Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A motortisztító adalék egy mosószer, amelyet az olajcsere előtt kenési rendszer tisztítására terveztek. Belülről tisztítja a motor olajrendszerét. Leoldja a szennyeződéseket, olajteknő üledéket és lerakódásokat. Megakadályozza a friss olaj maradványok általi szennyeződését. Védő súrlódásgátló és kopásgátló réteget képez a fémfelületeken. A motortisztító adalékot megtalálhatja a Fékmester olajrendszer adalékok, tisztítók webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. Kompatibilis minden ásványi, szintetikus, egyszeres és többfokozatú olajjal, és alkalmas rendszeres és alacsony SAPS alkalmazásokhoz. Nem károsítja a katalizátorokat. Használata nagyon egyszerű: a flakon tartalmát olajcsere előtt az olajhoz kell önteni, majd 15 perc járatás után, elvégezhető az olajcsere és szűrőcsere.
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • A Pro-Tec Motorbeltértisztító Hybrid eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, gyantásodásokat a hybridjárművek teljes olaj- és kenőrendszeréből. Molekulárisan feloldva (nem csak leoldva!), maradéktalanul eltávolítja valamennyi lerakódást és kokszosodást a dugattyúgyűrűről és a felső hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, ezáltal hatékony kenést biztosít a belsőégésű motor minden alkatrészének. A termék speciális kenőképessége különösen fontos a hybrid motorokra jellemző gyakoribb hidegindításkor.Ezáltal:csökken az üzemanyagfelhasználás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, megnő a katalizátor élettartama,minden hybrid motor (benzin és dízel is) motorolajához tölthető, Olajcsere előtt öntsük a használt motorolajhoz. 15 percig járassuk a motort alapjáraton.* Utána végezzük el az olaj- és szűrőcserét a gyártó utasításai szerint.Figyelem: „a belsőégésű motor indítása álló helyzetben” funkcióhoz olvassa el a használati útmutatóban foglaltakat vagy
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
  • Eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket és gyantásodásokat az egész olaj kenőrendszerből, valamint a lerakódásokat a dugattyúgyűrűkről és a hengertérből. Semlegesíti a káros motorsavakat, a fáradt olajjal együtt feldolgozható. Tiszta motorba kerül a friss olaj, csökken az olaj és üzemanyag fogyasztás, javul a motorteljesítmény, csökken a kopás, növekszik a katalizátor élettartama.Felhasználási terület:Minden Otto- és dízel motornál.Alkalmazási javaslat: Minden olajcsere előtt a használt olajhoz öntendő. Ezután járassa a motort alapjáraton kb. 10-15 percig. Majd a gyártó által előírt módon végezze el az olaj-és szűrőcserét.
Elérhetőség: Szállítható
4 420 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 255 Ft
Termékkategóriák