Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
  • A Getriebeoel Leak-Stop egy speciális, észter alapú adalék a sebességváltó-olajhoz, amelyet a kézi sebességváltók (kézi sebességváltók), osztóművek, differenciálművek, fedélzeti sebességváltók és egyéb mechanikus hajtóművek alkatrészei gumi és műanyag tömítésein és tömítésein keresztüli szivárgások kiküszöbölésére terveztek. Tulajdonságok: - Speciális módosítók visszaállítják a tömítések és tömítések eredeti formáját és rugalmasságát; - Különösen hatékony nehéz üzemi körülmények között; - Alkalmazható minden mechanikus sebességváltó-alkatrészhez, és kompatibilis a mechanikus sebességváltókhoz használt bármely olajjal. Nem alkalmazható automata sebességváltókhoz; - Használható a tömítések és tömítések öregedésének, kopásának megelőzésére; - Nem akadályozza meg a szivárgást a tömített tömítésen keresztül. Alkalmazás: Melegítse elő a kézi sebességváltót üzemi hőmérsékletre. Öntse az adalékot a felmelegített sebességváltó-olajba. A palack tartalma 4-5 liter váltóolajhoz elegendő. Erős szivárgás esetén két palackot használhat. Állandó használatra ajánlott.
Elérhetőség: Szállítható
990 Ft
  • Járművek automata váltóinak tisztítására alkalmas. Feloldja és lebegteti a szennyeződéseket és lerakódásokat. Eltávolítja az oxidált olajmaradványokat az egész váltóolaj-körforgásból. A termék az egész olajrendszert tisztítja. Hatása: lágy, de erőteljes váltás.A váltóolaj cseréje előtt a terméket a váltóolajhoz kell adni. (Figyelem: Ügyeljünk az olajszintre! Üzemi hőmérsékleten legyen a motor!) A járművet ezután kb. 10 percet üzemszerűen használjuk minden fokozatban. Majd el kell végezni a gyártó által előírt módon a váltóolaj cseréjét.
Elérhetőség: Szállítható
4 495 Ft
  • Ez a nagy hatásfokú hatóanyag koncentrátum jelentősen csökkenti a súrlódást, habképződést és oxidációt, megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását, megkönnyíti a sebességváltást és tömítést, valamint meghosszabbítja a tömítő gyűrűk és az összes alkatrész élettartamát.A terméket automataváltó védőt öntsük a váltóolajhoz. Csökkentsük a váltóolaj mennyiségét annyival, amennyi váltó védőt használunk. Személyautóhoz: 375 ml Teherautóhoz: a váltóolaj 10%-ában adagolva.
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
  • Nagyhatásfokú kenő- és védőfilmréteg védi a váltó összes belső felületét. Nagy mértékben csökkenti a súrlódást és a kopást, és minden hőmérsékleten maximális kenést garantál. A szimeringeket, o-gyűrűket, tömítéseket is ápolja, ill. elasztikusan tartja. Megkönnyíti a váltást, és zajcsökkentő hatása van. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
  • Hatásosan megállítja a váltó olajszivárgását. Védi a váltót a hiányos kenés ellen, ill. az olajveszteség okozta károsodástól. Jelentősen csökkenti a kopást, és garantálja az optimális kenést. A szimeringeket, gyűrűket, tömítéseket is ápolja. A váltóolaj oxidációját hátráltatja.Váltókhoz, differenciálokhoz. Nem használható automata váltókhoz és olajkuplungokhoz.A váltóolajhoz hozzáadni, a flakon tartalma (50 ml) 2-3 liter váltóolajhoz elegendő. Minden kereskedelemben kapható váltóolajjal keverhető.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 225 Ft
Termékkategóriák