Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

24 termék megjelenítése 150 termék közül
 • Chain Lube – teljesen szintetikus fehér kenőanyag aeroszol formájában motorkerékpárok, ATV-k, robogók és egyéb gépjárművek, valamint kerékpárok nagy terhelésű és gyorshajtású láncaihoz. Alkalmas minden típusú lánchoz (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű). Tulajdonságok: - Megnövelt tapadású és jól tapad a leggyorsabban mozgó láncokon centrifugális erők hatására, megbízható kenést biztosítva minden üzemmódban; - Az egyedi adalékcsomag és a benne található mikro-kerámia elemek-súrlódás-módosítók kiváló súrlódás- és kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak; - Jó vízállósággal rendelkezik, nem mosható le forró vízzel a készülékek mosásakor; - Simán ápolja a tetszőleges keresztmetszetű lánctömítéseket (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű); - Ellenáll az alacsony környezeti hőmérsékletnek és a magas (260 °C-ig) üzemi hőmérsékletnek; - Megbízhatóan védi a láncokat a korróziótól; - Megakadályozza a láncok megnyúlását, meghosszabbítva élettartamukat; - Semleges a gumikkal, műanyagokkal és festékbevonatokkal szemben. Alkalmazás: A 7901 MANNOL Chain Lube felhordása előtt javasolt a lánc tisztítása 7904 MANNOL Chain Cleanerrel. Permetezze a zsírt a láncra. Az oldószer elpárolgása után (5-10 perc) a kenőanyag elnyeri végső tulajdonságait – a végső konzisztenciát és a szükséges tapadást.
Elérhetőség: Szállítható
950 Ft
 • Chain Cleaner – a gépjárművek hajtóláncainak és egyes alkatrészeinek tisztítószere aeroszol formájában. Alkalmas minden típusú lánchoz (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű). Tulajdonságai: - Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően gyorsan, hatékonyan és gondosan tisztítja és zsírtalanítja a láncokat a régi zsírtól, szennyeződéstől, portól, homoktól és egyéb útszennyeződésektől; - A speciálisan kiválasztott oldószerek hatékonyan oldják és tisztítják a kőolajtermékek régi megszáradt és megszilárdult maradványait gyanta és lakk formájában; - Kiváló oldószer tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen behatol a lánc minden résébe; - Gyorsan és teljesen elpárolog anélkül, hogy károsítaná az olajtömítéseket; - Friss 7901 MANNOL Chain Lube felhordása előtt javasolt használni. Alkalmazás: Helyezzen egy kendőt vagy kartonpapírt a tisztítandó részek alá. Rázza fel a ballont, és többször bőségesen permetezze be a terméket, majd hagyja lefolyni. Párolgás után (kb. 10 perc) a lánc tiszta és zsírmentes lesz, előkészítve a 7901 MANNOL Chain Lube felvitelére. Figyelem: a termék agresszíven befolyásolhatja a gumikat, polimer anyagokat és festékbevonatokat – használat előtt ellenőrizze azok kompatibilitását.
Elérhetőség: Szállítható
790 Ft
 • Magasan finomított ásványolaj alapú többcélú vízálló zsír, kevert lítium/kalcium szappansűrítővel és szintetikus észterekkel, valamint speciális tapadó-, oxidáció- és korrózióvédő adalékokkal. Tulajdonságok: - A szintetikus észterek jelenléte jelentősen növeli a zsír kopás-, beragadás- és súrlódásgátló tulajdonságait; - Megtartja teljesítményét -30 °C és +120 °C között, ami meghosszabbítja a súrlódó egységek élettartamát; - A sűrítőben különböző fémkationok felhasználása miatt fokozott védő tulajdonságokkal rendelkezik; - Megbízhatóan védi a csapágyakat és egyéb alkatrészeket a korrózió ellen nedves és koszos környezetben hosszú üzemidőn keresztül; - Hatékonyan csökkenti a súrlódást és a kopást; - Ellenáll a hideg és meleg víznek, teljesen nem befolyásolja a tengervíz, vízlepergető és tömítő tulajdonságokkal rendelkezik; - Jól tapad a fémekhez, tartós, víz-, hőmérséklet- és szennyeződésálló kenőréteget képez, amely meghosszabbítja az intervallumokat és csökkenti a karbantartási költségeket; - Ellenáll a lágyulásnak, öregedésnek és oxidációnak. Jó termikus és mechanikai stabilitással rendelkezik. Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak; - Sokféle követelménynek eleget tesz, lehetővé téve egyetlen zsír használatát a legtöbb egységben; Alkalmazás: Nedves körülmények között működő ipari berendezésekhez. Univerzális, kopásgátló tulajdonságú zsírként is használható terepjáró alkalmazásokhoz, ahol gyakori a zsírral való állandó vízzel való érintkezés. Alkalmas csónakszerkezetek, kerékcsapágyak, golyóscsapágyak, forgócsuklók, kardántengelycsapok, kötelek és tárcsák, csörlők és egyéb súrlódó egységek karbantartására, ahol nedvesség érheti.
