Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
A réskitöltő epoxi ragasztó egy kétkomponensű általános felhasználás, gyors, teljesen átlátszó ragasztó. Egy univerzális termék, öt perc kötésidejű, optikailag átlátszó kötések létrehozására alkalmas. Ideális üveg, dekorációs elemek és kijelzők ragasztásához, valamint egyéb barkácsolási munkákhoz (fém, üveg, műanyag, fa, kerámia). Számos anyagfajtát ragaszt egymáshoz, kivéve a polietilént és polipropilént. Szobahőmérsékleten kikeverés után gyorsan kikeményedik. A réskitöltő epoxi ragasztót megtalálhatja a Fékmester ragasztók, javítók, folyékony fém webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A ragasztani kívánt felületeket tisztítsa, zsírtalanítsa a ragasztás előtt, majd szárítsa meg. Ezt követően nyomjon egyenlő mennyiségű anyagot az egyes csövekből, és alaposan keverje össze őket, és ezt követően vigye fel a kész masszát az egyik ragasztandó felületre.
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
4 850 Ft
  • Kétkomponensű epoxy ragasztó különböző anyagok összeragasztásához.Szuper erős , színtelen.Ellenálla a víznek, és vegyszereknek. -51 és 82C hőmérsékletek között ellenáll.Kötési idő: 30 perc.Alkalmazható fém, üveg, kerámia, beton, fa, műanyag, és ezek kombinációi.
Elérhetőség: Szállítható
1 975 Ft
  • Epoxy ragasztó színtelen 25 g.Kétkomponensű színtelen ragasztó.Kötési idő kb. 5 perc.Vízálló.Alkalmas króm,üveg, műanyagokhoz, fémekhez.
Elérhetőség: Szállítható
2 230 Ft
Termékkategóriák