Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A kárpit és szőnyegragasztót egy permetező ragasztó kárpitok, szőnyegek és sok más anyag tartós, rugalmas rögzítésére. Nem hagy foltot, vízálló és könnyen kezelhető spray kiszerelésben érhető el. A spray a következő felületek esetén használható: bőr, papír, fém, műanyagok, gumi, karton, filc, parafa, üveg, fólia, fa. Kivallóan alkalmazható a levált tetőkárpitok, felvált autószőnyegek helyére ragasztására. A kárpit és szőnyegragasztót megtalálhatja a Fékmester ragasztók, javítók, folyékony fém webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A ragasztó használata előtt el kell távolítani a régi ragasztó maradványait a ragasztani kívánt felületekről, majd egyenletesen fel kell hordani a spray tartalmát a két felületre. Ezt követően várjon 10-15 percet, majd nyomja össze a felületeket.
Termékek

Termékek

2 termék megjelenítése 2 termék közül
  • Ragasztó szövetekhez, kárpitokhoz.Nem tartalmaz agresszív oldószereket ezért minden anyagnál biztonságosan használható.Felhasználható a következő anyagoknál:papír, fém, szövet,bőr, műanyag, gumi, doboz, filc, parafa, üveg, fa, fólia.
Elérhetőség: Szállítható
3 655 Ft
  • Univerzális ragasztó kárpitokhoz és szőnyegekhez.Univerzális permetező ragasztó kárpit,szőnyegek és sok más anyag tartós, rugalmas rögzítésére.Vízálló, -40 ° C és + 70 ° C közötti hőmérsékleten ellenáll.
Elérhetőség: Szállítható
2 345 Ft
Termékkategóriák