Elérhetőség: Szállítható
1 060 Ft
 • Univerzális hőálló kopásgátló zsír magasan finomított ásványolaj alapú, hőstabil komplex lítiumszappan alapú sűrítőanyaggal, szintetikus észterek hozzáadásával, valamint speciális kopásgátló, antioxidáns és korróziógátló adalékokkal. Nagy termikus és mechanikai terhelés mellett működő golyós- és görgőscsapágyak hosszú távú kenésére fejlesztették ki. Tulajdonságok: - A szintetikus észterek jelenléte jelentősen növeli a zsír kopás-, beragadás- és súrlódásgátló tulajdonságait; - Megőrzi működési tulajdonságait -30 °C és +170 °C között, ami növeli a csapágyak élettartamát; - Tartós, víz-, hőmérséklet- és szennyeződésálló kenőfilmet képez, amely meghosszabbítja a csereintervallumokat és csökkenti a karbantartási költségeket; - Védi a csapágyakat és más különálló alkatrészeket a korrózió ellen; - Jó termikus és mechanikai stabilitású, hatékonyan ellenáll az oxidációnak; - Sokféle követelménynek eleget tesz, lehetővé téve egyetlen zsír használatát a legtöbb súrlódó egységben; - Kompatibilis a legtöbb szabványos lítium zsírral; - A zsír konzisztenciája állandó marad a hosszú távú tárolás során. Alkalmazás: Nagy terhelésű sikló- és görgőscsapágyak, kerékagycsapágyak, különböző csuklók, kardáncsuklók, felfüggesztési egységek és egyéb lökésterhelésnek és vibrációnak kitett egységek kenésére járművekben, mezőgazdasági és terepjáró berendezésekben. Haszonjárművekben – közepes és nagy terhelés mellett működő szerelvények (tengelycsapágyak és hajtások, kardáncsapágyak, kerékagyak, billenőkocsi-karosszériák, vonószerkezetek, kardántengelyek, kormánycsuklók, emelőszerkezetek, kézifék-működtetők, nyerges tengelykapcsolók) esetében. Használható olyan ipari berendezésekben, amelyek magas hőmérsékletű, nagynyomású NLGI 2 zsírt igényelnek: öntödék, vibrációs gépek, bányászat, görgős szállítószalagok stb.
Elérhetőség: Szállítható
1 465 Ft
 • Magasan finomított ásványolaj alapú, lítium-szappan alapú sűrítőszerrel és szintetikus észterek hozzáadásával, speciális antioxidáns és korróziógátló adalékok hozzáadásával készült többcélú zsír általános használatra. Tulajdonságok: - A szintetikus észterek jelenléte jelentősen növeli a zsír kopás-, beragadás- és súrlódásgátló tulajdonságait; - Megtartja teljesítményét -30 °C és +120 °C között, ami növeli a csapágyak élettartamát; - Jó vízállósággal rendelkezik; - Megbízhatóan véd a korrózió ellen szennyezett környezetben hosszú üzemidőn keresztül; - Kiváló mechanikai és oxidációs stabilitás; Alkalmazás: - Nagy sebességű csúszó- és görgőscsapágyak; - Villanymotorok és elektromos generátorok csapágyai, szivattyúk stb.; - Zárt csapágyegységek élettartam kenéssel; - Minden típusú mobil géphez, valamint általános ipari alkalmazásokhoz fejlesztették ki.
Elérhetőség: Szállítható
1 335 Ft
 • Univerzális, többcélú, extrém nyomású műanyag lítiumzsír, amely magasan finomított ásványolaj alapú, extrém nyomás- és kopásálló molibdén-diszulfid és kenőgrafit adalékokkal, amely nagy hőállósággal, tömítő képességgel rendelkezik, valamint kiváló súrlódásgátló és extrém nyomásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A termék tulajdonságai: - Megőrzi működési tulajdonságait legalább + 120 °C hőmérsékleten, ami növeli a csapágyak élettartamát; - Kiválóan tapad a fémfelületekhez. Erős kenőfilmet képez, ami hozzájárul a kenhető egységek erőforrásának növeléséhez. Hatékony határkenést biztosít magas nyomáson és hőmérsékleten; - Az alkalmazott EP (extrém nyomás) miatt - az adalékok ellenállnak az extrém és lökésszerű terheléseknek. Véletlen túlmelegedés esetén a réteges adalékok jelenléte kiküszöböli a beragadást és elakadást; - Speciális antioxidáns és korróziógátló adalékoknak köszönhetően megbízhatóan védi a csapágyakat és egyéb alkatrészeket a korróziótól még nedves és szennyezett környezetben is; - Jó hőstabilitással rendelkezik, amely garantálja a kenőanyag hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni stabilitását, valamint mechanikai stabilitását, amely kizárja a kenőanyag extrudálását, valamint működés közbeni konzisztenciájának elvesztését, ami csökkenti a kenőanyag veszteségét és fogyasztását ; - Hatékonyan ellenáll az oxidációnak, nem képez lerakódásokat. - Megőrzi műanyag és tapadó tulajdonságait a hosszú élettartam érdekében; - A zsír konzisztenciája állandó marad a hosszú távú tárolás során. Alkalmazás: Különféle közlekedési, mezőgazdasági és terepjáró berendezések alkatrészeinek kenésére, amelyek fokozott és/vagy lökésterhelés vagy vibráció mellett, poros, nedves és/vagy száraz környezetben üzemelnek: kardántengely keresztmetszetek, forgó tengelykapcsolók forgócsapokkal, CV csuklók, csúszó- és gördülőcsapágyak, alváz és egyéb nagy terhelésű súrlódó egységek.
