Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • A Motor Flush egy speciális tisztítószer az üledékek, szennyeződések, iszap és kopástermékek eltávolítására a motor alkatrészeiről, beleértve az olajrendszer leginkább hozzáférhetetlen elemeit is. A termék tulajdonságai: - Tisztítja az olajszivattyúk olajrendszerét és szűrőhálóit. A mosási folyamat során megbízható kenést biztosít, megelőzve a motor alkatrészeinek kopását. A mosószer-diszpergáló adalékok egyedülálló összetételének köszönhetően garantálja a szénlerakódások rendkívül hatékony és biztonságos eltávolítását, beleértve a dugattyú aljáról is; - Eltávolítja az olajban oldódó és az olajban nem oldódó szennyeződéseket is; - A tisztítás kíméletes a motor minden alkatrészéhez és alkatrészéhez, és nem károsítja azokat; - Semleges a használt tömítésekhez képest; - Minden típusú motorolajjal (ásványi és szintetikus, stb.) elegyíthető, és bármilyen benzin- és dízelmotor öblítésére használható turbófeltöltéssel vagy anélkül, kipufogógáz-tisztító rendszerrel vagy anélkül; - Teljesen eltávolítva a rendszerből a régi olajjal együtt. Alkalmazás: a motor üzemi hőmérsékletén a tartály tartalmát a csere előtt a használt motorolajhoz öntse. A motor 10 perces alapjárata után engedje le a használt olajat, cserélje ki a szűrőt, és töltse be az új olajat.
Elérhetőség: Szállítható
590 Ft
  • A Pro-Tec Motorbeltértisztító Hybrid eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, gyantásodásokat a hybridjárművek teljes olaj- és kenőrendszeréből. Molekulárisan feloldva (nem csak leoldva!), maradéktalanul eltávolítja valamennyi lerakódást és kokszosodást a dugattyúgyűrűről és a felső hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, ezáltal hatékony kenést biztosít a belsőégésű motor minden alkatrészének. A termék speciális kenőképessége különösen fontos a hybrid motorokra jellemző gyakoribb hidegindításkor.Ezáltal:csökken az üzemanyagfelhasználás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, megnő a katalizátor élettartama,minden hybrid motor (benzin és dízel is) motorolajához tölthető, Olajcsere előtt öntsük a használt motorolajhoz. 15 percig járassuk a motort alapjáraton.* Utána végezzük el az olaj- és szűrőcserét a gyártó utasításai szerint.Figyelem: „a belsőégésű motor indítása álló helyzetben” funkcióhoz olvassa el a használati útmutatóban foglaltakat vagy
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
  • Eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket és gyantásodásokat az egész olaj kenőrendszerből, valamint a lerakódásokat a dugattyúgyűrűkről és a hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, a fáradt olajjal együtt feldolgozható. Tiszta motorba kerül a friss olaj, csökken az olaj és üzemanyag fogyasztás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, növekszik a katalizátor élettartama.Felhasználási terület:Minden Otto- és dízel motornál.Alkalmazási javaslat: Minden olajcsere előtt a használt olajhoz öntendő. Ezután járassa a motort alapjáraton kb. 10-15 percig. Majd a gyártó által előírt módon végezze el az olaj-és szűrőcserét.
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
  • Erősen koncentrált tisztítószer, amelyet az összes olaj-kenőrendszer tisztítására terveztek olajcsere előtt. Tisztítja a motor olajrendszerét belülről. -Gyorsan és hatékonyan oldja a lakkot, az iszapot és egyéb szennyeződéseket a motor létfontosságú alkatrészeiről. -Megakadályozza a friss olaj szennyeződését a visszamaradt maradékokkal. -Kompatibilis az összes ásványi, szintetikus, egy- és többfokozatú olajjal, és alkalmas normál és alacsony SAPS alkalmazásokhoz. Használata: -Adja hozzá a teljes tartalmat a motorolajhoz, -Egy palack legfeljebb 6 liter motorolajat kezel, -A jobb eredmény érdekében használja minden olajcserénél. Melegítse üzemi hőmérsékletre a motort. Állítsa le a motort. Minden olajcsere előtt adjon hozzá egy üveg 325 ml-t legfeljebb 6 liter motorolajhoz. Hagyja járni a motort 20 percig. Cserélje ki az olajat és a szűrőt.
Elérhetőség: Szállítható
1 410 Ft
Termékkategóriák