisztító helyreállítja a hidraulikus szelepemelők hatékony működését. Felszabadítja a beragadt szelepszárakat és hidraulikus szelepemelőket. Eltávolítja az olajcsatornában lerakódott olajsarat és egyéb szennyeződéseket. Az adalék kopáscsökkentő adalékot tartalmaz, így megnöveli a motor élettartalmát. Csökkenti a szelephangokat, így használatával, egy sokkal csendesebb motorjárást érhetünk el. A hidraulikus szelepemelő tisztítót megtalálhatja a Fékmester olajrendszer adalékok, tisztítók webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A szelepemelő tisztító alkalmazható az összes benzin és dízel üzemű motorhoz, legyen az turbófeltöltővel vagy anélküli szerelve.
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
  • Tisztítja a hidraulikus szelepemelő rendszert, és megszünteti a kellemetlen csattogó zajokat. A nagyhatásfokú kenőkomponensek biztosítják a biztos és optimális szelepemelő működést, kisebb a kopás és könnyebb a hidegindítás.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml 4-5 liter olajhoz elegendő. Hatását üzem közben fejti ki.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
6 400 Ft
  • Olajban oldódó kiegészítő a hidraulikus szelepemelők hatékony működésének helyreállítására. Megszabadítja a beragadt szelepszárakat és a hidraulikus szelepemelő alkatrészeket. Csökkenti a szelepmozgató zaját. Feloldja a szennyeződéseket, gumi- és lakklerakódásokat az olajcsatornákban. EP-anyagokat tartalmaz az extra védelem érdekében.
Elérhetőség: Szállítható
1 990 Ft
Termékkategóriák
X

NYITVATARTÁSUNK
Kedves Ügyfeleink, Május 29.-én hétfőn üzletünk ZÁRVA tart. Nyitás 30.-án kedden 9:00-tól!
Kellemes pihenést mindenkinek. FEKMESTER.HU