Elérhetőség: Szállítható
1 225 Ft
 • Lítiumszappan alapú fehér ásványi zsír, amely kiváló hőállósággal és kimosódással szemben ellenálló. Mechanizmusok alkatrészeinek, csapágyak, csuklók, fogaskerekek és egyéb fogaskerekek, menetes csatlakozások megmunkálására tervezték. A termék csökkenti a súrlódást, taszítja a nedvességet, megakadályozza a nedvesedést, véd a korróziótól és megakadályozza az elemek fagyását. Az eszköz használható az autóban és a mindennapi életben. A termék tulajdonságai: - Gyorsan és mélyen behatol anélkül, hogy ragacsos filmet hagyna maga után; - Sűrű védőréteget hoz létre. Biztosítja a fém alkatrészek megbízható kenését. A készítményben található korróziógátlók megbízhatóan védik a kezelt felületeket az oxidációtól és a kopástól; - A sűrű védőréteg ellenáll a súrlódásnak, nyomásnak, rezgésnek; - Magas viszkozitású, ugyanakkor nem tartalmaz szilikonokat és oldószereket; - Rugalmassága van. Jól védi a rugalmas anyag felületét, teljesen beborítja azt, beleértve az összes dudort is; - Könnyű kezelhetőség, gyorsaság, gazdaságos fogyasztás. A kenőzsír ideális gépjárművekben, víztechnikában, mezőgazdasági és kertészeti berendezésekben, iparban, háztartásban stb. történő használatra. A fékrendszer, az akkumulátor kapcsai, az ajtózárak és a zsanérok, a burkolatok és a csomagtartók alkatrészeinek kenésére és védelmére szolgál, ablaktörlő mechanizmusok, elektromos ablakemelők, üléssínek, fém karok, kábelek és egyéb különféle mozgó mechanizmusok.
Elérhetőség: Szállítható
1 200 Ft
 • Univerzális vízálló lítium zsír aeroszol formájában autók, motorkerékpárok, elektromos berendezések és egyéb berendezések fém-, műanyag- és gumialkatrészeinek kenésére, valamint irodai és otthoni használatra. Hatékonyan véd a nedvesség, a korrózió és a kopás ellen. - Hidegben nem sűrűsödik, melegben nem szivárog ki. Megőrzi működési tulajdonságait -30 °C és + 120 °C között, ami növeli a súrlódó egységek élettartamát; - Összetételében különböző fémkationok felhasználásának köszönhetően fokozott védő tulajdonságokkal rendelkezik, és megbízhatóan védi a fémfelületeket a korróziótól; - Megbízhatóan védi a csapágyakat és egyéb alkatrészeket a korróziótól, ha a berendezést nedves és szennyezett környezetben használja, biztosítva a hosszú élettartamot; - Jó súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkezik: hatékonyan csökkenti a súrlódást és a kopást; - Ellenáll a hideg és meleg víz hatásának, abszolút nem érzékeny a tengervíz hatására, víztaszító és tömítő tulajdonságokkal rendelkezik; - Jól tapad a fémekhez, tartós, víz-, hőmérséklet-ingadozás-, szennyeződés-, kenőfilmet képez, amely lehetővé teszi a csereintervallum növelését és a karbantartási költségek csökkentését; - Ellenáll az öregedésnek és az oxidációnak. Jó kémiai, termikus és mechanikai stabilitása van. Fenntartja a stabilitást a hőmérséklet-változásokkal szemben; - Megszünteti az ajtózsanérok kellemetlen csikorgását és csiszolását, csökkenti a kábelek, meghajtók, zárak elakadásának valószínűségét, védi az akkumulátor érintkezőinek nem vezető felületeit az oxidációtól; - Sokféle követelménynek eleget tesz, lehetővé téve egyetlen kenőanyag használatát a legtöbb egységben; - Eltarthatósága a gyártástól számított 5 év. - Nem alkalmazható elektromos érintkezők kenésére. Alkalmazás: személyi és haszongépjárművek, gépjárművek, elektromos berendezések és háztartási elektromos szerszámok, mezőgazdasági és kerti gépek, ipari gépek, stb. szervizelésére, menetes csatlakozások, gördülő- és csúszócsapágyak, zsanérok, mindenféle fogaskerekek, zsanérok kenésére, stb.
Elérhetőség: Szállítható
915 Ft
 • Copper Spray - univerzális leválasztó réz aeroszol kenőanyag különféle berendezések elemeihez, amelyek bármilyen terhelés mellett működnek (beleértve a nagy terhelést is), és magas hőmérsékletnek és/vagy magas páratartalomnak és/vagy agresszív környezetnek vannak kitéve. A csatlakozások könnyű szétszerelésének biztosítására szolgál hosszú távú működés után. Megszünteti egymáshoz való kapcsolódásukat különféle tényezők hatására. Tulajdonságok: - a legnagyobb ellenállás a magas hőmérsékleti hatásokkal szemben; - a rézpor hatékonyan bevonja a kezelt felületeket és kiváló kenési tulajdonságokat biztosít; - kiváló elválasztó hatás fémek és ötvözetek bármilyen kombinációjában; - hatékonyan véd minden típusú korrózió ellen; - kiváló tapadás, nem válik szét és nem permetez még a kezelt felület gyors forgásakor sem; - csökkenti a zajt, a csikorgást és a vibrációt; - ellenáll a forró és sós víznek; - véd az érintkező felületek, tüskék és szénlerakódások hegesztésétől; - univerzális. Példa a felhasználásra: - Minden típusú fékrendszer (tárcsa, dob stb.) javítása és zajcsökkentése (csikorgása); - Légcsavar tengelycsuklók, mozgatható csavarpárok, agyak, gyújtógyertya menetek, csavarkötések, csavarok, csavarok stb. kenése és korrózióvédelme; - A hőterheléssel terhelt részek (kipufogórendszer, hőcserélők, kazánok, turbinák és egyéb hőtechnikai berendezések csatlakozásai) elválasztó kenés és hegesztés, égés és beszorulás elleni védelem. Alkalmazás: Alaposan tisztítsa meg (ha szükséges fémmel) a szennyezett érintkezési felületeket rozsdától, széntől, oxidoktól, vízkőtől stb. Zsírtalanítás. Erősen rázza fel a léggömböt. Alkalmazza a MANNOL Copper Spray-t a szükséges mennyiségben, a karbantartási kézikönyv szerint. Felhordás után tisztítsa meg a szórófejet és a fúvókát. A palackot addig használhatja, amíg a palack nem kezdi el kifújni a tiszta permetezőgázt.
