Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A regenerálóadalék célja a motorolajok magas hőmérsékletű viszkozitási jellemzőinek javítása és a gumi tömítés szivárgásának megakadályozása. Csökkenti a túlzott olajfogyasztást a dugattyúgyűrűk és a szelepvezetők segítségével. Fiatalítja a gumi tömítő tömítéseket és szimmeringeket. Visszaállítja a kompressziót és az olajnyomást. Csökkenti a kipufogógáz füstjét, mert olajfogyasztást meggátolja. Csökkenti a motor zaját. A regenerálóadalékot megtalálhatja a Fékmester olajrendszer adalékok, tisztítók webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. Kompatibilis minden ásványi, szintetikus, egy- és többfokozatú olajjal. Nem károsítja a katalizátorokat.
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • Motorolaj adalék keramizáló.Filmréget hoz létre a dugattyúgyűrűknél, növelve az olajnyomást.Visszaállítja az erőt , és a gyorsulást.
Elérhetőség: Szállítható
1 305 Ft
  • Ez a legújabb fejlesztéseken alapuló NANO-termék rendkívül hatékony gátló hatást fejt ki az alkatrészek súrlódásával szemben. Az extrém védő hatását a NANO-gömböcskék eredményezik. Így kitűnően alkalmazható az olajrendszerben, szervóknál, váltórendszerekben (automata is), differenciáloknál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűt és a szimeringet is hatékonyan karbantartja. Hatása: aktív védelem a kopás ellen, hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés, lágy és kiegyenlített motorjárat, javuló motorteljesítmény, hosszabbodó élettartam, kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen, zajcsökkenés.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml. 5 liter olajhoz elegendő.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
5 945 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 720 Ft
Termékkategóriák