Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A folyékony fém egy kétkomponensű epoxi ragasztó, és egy gyors kötés biztosít fémek között. Ideális repedések, lyukak javításához, kitöltéséhez fém, kerámia, fa és üvegszál erősítésű műanyag felületeken. A kikeményedett termék kiválóan ellenáll víznek, olajnak, benzinnek. A folyékony fémet megtalálhatja a Fékmester ragasztók, javítók, folyékony fém webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A kezelni kívánt felületnek, tisztának, száraznak, zsírtól és olajtól mentesnek kell lennie. Nem lehet használni +16 °C alatt. Használata egyszerű: a kívánt mennyiséget egyformán mindkét komponensből egy tálcára kell nyomni, majd alaposan össze kell keverni. Ezt követően már fel lehet vinni a javítandó felületre. Teljes kötési idő 4 óra szobahőmérsékleten.
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • Epoxy ragasztó 25 ml.Kétkomponensű, fémekhez.Ellenáll a víznek, és szerves oldószereknek.4-5 perc kikeverési idő, 8-10 perc beállítási idő.Alkalmazható: aluminium, vas, réz, rozsdamnetes acél, króm, acél, réz, öntvény.
Elérhetőség: Szállítható
2 465 Ft
  • Kétkomponensű epoxy ragasztó extra erős.Alkalmazható öntöttvas, aluminium, mindenféle fa, kerámia és műanyag.Könnyen kezelhető, akár 25 percig is formázható.Fúrható.
Elérhetőség: Szállítható
1 540 Ft
  • Az MA Professional keverék egy gyorsan keményedő epoxi-acél anyag, amely különféle fémötvözetekből, fából, kerámiatermékekből, műanyag termékekből és sok más anyagból készült sérült / repedezett tárgyak javításához alkalmazható. Hatékonyan javíthatja meg a törött motorblokkokat, hűtőket, a mechanikus alkatrészek házát, a sérült radiátorcsatlakozásokat és számos más elemet. Lefagy 4 perc alatt. Kapacitás 56 g.
Elérhetőség: Szállítható
1 180 Ft
Elérhetőség: Szállítható
5 430 Ft
Termékkategóriák