Elérhetőség: Szállítható
945 Ft
 • A MANNOL M-40 Lubricant egy univerzális (áthatoló, tisztító, korróziógátló, nedvesség – kiszorító, nyikorgásgátló stb.) aeroszolos kenőanyag – a WD-40 analógja. Egyedülálló kenő- és védőtulajdonságokkal rendelkezik, és széleskörű felhasználási területtel rendelkezik. Ideális professzionális és otthoni használatra. Gyorsan behatoló aktív oldószerek és olajok rendkívül hatékony keveréke. Tulajdonságok: - Kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb felületről tisztítja és könnyen eltávolítja a zsírt, szennyeződést, bitumenes foltokat, ragasztómaradványokat stb., védőréteget képezve; - Lefedi a felületet, megakadályozva a nedvesség megjelenését még a fém mikro-érdességében is; - Jó kenési tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a súrlódást, biztosítja a kötések és a mechanizmusok egyéb mozgó alkatrészeinek zökkenőmentes működését, miközben nem hagy zsíros és ragacsos nyomokat; - Kiváló nedvességtaszító és nedvességkiszorító tulajdonságokkal rendelkezik. Kiszorítja a nedvességet és védőréteget képez a nedvesség ellen. Megvédi a gumitömítéseket, műanyag béléseket, dugókat és egyéb érintkezési felületeket a fagyástól; - Kiváló áthatoló tulajdonságokkal rendelkezik, behatol az elakadt, rozsdás vagy fagyott kötésekbe és mechanizmusokba, felszabadítja azokat, megkönnyítve a rozsdás elemek szétszerelését; - Kiváló védelem korrózió és oxidáció ellen; - Dielektrikum, így védi az elektromos berendezéseket, megakadályozza a rövidzárlatot és az áramszivárgást. Segít beindítani a nedvességgel borított motort; - Nem tartalmaz szilikont, így nem hagy ragacsos vagy zsíros réteget a felületen, így nem vonzza magához a port és a szennyeződéseket; - Eltávolítja a felületekről a zöldségleveket, gyantákat, ragasztókat, matricákat, ragadós címkéket és szalagokat anélkül, hogy károsítaná a festékbevonatot; - Alkalmas rovarnyomok eltávolítására az autóból, eltávolíthatja a rágógumit a szőnyegről. Felhasználási példa: - Fogaskerekek, láncok, enyhén terhelt csapágyak; - Fém és műanyag dörzsöli a felületet; - Minden típusú rögzítőelem és menetes csatlakozás: gyorsan elpusztítja a rozsdát és a bennük lévő oxidokat, megkönnyítve a rögzítőelemek szétszerelését, lehetővé téve a beragadt, beszorult fém alkatrészek gyors és sérülésmentes leválasztását; - Gumi tömítések, műanyag bélések, kupakok; - Fémfelületek konzerválására; - Kerti felszerelések, szerszámok és felszerelések; - Mozgó fém alkatrészek, a dörzsölő alkatrészek és alkatrészek; - Ajtózárak és zsanérok (kiküszöböli a nyikorgást). Használható zár leolvasztóként; - Elektromos szerszámok és elektromos berendezések; - Kapcsok és elektromos csatlakozások. Vezetékek, elektromos érintkezők. Megakadályozza az érintkezők oxidációját; Kompatibilitás: minden típusú kenőanyaggal kompatibilis. Biztonságos fém, gumi, fa, műanyag elemekhez és lakkozott felületekhez. Felhasználás: Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felületet. Zsírtalanításhoz a MANNOL Brake Cleaner 9691 használatát javasoljuk. 20 cm-es távolságból permetezze be, és hagyja beszívódni. A felesleget tiszta ruhával távolítsa el.
Elérhetőség: Szállítható
1 035 Ft
 • A Contact Cleaner egy speciális tisztítószer minden típusú szennyezett és rozsdás elektromos érintkező gyors és hatékony tisztítására és zsírtalanítására. Ideális: - elektromos blokkok és érintkezők, elektronikus áramköri lapok és sorkapcsok, lámpatalpok, kábelvezetékek, kommunikációs relék, megszakítók, gyújtáselosztók, indítók, generátorok, biztosítékok stb. tisztítására autókban; - dugaszolóaljzatok, bilincsek, elektromos elosztó berendezések, akkumulátor érintkezők az iparban és a mindennapi életben; - audio és video berendezések, irodai és kereskedelmi elektromos berendezések - pénztárgépek, elektronikus mérlegek, szkennerek, stb Tulajdonságok: - Gyorsan, hatékonyan és gondosan megtisztítja az elektromos érintkezőket és csatlakozókat, valamint az elektronikai elemeket zsír- és olajfilmektől, oxidoktól, foszfátoktól , por és egyéb szigetelő szennyeződések. Csökkenti az érintkezők elektromos ellenállását, és ezáltal csökkenti az elektromos berendezések teljesítményveszteségét és stabilizálja a feszültséget; - Kiszorítja a nedvességet, vízlepergető filmet képez; - Gyorsan elpárolog anélkül, hogy nyomokat hagyna, és kiküszöböli az áramszivárgást és a rövidzárlatot; - Hosszú távú védelmet nyújt az elektromos érintkezők oxidációjával szemben, miközben megtartja vezetőképességüket; - Magas behatolási képességének köszönhetően javítja az elektronikai rendszerek, elektromos berendezések hatékonyságát, megbízhatóságát, megelőzve a meghibásodásokat, meghibásodásokat; - Szilikonmentes, biztonságos műanyag és gumi alkatrészekhez, valamint festékbevonatokhoz; - Fémfelületek zsírtalanítására használható. Alkalmazás: Tisztítás előtt válassza le az elektromos áramkört. Permetezze a MANNOL Contact Cleanert a szennyeződésekre, és hagyja hatni 5-10 percig, a szennyeződés intenzitásától függően. A feloldódott szennyeződést törlőkendővel vagy kefével távolítsa el. Távolítsa el a felesleges terméket nedves ruhával. Ha érintkezik a műanyag és a lakkozott részek felületével, távolítsa el a kompozíciót nedves ruhával. Mielőtt csatlakoztatná az elektromos áramkörhöz, várjon 10 percet, amíg az oldószer maradék elpárolog.
