Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A szervóolaj szivárgásgátló megakadályozza és elállítja a szervokormány olajszivárgást szétszerelés nélkül. Javítja a gumitömítések, tömítések és O-gyűrűk állapotát és rugalmasságát. Tisztítja és védi a szervo rendszert, ezáltal meghosszabbítja az alkatrészek élettartamát. Kisimítja és elnémítja a szervokormány működését. A szervóolaj szivárgásgátlót megtalálhatja a Fékmester olajrendszer adalékok, tisztítók webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. Alkalmazható minden hagyományos szervófolyadék esetén, amelyek megfelelnek a Ford, Dexron II és III, LHM és ezekkel egyenértékű egyéb szabványoknak.
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • Kormánymű folyadék + tömítőanyaggal, hatékonyan kiküszöböli a tömítéseknél fellépő folyadékszivárogást. Kiváló minőségű olajat tartalmaz, a régi tömítéseket regeneráló adalékokkal dúsítva. Ez lehetővé teszi a kormányzás tökéletes állapotban tartását. Bármely szervokormány folyadékkal elegyedik. Megelőzőleg használja a szivárgások elkerülése érdekében a jövőben.Állítsa le a motort és várjon kb. 30 percet. Tisztítsa meg a szervokormány-tartály töltősapkájának környékét, és csavarja le a kupakot.Öntse hozzá a szervokormány-folyadékot a megadott szintig.Ne töltse túl a tartályt.
Elérhetőség: Szállítható
1 570 Ft
  • A legújabb nanotechnológián alapuló innovatív fejlesztésű receptúra. A termék nagy hatásfokú védőfilmet képez kiváló csúszó/gördülőtulajdonsággal. A szervókormány differenciálok és váltók belső felületének maximális védelmet nyújt. Ez a készítmény jelentősen csökkenti a zajos rendszereket, és biztosítja a könnyű, biztonságos üzemeltetést. Sportautókhoz is alkalmas!A termék alkalmazása előtt a megfelelő mennyiségű olajat le kell engedni a szervórendszerből. 100 ml termék 1,5-2 liter olajhoz elegendő.Szervókormány, differenciál, váltók.
Elérhetőség: Szállítható
2 895 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 700 Ft
Termékkategóriák