Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • LIQUI MOLY kerámia paszta 50 g.-40°C- +1400°C-ig félszintetikus.Magas hőmérsékletnek kitett alkatrészek kenésére.Injektorokhoz,izzítógyertyákhoz,fékbetétekhez stb.
Elérhetőség: Szállítható
3 340 Ft
  • Magas hőmérsékletű kerámia zsír.Szélsőséges hőmérsékletekkel szemben, + 1400 ° C-ig ellenálló.Biztonságos ABS, ASR és ESP rendszerek számára.Ellenáll savaknak, és víznek.Megakadályozza a mechanikai alkatrészek beragadását.Kerámia zsír + 1400 ° C-ig, nagy terhelés mellett működő fém elemek védelmére. Fékezéshez, kipufogógázhoz és más, magas hőmérsékletnek kitett rendszerekhez használják. Ideális csavarok kenésére szerelés közben,megakadályozza az elemek beragadását. ABS, ASR és ESP fékrendszereknél végzett munkákhoz is ajánlott. Tartós védőréteget hoz létre, amely növeli a csúszást, véd a korróziótól. Csökkenti a súrlódást és a kopást, ellensúlyozza a nyikorgást.
Elérhetőség: Szállítható
2 155 Ft
  • Erősen tapadó kerámiazsír, ellenáll a szélsőséges terheléseknek +1400 °C hőmérsékletig. Tökéletesen védi az időjárási viszonyoknak kitett, nagy terhelésű elemeket. Védi a fém elemeket a korrózió és az úgynevezett elektrolitikus korrózió ellen. Fémmentes. Üzemi hőmérséklet: -40 és +1400 °C között.
Elérhetőség: Szállítható
1 205 Ft
Termékkategóriák