Elérhetőség: Szállítható
1 110 Ft
 • Magas hőmérsékletű paszta rézpor, kopás- és korróziógátló adalékanyag-komplex és hőstabil alumínium komplex hozzáadásával sűrítőanyagként. Terméktulajdonságok: - Biztosítja az alkatrészek megbízható kenését széles hőmérsékleti tartományban: -40 °C és +1100 °C között; - Hatékonyan véd a korrózió ellen agresszív környezetben, és megakadályozza a mozgó alkatrészek megtapadását és elakadását; - Kiváló kopás elleni védelem és csökkenti a súrlódást; - Magas az oxidációval szembeni ellenállása; - Jó a tapadása és a kenőanyagréteg mechanikai stabilitása; - Az ásványolaj komponensei 200 °C-ra vagy magasabbra melegítve elpárolognak, és a szilárd kenőanyag a zsírozott felületeken marad. Rögzítőelemek és menetes csatlakozások kenésére szolgál: csavarok, kipufogórendszer anyák, fékhengerek és féknyergek, gyújtógyertyák, huzalozási elemek, hőcserélő csövek, hidraulikus és pneumatikus prések különféle rögzítései, perselyek fúrótömlőkben. Az autóiparban tárcsafékek (fékbetétek) és kipufogórendszerek kenésére. A vegyiparban blokkok és berendezések, turbinák és kazánok hőkezelése során. A kerámia- és építőiparban pneumatikus kalapácsok, beton- és kerámiafúrók kenésére. Építőiparban - nagy terhelés mellett, erős nyomás alatt és korrozív anyagok hatására üzemelő épület- és szerelőelemek kenésére. Felhasználás: Vigye fel a megtisztított felületre ecsettel, ecsettel vagy szálmentes ronggyal. Az alkalmazáskor a kenés mértéke a hatókörtől függ.
Elérhetőség: Szállítható
825 Ft
 • Szíjfeszítő – eszköz a hajtószíjak ápolására: gyorsan, biztonságosan és hatékonyan megszünteti az idegen hangokat (csikorgás, fütyülés stb.) és a szíjak elcsúszását, megtisztítja a szennyeződésektől, eltávolítja az olajnyomokat, visszaadja a rugalmasságot, véd a kiszáradástól és repedéstől. Generátorok, klímaberendezések, szervokormányok és egyéb egységek hajtószíjaihoz használják. Tulajdonságok: - Csökkenti a szíjak és tárcsák kopását, megakadályozza azok öregedését, ezáltal meghosszabbítja élettartamukat; - Növeli a szíjhajtás hatékonyságát; - Csökkenti a zajt a motor működése közben; - Különösen hatékony a régi szíjak elcsúszásának kiküszöbölésére, amikor nem cserélhetők vagy feszíthetők; - Alkalmas ékszíjakhoz és félig ékszíjakhoz, lapos szíjakhoz nem; - Bőrből készült övekhez, különféle gumival vagy balatával impregnált szövetekhez, vegyi szálakhoz, nejlonhoz, poliuretánhoz és más szintetikus anyagokhoz; - A termék rendszeres használata 1,5-2-szeresére növeli a szíjak élettartamát. Alkalmazás: Állítsa le a szíjhajtást. Permetezzen egy kis mennyiségű terméket körülbelül 20 cm-es távolságból a szíj oldalfelületei alatti szíjtárcsára és/vagy közvetlenül magukra az oldalfelületekre. Fordítsa el a szíjhajtást legalább egy teljes fordulattal, hogy a termék egyenletesen oszlik el a szíj felületén. Ismételje meg az eljárást egyszer vagy többször, ha nagyobb vastagságú védőréteget szeretne elérni. Az utolsó réteg felhordása után hagyja hatni 10 percig, mielőtt újraindítaná a motort.
