Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
  • Innovatív, átfogó motorvédő-motor-kenési rendszer tömítőanyag komplex szintetikus észtereken (V csoportú olajok (észterek)): motorolajok adaléka. Alkalmas minden típusú négyütemű motorhoz – dízel és benzin, valamint minden típusú olajhoz – szintetikus, félszintetikus, ásványi, beleértve az észtereket is. Tulajdonságok: - Kifejezetten a motoralkatrészek mechanikai kopása által okozott szivárgások kiküszöbölésére tervezték olyan módosítók hozzáadásával, amelyek a szivárgás helyén az olaj eltüntetését okozzák (a szivárgási helyek eltömődése); - Áthatol a kopott olajtömítéseken és gumitömítéseken, visszaállítja korábbi térfogatukat és rugalmasságukat, megakadályozva az olaj átszivárgását. Az adalékanyag a következő tulajdonságokat adja az olajnak: - növeli a viszkozitási indexet a viszkozitás növelésével a motor üzemi hőmérsékletén; - növeli az olajfilm vastagságát; - API SN/CG-4 kategóriájú adalékanyag-csomagot tartalmaz; - csökkenti a párolgást, ami csökkenti a szén-monoxid-fogyasztást és meghosszabbítja az olaj élettartamát; - növeli a termikus-oxidatív stabilitást, ami növeli az öregedési és lebomlási ellenállást, ami növelheti az olajcsere intervallumokat; - javítja az alacsony hőmérsékletű tulajdonságokat, ami nagyban megkönnyíti a hidegindítást és csökkenti a motor indítási kopását; - javítja a tisztító és diszpergáló tulajdonságokat, megakadályozza a lakkok, gyanták és iszap lerakódását - ami növeli a motor és magának az olajnak az élettartamát. Az adalékanyagból származó észtermolekulák hangsúlyos polaritásuk miatt fémfelületekre mágneseződnek, és sűrű és nagyon erős olajfilmet hoznak létre, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik: - a legnagyobb teherbírás, amely lehetővé teszi, hogy a motor megnövekedett terhelés mellett is működjön negatív következmények nélkül; - felülmúlhatatlan kopás- és súrlódásgátló tulajdonságok, amelyek jelentősen megnövelik a motor élettartamát és üzemanyagot takarítanak meg; - korróziógátló és antioxidáns tulajdonságokkal. Minden építőanyaggal kompatibilis. Fluoreszcens festéket tartalmaz a szivárgások észlelésére. Alkalmazás: 500 ml/5 liter olaj arányban töltse a tartályba. Rendszeres használatra ajánlott.
Elérhetőség: Szállítható
1 095 Ft
  • Az SCT-Mannol Motor Doctor termékünket elsősorban kopott motorokhoz ajánljuk. A mozgó fém alkatrészek felületén filmréteget képez. Elősegíti a folyadéksúrlódás keletkezését. Megnöveli a kopott motorok kompresszióját és az olajnyomását, tisztítja a hidrotökéket, a dugattyúgyűrűket és a szelepeket. Csökkenti a káros anyag kibocsátást és a füstölést. Minden ásványi és szintetikus olajhoz is keverhető. Használható minden diesel és benzinmotorhoz. A katalizátort és a turbót nem károsítja. Egy flakon maximum 5l motorolajhoz elegendő. Használata: - Töltse be a flakon tartalmát az olajbeöntő nyíláson. - Terhelés előtt járassa a motort addig, míg eléri az üzemi hőfokot!
