Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A pillanatragasztó egy erős, gyorsan kötő ragasztó, mely kémiai úton, a nedvesség hatására alakít ki kötést a ragasztandó felületek között. A ragasztó számos különböző anyag, például fémek, műanyagok és elasztomerek esetén garantálja a gyors ragasztást. Egyes pillanatragasztók gél állagúak, melyek lehetővé teszik a fej feletti és függőleges alkalmazást. Nagyon tartós ragasztást biztosítanak, és a tubusok kialakításának köszönhetően könnyen adagolhatók. A pillanatragasztókat megtalálhatja a Fékmester ragasztók, javítók, folyékony fém webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A pillanatragasztók alkalmazhatók olyan helyen, ahol a cseppenés nem megengedett. Függőleges vagy fej feletti felületen is használható. Fémek, műanyagok, fa, papír, parafa, hab, bor, karton és kerámia ragasztására alkalmazható.
Termékek

Termékek

6 termék megjelenítése 6 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
985 Ft
Elérhetőség: Szállítható
9 240 Ft
  • Szupergyors ragasztó különböző, műanyagokból és gumiból készült elemek ragasztásához. Különösen ajánlott nehezen ragasztható elemeknél.2-6 másodperc alatt köt.Nagyon tartós ragasztást biztosít.Pontos adagolás.Egy speciális tű záró rendszer, amely megakadályozza az adagoló eltömődését
Elérhetőség: Szállítható
1 135 Ft
  • Pillanatragasztó 5 g. Nagyon gyorsan köt.Alkalmazható üveg, kerámia, fém, bőr, gumi, szövet.Megtisztított felületeken alkalmazza.
Elérhetőség: Szállítható
785 Ft
  • Pillanatragasztó 6 g. Nagyon gyorsan köt.Alkalmazható üveg, kerámia, fém, bőr, gumi, szövet.Megtisztított felületeken alkalmazza.
Elérhetőség: Szállítható
720 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 130 Ft
Termékkategóriák