Elérhetőség: Szállítható
775 Ft
 • A MANNOL M-40 Lubricant egy univerzális (áthatoló, tisztító, korróziógátló, nedvesség – kiszorító, nyikorgásgátló stb.) aeroszolos kenőanyag – a WD-40 analógja. Egyedülálló kenő- és védőtulajdonságokkal rendelkezik, és széleskörű felhasználási területtel rendelkezik. Ideális professzionális és otthoni használatra. Gyorsan behatoló aktív oldószerek és olajok rendkívül hatékony keveréke. Tulajdonságok: - Kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb felületről tisztítja és könnyen eltávolítja a zsírt, szennyeződést, bitumenes foltokat, ragasztómaradványokat stb., védőréteget képezve; - Lefedi a felületet, megakadályozva a nedvesség megjelenését még a fém mikro-érdességében is; - Jó kenési tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a súrlódást, biztosítja a kötések és a mechanizmusok egyéb mozgó alkatrészeinek zökkenőmentes működését, miközben nem hagy zsíros és ragacsos nyomokat; - Kiváló nedvességtaszító és nedvességkiszorító tulajdonságokkal rendelkezik. Kiszorítja a nedvességet és védőréteget képez a nedvesség ellen. Megvédi a gumitömítéseket, műanyag béléseket, dugókat és egyéb érintkezési felületeket a fagyástól; - Kiváló áthatoló tulajdonságokkal rendelkezik, behatol az elakadt, rozsdás vagy fagyott kötésekbe és mechanizmusokba, felszabadítja azokat, megkönnyítve a rozsdás elemek szétszerelését; - Kiváló védelem korrózió és oxidáció ellen; - Dielektrikum, így védi az elektromos berendezéseket, megakadályozza a rövidzárlatot és az áramszivárgást. Segít beindítani a nedvességgel borított motort; - Nem tartalmaz szilikont, így nem hagy ragacsos vagy zsíros réteget a felületen, így nem vonzza magához a port és a szennyeződéseket; - Eltávolítja a felületekről a zöldségleveket, gyantákat, ragasztókat, matricákat, ragadós címkéket és szalagokat anélkül, hogy károsítaná a festékbevonatot; - Alkalmas rovarnyomok eltávolítására az autóból, eltávolíthatja a rágógumit a szőnyegről. Felhasználási példa: - Fogaskerekek, láncok, enyhén terhelt csapágyak; - Fém és műanyag dörzsöli a felületet; - Minden típusú rögzítőelem és menetes csatlakozás: gyorsan elpusztítja a rozsdát és a bennük lévő oxidokat, megkönnyítve a rögzítőelemek szétszerelését, lehetővé téve a beragadt, beszorult fém alkatrészek gyors és sérülésmentes leválasztását; - Gumi tömítések, műanyag bélések, kupakok; - Fémfelületek konzerválására; - Kerti felszerelések, szerszámok és felszerelések; - Mozgó fém alkatrészek, a dörzsölő alkatrészek és alkatrészek; - Ajtózárak és zsanérok (kiküszöböli a nyikorgást). Használható zár leolvasztóként; - Elektromos szerszámok és elektromos berendezések; - Kapcsok és elektromos csatlakozások. Vezetékek, elektromos érintkezők. Megakadályozza az érintkezők oxidációját; Kompatibilitás: minden típusú kenőanyaggal kompatibilis. Biztonságos fém, gumi, fa, műanyag elemekhez és lakkozott felületekhez. Felhasználás: Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a felületet. Zsírtalanításhoz a MANNOL Brake Cleaner 9691 használatát javasoljuk. 20 cm-es távolságból permetezze be, és hagyja beszívódni. A felesleget tiszta ruhával távolítsa el.
Elérhetőség: Szállítható
630 Ft
 • A Rust Dissolver egy gyorsan behatoló és gyorsan ható rozsdaoldó és -eltávolító szer, kiváló súrlódásgátló és víztaszító tulajdonságokkal. Lehetővé teszi minden típusú vasalat gyors és biztonságos felszerelését és szétszerelését, valamint keni és védi a különböző mozgatható kötéseket a korróziótól: ajtózárak és zsanérok; karburátor csillapítókarok; teleszkópos antennák; kötőelemek karosszéria- és alvázelemekhez stb. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a működés során fokozatosan felszabadítják a molibdén-diszulfidot. Tulajdonságok: - Összetételében található gyorsan behatoló oldószereknek köszönhetően azonnal megszabadítja a menetes csatlakozásokat a rozsdától, oxidoktól és szennyeződésektől, ami nagyban megkönnyíti azok szétszerelését; - Jó korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a rozsda és oxidok kialakulását a jövőben. Erős vízálló és hőálló védőbevonatot képez; - Javítja a következő bevonat tapadását a kezelt felülethez; - A molibdén-diszulfid jelenléte kiváló súrlódáscsökkentő tulajdonságokat biztosít a mozgó kötések számára, biztosítva azok zökkenőmentes működését, könnyű mozgását és hosszú időn keresztül kiküszöbölve a csikorgást; - Megszakító-elosztók, tekercsek és gyújtógyertyák szárítására használható, mivel kiszorítja a nedvességet és az üzemanyagot a munkafelületükről, segíti a nedves motorok és elektromos készülékek indítását; - Semleges a fém-, műanyag-, gumi- és festékfelületekkel szemben; - Használható háztartásban, benzinkutakban, iparban és mezőgazdaságban. Alkalmazás: Használat előtt alaposan rázza fel a ballont. Permetezzen egy rozsdás felületre körülbelül 20 cm-es távolságból, és hagyja 30 percig hatni. Ha szükséges, törölje le a felületet egy ronggyal, hogy eltávolítsa a megmaradt rozsdát és szennyeződést. Űrtartalom: 450 ml
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
 • A Silicone Spray egy univerzális vízálló, szigetelő és súrlódásgátló szer, amely szerves szilíciumvegyületeken alapul. Többek között a különböző anyagokból (például fém és műanyag) készült dörzsölő felületek hatékony kenésére szolgál, hogy kiküszöbölje a jármű működése során fellépő elakadásokat, reccsenéseket és repedéseket. Használata akkor javasolt, ha nem kívánatos kőolajtermékeket és zsírokat tartalmazó kenőanyagok használata. Tulajdonságai: - Szilikon molekulákból tömör átlátszó polimer réteget képez a kezelt felületen, mely kiváló víz-, porlepergető és antisztatikus tulajdonságokat ad a felületnek, emellett csökkenti a súrlódást, megakadályozza a reccsenést, fagyást és korróziót; - Használható autón belül és kívül is, műanyag, gumi, fém, fa stb. felületeken. - Védi a felületeket és visszaadja fényüket, véd az UV-sugárzás ellen; - Helyreállítja a gumi és műanyag alkatrészek rugalmasságát és védi azokat a kiszáradástól és a repedéstől; - Nem tartalmaz ásványi olajokat és zsírokat. - Biztonsági övek és nyílások görgőinek és vezetőinek kenésére, ajtók, motorháztetők, csomagtérajtók gumitömítéseinek fagyás elleni védelemre, stb. véd a lökhárítók, hűtőrácsok, légterelők, díszlécek, vinil burkolatok stb. elöregedésétől és ridegedésétől. védi a nedvességtől és a víztől az elektromos berendezéseket és érintkezőket. Alkalmazás: használat előtt tisztítsa meg a kezelendő felületet. Használat előtt jól rázza fel a ballont. Permetezzen egyenletesen a felületre a szükséges mennyiségben 10-15 cm távolságból. Ha szükséges, törölje le a felületet száraz ruhával. Ne használja olyan tárgyakon, amelyek élelmiszerrel érintkeznek. A terméket száraz szivacsra vagy kendőre viheti fel, és alaposan törölje le a felületet. Kerülje az üveg, lakkozott vagy szövet felületekre való felhordását. Ne használja a kormányon, a pedálokon vagy az ajtókilincseken.
