Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
  • Az Epoxy-Metal egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú ragasztó. Gyorsan és megbízhatóan ragaszt bármilyen fémből és ötvözetből (acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, bronz, magnézium, ón, ólom stb.) készült alkatrészeket bármilyen kombinációban. Ideális gyors, hosszú távú javításokhoz, például: repedések és üregek tömítésére bármilyen formájú felületen, sérült menetek helyreállítására, mind belső, mind külsőleg. Használható mind autók és egyéb berendezések javításában, mind az iparban, otthon és az irodában. 4 percen belül megkeményedik. A végső kikeményedés 2-3 órán belül megtörténik, a vegyület nagy mechanikai nyírószilárdságot (3-5 N / mm²) ér el, és akár +150 °C hőmérsékletet is elvisel. Tulajdonságok: - kiváló vegyi és mechanikai ellenállás; - gyorsan megkeményedik minden körülmények között, még víz alatt is; - tartós; - végső megszilárdulás után bármilyen forgácseltávolítással járó mechanikai feldolgozás (befűzés, csiszolás stb.), majd festés vagy lakkozás lehetséges; - sík felületekre gittként használható; - ragasztja az üveget, kerámiát, betont, fát és ezek kombinációit. Felhasználás: A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsa meg a régi festéktől és egyéb bevonatoktól, szennyeződésektől, zsír- és olajlerakódásoktól. Zsírtalanítsa a 9691 MANNOL Féktisztítóval. Száraz. A ragasztás bármilyen hőmérsékleten és páratartalom mellett elvégezhető, de az optimális hőmérséklet +10 °C és +30 °C között, és 50-60% páratartalom. Nyomja ki a szükséges mennyiséget a két komponensből a tubusból, és keverje össze. A keverési arány 1: 1. Ezután vigye fel a ragasztandó vagy javítandó felületekre, és maximális erővel nyomja össze szorosan.
Elérhetőség: Szállítható
945 Ft
  • Az Epoxidkitt egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú szuper-gitt a gyors javításokhoz, hosszan tartó hatással. Kitölti a lyukakat, karcolásokat, repedéseket, üregeket és horpadásokat. Kézzel könnyen keverhető és bármilyen formát kölcsönöz. Bármilyen fémből és ötvözetből (acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, bronz, magnézium, ón, ólom stb.) és bármilyen műanyagból készült felületek javítására szolgál. Használható a gáztartály, radiátor, olajteknő, hordók, csövek stb. szivárgásának megszüntetésére. Víz alatt alkalmazható. Tulajdonságait 260 °C-ig megőrzi. Tulajdonságok: - Kiváló vegyi és mechanikai ellenállás; - Gyorsan megkeményedik minden körülmények között, még víz alatt is; - Tartós; - A végső megszilárdulás után bármilyen forgácseltávolítással járó mechanikai megmunkálás lehetséges (fúrás, fűrészelés, menetvágás, csiszolás stb.), majd festés vagy lakkozás; - nem tartalmaz azbesztet és elektromos szigetelő; - használható üveghez, kerámiához, betonhoz, fához stb. Felhasználás: Alaposan tisztítsa meg a felületet a régi festéktől és egyéb bevonatoktól, szennyeződésektől, zsír- és olajlerakódásoktól. Zsírtalanítsa a 9691 MANNOL Féktisztítóval. Száraz. A legjobb tapadás érdekében a felület csiszolópapírral érdesíthető. A gitt bármilyen hőmérsékleten és páratartalom mellett készíthető, de az optimális hőmérséklet +10 °С és +30 °C között és 50-60% páratartalom. Nyomjuk ki a tubusból és vágjuk le a kívánt mennyiséget. Kézzel pépesítsd, amíg homogén meleg masszát nem kapsz. Lapítsuk el és spatulával távolítsuk el a felesleget. A kikeményedés 15 perc múlva kezdődik. A teljes keményedés 1 óra alatt következik be. Víz alá vagy olajozott felületre történő felhordáskor a készítményt spatulával addig kell nyomni, amíg el nem kezd keményedni.
Elérhetőség: Szállítható
605 Ft
  • Az MA Professional keverék egy gyorsan keményedő epoxi-acél anyag, amely különféle fémötvözetekből, fából, kerámiatermékekből, műanyag termékekből és sok más anyagból készült sérült / repedezett tárgyak javításához alkalmazható. Hatékonyan javíthatja meg a törött motorblokkokat, hűtőket, a mechanikus alkatrészek házát, a sérült radiátorcsatlakozásokat és számos más elemet. Lefagy 4 perc alatt. Kapacitás 56 g.
Elérhetőség: Szállítható
1 375 Ft
  • A Moje Auto epoxi ragasztó egy gyorsan száradó anyag, amely különböző fémötvözetekből, fából, kerámiából, műanyagból és sok más anyagból készült sérült, repedezett tárgyak javítására szolgál. A termék nagyon kemény kötést hoz létre, amely ellenáll akár 150 ° C hőmérsékletnek, és ellenáll a hajtómű-, és hidraulikaolajoknak, a benzinnek, a víznek és sok más anyagnak. A kezdeti keményedés a környezeti hőmérséklettől függően 4-10 percet vesz igénybe. Egy óra múlva a termék 80% -ban kikeményedik. 24 óra múlva teljesen szárad. Tisztítsa meg, és zsírtalanítsa a javítandó felületeket, majd szárítsa meg.A kívánt eredmény eléréséhez csiszolópapírt vagy reszelőt használjon a felület érdesítéséhez.Távolítsa el a kupakokat az applikátorokról, és mindkét csőből nyomjon ki azonos mennyiségű masszát, és alaposan keverje össze, amíg egyenletes szürke színt nem kap.Vigye fel a kész masszát a javítandó felületekre.Helyezze az javítandó elemeket 3-5 percen belül egymáshoz, majd nyomja meg erősen legalább egy órán keresztül.A beállítás hosszabb ideig tart, ha a környezeti hőmérséklet 5oC alatt van.Hígítóba mártott ruhával távolítsa el a felesleges ragasztót. Használat után helyezze vissza a kupakokat, a beszáradás elkerülése végett.
Elérhetőség: Szállítható
1 785 Ft
  • Epoxy ragasztó 25 ml.Kétkomponensű, fémekhez.Ellenáll a víznek, és szerves oldószereknek.4-5 perc kikeverési idő, 8-10 perc beállítási idő.Alkalmazható: aluminium, vas, réz, rozsdamnetes acél, króm, acél, réz, öntvény.
Elérhetőség: Szállítható
3 455 Ft
Elérhetőség: Szállítható
6 205 Ft
Termékkategóriák