Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Polcar termékekPolcar alkatrészek:

A Polcar cég 1986-ban kezdte működését egy panelházban.Kezdetekben csak megrendelésre hoztak termékeket, így a szállítás sokszor meghaladta az 1 hónapot is.Első raktáruk egy fürdőszoba volt.Amikor az ügyfeleik nem vették át a külföldről behozott karosszéria elemeket, ott tárolták őket.A növekvő igények kielégítésére mind az ügyfelek kiszolgálása, mind a növekvő balesetből származó alkatrészek iránt, rákényszerítette őket a bővítésre.1996-ban saját raktárat építettek Varsó mellett.Ez tette lehetővé a karosszéria elemek, és alkatrészek saját importját a gyártóktól.Azóta is folyamatosan fejlődnek.Mára 400 alkalmazottat foglalkoztatnak, és 31000 nm2 -en dolgoznak.A Polcar kínálatában elérhető több mint 130.000 referencia.
 
Polcar kínálata:

-Karosszéria alkatrészek, és kiegészítők
-Futómű alkatrészek 
-Erőátvételi alkatrészek
-Motorikus alkatrészek
-Üzemanyag rendszerek
-Hűtőrendszerek 
-Elektromos alkatrészek 
-Múhely felszerelések

A Polcar saját márkás termék az SRLine:

Az utángyártott alkatrészek piacán jelenleg a gyártók teljes termékválasztékát kínálják.Az SRLine (Selected Replacement Line) márka, amelyet a Polcar 2007-ben hozott létre. A Polcar jó pozíciója, és az iparágban szerzett sokéves tapasztalata lehetővé tette számukra, hogy gondosan kiválasztott termékek márkáját hozzák létre, amely megfelel a biztonsági követelményeknek, és a minőségi előírásoknak.
 
Az SRLine márkanév létrehozásával a gyártók, és termékeik gondos kiválasztása miatt lehetővé teszik az ügyfelek számára az első összeszerelési alkatrészhez való hozzáférést, vagy ugyanolyan magas minőségű termékekhez, amelyek ára a kisebb felárak miatt sokkal alacsonyabb, és jobban illeszkedik a piaci realitásokhoz .
A SRLine márkanév alatt kínált összes alkatrészt olyan gyárak gyártják, amelyek közismert európai márkákkal működnek együtt, és amelyekkel a Polcar évek óta együttműködik.
2017-ben 3 millió SRL terméket értékesítettek, és a beépített SRL termékekkel felszerelt autók már szinte minden európai ország útjain megtalálhatóak több mint 10 éve.

 

 


Polcar származási ország

Lengyelország


Polcar minőségi kategória

Normál kategóriás termék.


Polcar márkában a következő termékek szállíthatók

Karosszéria alkatrészek, és kiegészítők Futómű alkatrészek Erőátvételi alkatrészek Motorikus alkatrészek Üzemanyag rendszerek Hűtőrendszerek Elektromos alkatrészek -Múhely felszerelések


Termékkategóriák