Elérhetőség: Szállítható
1 090 Ft
 • Levegőszűrő Olaj-Speciális ultra-ragadós impregnálás kis ellenállású légszűrőkhöz (HIGH-FLOW AIR FILTER) - a köznyelvben "zero-it" vagy "zero-resistance filters".Minden kétüteműben használható és 4-ütemű motorkerékpárok és robogók lég- és vízhűtéses motorral, valamint minden egyéb olyan berendezésben, amelybe ilyen szűrők normál vagy tuning részletként be vannak szerelve. Tulajdonságok: - Maximális levegőellátást biztosít, növeli a motor teljesítményét; - Megbízhatóan tart por, szennyeződés és homok a legszélsőségesebb körülmények között Csökkenti a kopást és meghosszabbítja az olajcsere intervallumot Megszünteti a szennyeződés okozta motorkárosodást, meghosszabbítja élettartamát és csökkenti a karbantartási és javítási költségeket; - Kiváló tapadási tulajdonságokat biztosít a szűrőnek, így hatékonyan a legkisebb porszemcséket is visszatartja, miközben biztonságosan rögzíti a szűrőelemek felületét; - Motorsportban való használatra ajánlott; - Halvány rózsaszíntől vörösig színezi a szűrőt, és a szín azonnal vagy egy idő után megjelenhet; - Teljesen kiküszöböli a HIGH FLOW szűrők működés közbeni tönkremenetelének kockázatát. Alkalmazás: Távolítsa el a szűrőt. Tisztítsa meg a szűrő felületét a durva portól és szennyeződésrészecskéktől ütögetéssel, majd puha kefével. Vigyen fel MANNOL Universal Cleaner 9972-t a szűrő mindkét oldalára. Hagyja beszívódni. 10 perc elteltével öblítse ki a szűrőt egy víztartályban, majd alacsony vízsugár alatt. Jól szárítsa meg a szűrőt. Rázza fel a tartályt és permetezzen 9964 MANNOL légszűrő olajat a szűrőre 20-30 cm távolságból. A szűrőt pépesítse, hogy az impregnálás a lehető legjobban behatoljon a szűrőbe. Hagyja 15 percig száradni.
Elérhetőség: Szállítható
820 Ft
 • Légkondicionáló tisztító - a legújabb fejlesztés: speciális habtisztító a klímák számára, amely a maximális tisztítási fokot biztosítja, semlegesíti a kellemetlen szagokat és fertőtlenít működésük során. Bármilyen klímaberendezés tisztítására használható. Tulajdonságok: - Hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a klímarendszer belső és külső felületeit egyaránt; - Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és egyéb kórokozó mikroorganizmusokat, valamint megakadályozza azok újraképződését; - A MANNOL Légkondicionáló Tisztító rendszeres használata kiküszöböli a Légkondicionálás egészségre gyakorolt negatív hatását; - Bronopol 1,1 g/l N-67445-öt tartalmaz – magas biocid (antibakteriális) aktivitású anyagot. Alkalmazás: Távolítsa el a kabinszűrőt. Melegítse fel a motort. Szárítsa meg a légkondicionáló párologtatójának felületét. 10 percen belül állítsa be a következő fűtési és szellőztetési feltételeket: NYISSA KI az összes ablakot, kapcsolja ki a motort, kapcsolja KI a klímát, KAPCSOLJA BE a keringtetést, a levegőellátás "gyalog" BEÁLLÍT, a hőmérséklet és a ventilátor MAXIMÁLIS értékre. A termék felhordása előtt kapcsolja ki a recirkulációt, KIKAPCSOLJA a klímarendszert (fűtőberendezést). Zárja be az összes ablakot és ajtót, és szerelje fel a levegőellátást "a szélvédőre". Helyezze be a szondát a kabinszűrő furatába a lehető legmélyebben, permetezze a terméket az elpárologtatóra, és ugyanígy permetezze a terméket a szellőzőnyílásokba. Javasoljuk, hogy a termék 2/3-át a szűrőnyíláson, 1/3-át pedig a szellőzőnyílásokon permetezze be. A termék egy részét a kondenzvíz-elvezető nyílásokon (lefolyókon) keresztül is kipermetezheti, miközben a maradványai kifolyhatnak. Zárja le a kabinszűrő furatát egy dugóval. 250 ml elegendő egy alkalmazáshoz. Hagyja hatni 15-30 percig. A hab leülepedése után szárítsa meg a klímaberendezést (szárítsa meg a légkondicionáló párologtató felületét) a fent leírtakkal megegyező beállításokkal. Szerelje be a kabinszűrőt (lehetőleg cserélje ki egy újra). Győződjön meg arról, hogy a légkondicionáló megfelelően működik. Bizonyos esetekben (ha a légkondicionáló nagyon szennyezett) újra megtisztíthatja. Erős szennyeződés esetén, ha a MANNOL klímatisztító nem birkózik meg teljesen, a készülék mechanikai tisztítását kell elvégezni. Ehhez jobb, ha kapcsolatba lép egy szervizzel vagy egy speciális autószervizzel. Figyelem! A fertőtlenítőszerek biztonságos használata érdekében használat előtt feltétlenül olvassa el a címkén (csomagoláson) és a termékismertetőben található információkat. Óvatosan használjon fertőtlenítőszereket. A kiömlött folyadékot azonnal le kell törölni. Tekintettel arra, hogy termékeinket és alkalmazási módjainkat folyamatosan fejlesztjük, az ezen az oldalon és a csomagoláson található alkalmazási leírások kismértékben eltérhetnek. Itt van egy részletesebb leírás.