Elérhetőség: Szállítható
735 Ft
  • Adalék a motorban és / vagy sebességváltóban (mechanikus sebességváltókhoz) olaj a súrlódás és kopás csökkentésére, amelyet a természetes molibdén -diszulfid (MoS2) rendkívül stabil kolloid diszperziója biztosít az alapolajban. Erős rétegű fóliát képez, felülmúlhatatlan súrlódásgátló hatással minden dörzsölő felületen, amely akkor is fennáll, ha az olaj teljesen kiszivárog. A termék tulajdonságai: - Hatékonyan csökkenti a súrlódási együtthatót, ezáltal csökkenti a nyomatékot és következésképpen az energiaveszteséget, ami lehetővé teszi az üzemanyag jelentős megtakarítását; - Csökkenti a kopást és megakadályozza az elakadást még nagy nyomás és terhelés esetén is, ezáltal jelentősen meghosszabbítva a motor és / vagy a mechanikus sebességváltó alkatrészeinek élettartamát; - Nagy termikus stabilitással rendelkezik, ellenáll a magas hőmérsékletnek - akár 350 ° C -ig; - Nem képez lerakódásokat és üledéket; - Kompatibilis az összes szűrővel (nem tömíti el a pórusokat) és a tömítésekkel; - Keverhető minden típusú olajjal (ásványi, szintetikus stb.), És alkalmas minden négyütemű benzin- és dízelmotorhoz (légköri vagy turbófeltöltéses), kipufogógáz-kezelő rendszerrel vagy anélkül; - Megakadályozza a motor és / vagy sebességváltó károsodását extrém körülmények (olajszivárgás, nagyon nagy terhelés, túlmelegedés stb.) Következtében; - Csökkenti a motor és/vagy sebességváltó zaját; - Különösen ajánlott az előző generációs berendezésekhez. Figyelem! A molibdén -diszulfid egyes egységekben nem alkalmazható, amit a berendezés használati utasításában mindig figyelembe vesznek. Az adalékanyag helyes alkalmazásához figyelmesen olvassa el a berendezés használati utasítását! Ne használja automatikus sebességváltóban vagy nedves tengelykapcsolóval szerelt sebességváltóban! Alkalmazás: Bármikor öntsön a motorba vagy a sebességváltó olajba. Rendszeres használatra ajánlott: minden olajcserénél adjon hozzá friss adalékot az olajhoz. A 0,35 literes kanna tartalma elegendő egy legfeljebb 5 literes olajrendszerhez.
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
  • Ez a legújabb fejlesztéseken alapuló NANO-termék rendkívül hatékony gátló hatást fejt ki az alkatrészek súrlódásával szemben. Az extrém védő hatását a NANO-gömböcskék eredményezik. Így kitűnően alkalmazható az olajrendszerben, szervóknál, váltórendszerekben (automata is), differenciáloknál és összkerék-kapcsolóknál. A tömítéseket, az O-gyűrűt és a szimeringet is hatékonyan karbantartja. Hatása: aktív védelem a kopás ellen, hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés, lágy és kiegyenlített motorjárat, javuló motorteljesítmény, hosszabbodó élettartam, kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen, zajcsökkenés.Minden olajcsere alkalmával a friss motorolajhoz öntendő. 375 ml. 5 liter olajhoz elegendő.Minden Otto- és dízelmotoroknál.
Elérhetőség: Szállítható
5 945 Ft
  • Motorolaj adalék keramizáló.Filmréget hoz létre a dugattyúgyűrűknél, növelve az olajnyomást.Visszaállítja az erőt , és a gyorsulást.
Elérhetőség: Szállítható
1 630 Ft
  • Super Charge Javítsa a motorolajok magas hőmérsékletű viszkozitási jellemzőit. Javítja a kenőolajok viszkozitási indexét. Erősíti az olajfilmet magas hőmérsékleten, nagy nyírási körülmények között. Helyreállítja a kompressziót és az olajnyomást. Csökkenti a túlzott olajfogyasztást és ennek az olajfogyasztásnak köszönhető füstgázt. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, dízel és hibrid dízel. Kompatibilis az alacsony SAP olajokkal. Nedves vezérműszíjakkal kompatibilis. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá a teljes tartalmat a motorolajhoz. Egy palack legfeljebb 6 liter motorolajat kezel. Melegítse üzemi hőmérsékletre a motort és kapcsolja ki. Adja hozzá a motorolajhoz. Hagyja a motort alapjáraton járni 10 percig, vagy vezessen néhány kilométert mérsékelt sebességgel. Használható két olajcsere között vagy olajcserével együtt. A mechanikai hibákat nem javítja.
Elérhetőség: Szállítható
1 955 Ft
Termékkategóriák