Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

13 termék megjelenítése 13 termék közül
 • Szintetikus láncspray motorkerékpárok hajtóláncaihoz, mikroszemcsés teflon adalékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 805 Ft
 • A Castrol Chain Lube lánckenő sprayt nagy teljesítményű motorok láncaihoz fejlesztették ki.Csökkenti a súrlódást, növeli a teljesítményt és a lánc élettartamát.Alkalmazható közúti és off road kerékpárokhoz.Védelmet nyújt a korrózióval szemben.O,X, és Z gyűrűs láncokhoz alkalmazható.
Elérhetőség: Szállítható
4 295 Ft
 • LIQUI MOLY lánckenő száraz 100 ml. Kerékpárláncokhoz.Kifejezzetten száraz és poros körülményekhez tervezték.Csökkenti a lánc súrlódását és csendes működést biztosít.
Elérhetőség: Szállítható
5 195 Ft
 • LIQUI MOLY lánckenő spray 250 ml. átlátszó.Teljes szintetikus. Motorkerékpárlánc kenésére alkalmas. Rendkívüli tapadószilárdságú és vízálló. Behatol minden kenést igénylő helyre és ott tökéletes, vízálló kenőfilmréteget képez, amely nagy sebesség esetén sem válik le,és ellenáll a nagy nyomásnak is. Fokozott korrózióvédelmet biztosít. A lánc spray védi a láncot a kopástól és megakadályozza a láncnyúlást.
Elérhetőség: Szállítható
3 700 Ft
 • Liqui Moly lánckenő spray 50 ml. fehér, motorokhoz
Elérhetőség: Szállítható
2 420 Ft
 • A Mannol Chain Lube egy teljesen szintetikus fehér zsír nagy igénybevételnek kitett, gyorsan mozgó hajtóláncok kenésére, utcai-, verseny- és egyedi motorkerékpárokhoz.Jól ellenáll a magas-, és alacsony hõmérsékletnek, a pornak, és a piszoknak.A mikrokeramikus teflon összetevõknek köszönhetően védik a láncot és a lánckerekeket, a nagysebességű mozgás, és a nagy terhelés okozta kopásoktól.Megakadályozza a lánc nyúlását, és meghosszabbítja annak élettartamát.Víztaszító hatású.
Elérhetőség: Szállítható
1 880 Ft
 • Kiváló paraméterű, motorkerékpár láncok kenőanyaga. Gyorsan behatol, majd sűrű kenőpaszta formájában megszilárdul. Nagyon magas tapadás jellemzi a felületen ,és ellenáll a víznek. Különleges adalékot tartalmaz, amelyek kivételes kopásgátló és korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Alkalmas O-gyűrűkhöz, Z-gyűrűkhöz és X-gyűrűkhöz.Láncok, és meghajtó alkatrészek kenése motorkerékpárokban.Fontos: a legjobb, ha a láncot megkenjük használat után, hogy az oldószer elpárologjon. Alapértelmezés szerint a láncot 500 km-enként,esőben minden menet után meg kellene kenni.
Elérhetőség: Szállítható
1 615 Ft
 • A Motul C5 lánckenő paszta kifejezetten közúti motorkerékpár láncaihoz kifejlesztetett fehér színű, és nagyon ragadós lánckenő paszta, amely könnyen kezelhető az integrált ecsetnek köszönhetően.Több hatóanyagot tartalmaz, mint a spray változatok.A Motul C5 lánckenő paszta nagyon gyorsan tapad. Ajánlott lánc típusok: szabványos, O, X, Z. Ajánlott minden típusú motorkerékpárhoz és gokarthoz.Csökkenti a súrlódást,ezáltal növeli a teljesítményt.Növeli a lánc tartósságát.Víz és sóálló.Tartósan védi a láncot a korrózió ellen.
Elérhetőség: Szállítható
2 645 Ft
 • Motul lánckenő spray fehér színű 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
4 630 Ft
 • Motul Chain Lube off road a terepmotorok és quadok szélsőséges igénybevételnek kitett láncainak kenőanyaga.Távtartó gyűrűs, vagy anélküli láncokhoz is ideális,illetve O, Z, X gyűrűs láncokhoz is.Terepviszonyok között optimális a használata, mivel a csökkentett tapadás eredményeként a szennyeződés nem tapad meg a láncszemek között.Vízálló. Hatékony védelem a kopással és a korrózióval szemben.Sárga színű emiatt könnyen ellenőrizhető a felhordott kenőanyag eloszlása.Off Road lánckenő spray 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
3 830 Ft
 • MOTUL C2+ Chain Lube Road Plus fehér színű high-tech láncspray motorkerékpárokhoz.Elsősorban közúti motorkerékpárokhoz készült. Egyaránt használható hagyományos,‘O’-, ‘X’- és ‘Z’-gyűrűs láncokhoz. Kiváló kúszótulajdonság, magas tapadási készség jellemzi, így a kenőanyag még nagy sebesség esetén sem verődik ki a láncból.Meghosszabbítja a lánc élettartamát: csökkenti a kopást, víztaszító, véd a korróziótól.
Elérhetőség: Szállítható
4 370 Ft
 • http://www.petec.de/anwendungen/schmieren/kettenspray/
Elérhetőség: Szállítható
3 125 Ft
 • WD-40 BIKE száraz kenőolaj, kimondottan száraz és poros környezetben való kerékpározáshoz.A PTFE tartalmú összetétele miatt behatol a láncszemek közé, finom kenőréteget hozva létre, biztosítva ezzel az optimális olajozottságot anélkül, hogy ráragadna a por.Csökkenti a surlódást és a kopást.Ajánlott lánchoz, váltóhoz és fogaskerekekhez.
Elérhetőség: Szállítható
2 580 Ft
Termékkategóriák