Elérhetőség: Szállítható
1 545 Ft
 • Az Air-Con Fresh egy megelőző termék az autók légkondicionálóinak, szellőzőcsatornáinak és autós légcsatornáinak szagtalanítására és fertőtlenítésére az utastér szűrőjének eltávolítása nélkül. Tulajdonságok: - Hatékonyan és gyorsan távolítja el a kellemetlen szagokat, baktériumokat, gombákat és megakadályozza azok újbóli kialakulását. Triklozánt tartalmaz; - Friss és kellemes illatot hagy maga után; - Hozzájárul az allergiás és fertőző betegségek megelőzéséhez. Alkalmazás: Szárítsa meg a légkondicionáló párologtató felületét. Ehhez indítsa be a motort, és állítsa be a következő fűtési és szellőztetési feltételeket 10 percre: a klímaberendezést kikapcsolják, a recirkulációt bekapcsolják, a levegőellátást a lábtérbe szerelik, a hőmérsékletet és a ventilátor fordulatszámát maximumra állítják. Használat előtt jól rázza fel az edényt. Helyezze a MANNOL Air-Con Fresh-t a légkeringtető rendszer szívórészébe (általában a légbeömlő az első utasülés lábterében található). Kapcsolja a levegőellátást a szélvédőre. Ezután nyomja meg a spray-t, amíg a helyére nem pattan. Tartsa zárva az ablakokat és ajtókat 10 percig, amíg a fertőtlenítés folyamatban van. Ezután kapcsolja ki a permetezőt, és szárítsa meg a légkondicionáló párologtatóját a fent leírtak szerint. Állítsa le a motort, és szellőztesse ki a belső teret legalább 10 percig.
Elérhetőség: Szállítható
1 190 Ft
 • Motul lánckenő spray fehér színű 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
4 985 Ft
 • Motul Chain Lube off road a terepmotorok és quadok szélsőséges igénybevételnek kitett láncainak kenőanyaga.Távtartó gyűrűs, vagy anélküli láncokhoz is ideális,illetve O, Z, X gyűrűs láncokhoz is.Terepviszonyok között optimális a használata, mivel a csökkentett tapadás eredményeként a szennyeződés nem tapad meg a láncszemek között.Vízálló. Hatékony védelem a kopással és a korrózióval szemben.Sárga színű emiatt könnyen ellenőrizhető a felhordott kenőanyag eloszlása.Off Road lánckenő spray 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
3 965 Ft
 • MOTUL C2+ Chain Lube Road Plus fehér színű high-tech láncspray motorkerékpárokhoz.Elsősorban közúti motorkerékpárokhoz készült. Egyaránt használható hagyományos,‘O’-, ‘X’- és ‘Z’-gyűrűs láncokhoz. Kiváló kúszótulajdonság, magas tapadási készség jellemzi, így a kenőanyag még nagy sebesség esetén sem verődik ki a láncból.Meghosszabbítja a lánc élettartamát: csökkenti a kopást, víztaszító, véd a korróziótól.
Elérhetőség: Szállítható
4 710 Ft
 • A termék a nedvességet, párát taszítja, és ezáltal megakadályozza, hogy kábel-csatlakozásokat vagy más elektromos alkatrészeket nedvesség érje. Egy vékony de tartós kenőfilm képződik a felületen így korrózióvédelmet is nyújt. Tisztítja az érintkezéseket, konzerváló hatású, megakadályozza a kúszóáram keletkezését és a feszültségveszteséget. Elektromos csatlakozások, kontaktusok működőképességét helyreállítja. Nem támad meg műanyag, gumi lakkfelületeket.Elektromos berendezések és alkatrészekhez ajánlott. Kábelcsatlakozók, lámpák, kapcsolók, biztosítékok, elosztók, kondenzátorok megszakítók stb.A kezelendő felületet fújja be, és hagyja hatni 30-60 másodpercig. Használat előtt jól rázza fel!
Elérhetőség: Szállítható
3 810 Ft
Elérhetőség: Szállítható
12 495 Ft
Termékkategóriák