Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • Speciális adalék a szervokormány folyadékban a kormányrendszer szivárgásának megelőzésére és megszüntetésére. Megszünteti a szervokormány, a szivattyú és a kormányrúd szivárgását, jelentősen meghosszabbítva azok élettartamát. Rendszeres használat mellett 1,5-2-szeresére növeli a rendszer élettartamát. A termék tulajdonságai: - A speciális módosítók visszaállítják a tömítések és szervokormány tömítések eredeti formáját, méretét és rugalmasságát; - Megvédi a gumi és neoprén tömítéseket a kiszáradástól, keményedéstől, deformációtól és repedéstől, lelassítja öregedésüket és ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek javítják az adalékanyag súrlódásgátló tulajdonságait, ezáltal csökkentik a rendszerelemek kopását, javítják mobilitásukat és meghosszabbítják a szervokormány élettartamát; - Biztosítja a kormányrendszer sima és csendes működését, csökkenti a hőt, a zajt és a szervokormány rezgését; - Meghosszabbítja a szivattyú és a bypass szelepek élettartamát; - Használható a tömítések és tömítések elöregedésének és kopásának megelőzésére, valamint általában a rendszerhibák megelőzésére; - Bármilyen szervokormány folyadékkal kompatibilis. Alkalmazás: Állítsa le a motort. Teljesen vagy részben engedje le a folyadékot a hidraulika szivattyú tartályából (a tartály típusától függően). Töltse fel a tartályt azonos mennyiségű szervokormány-folyadékkal a MANNOL szervokormány szivárgás-megálló hozzáadásával. A palack tartalma 3 liter folyadékhoz elegendő. A szervokormány-folyadékot rendszeresen ellenőrizni kell, és az ajánlott időközönként cserélni kell.
Elérhetőség: Szállítható
935 Ft
  • A legújabb nanotechnológián alapuló innovatív fejlesztésű receptúra. A termék nagy hatásfokú védőfilmet képez kiváló csúszó/gördülőtulajdonsággal. A szervókormány differenciálok és váltók belső felületének maximális védelmet nyújt. Ez a készítmény jelentősen csökkenti a zajos rendszereket, és biztosítja a könnyű, biztonságos üzemeltetést. Sportautókhoz is alkalmas!A termék alkalmazása előtt a megfelelő mennyiségű olajat le kell engedni a szervórendszerből. 100 ml termék 1,5-2 liter olajhoz elegendő.Szervókormány, differenciál, váltók.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
  • Kormánymű folyadék + tömítőanyaggal, hatékonyan kiküszöböli a tömítéseknél fellépő folyadékszivárogást. Kiváló minőségű olajat tartalmaz, a régi tömítéseket regeneráló adalékokkal dúsítva. Ez lehetővé teszi a kormányzás tökéletes állapotban tartását. Bármely szervokormány folyadékkal elegyedik. Megelőzőleg használja a szivárgások elkerülése érdekében a jövőben.Állítsa le a motort és várjon kb. 30 percet. Tisztítsa meg a szervokormány-tartály töltősapkájának környékét, és csavarja le a kupakot.Öntse hozzá a szervokormány-folyadékot a megadott szintig.Ne töltse túl a tartályt.
Elérhetőség: Szállítható
2 070 Ft
  • Megakadályozza a szervórendszer szivárgását. Tulajdonságok: - Megakadályozza a szervórendszer szivárgását,szétszerelés nélkül. - Javítja a gumitömítések, tömítések és O-gyűrűk állapotát és rugalmasságát. Alkalmazás: - 125 ml alkalmas 2 liter olaj kezelésére
Elérhetőség: Szállítható
2 805 Ft
Termékkategóriák