Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

13 termék megjelenítése 13 termék közül
 • Chain Lube – teljesen szintetikus fehér kenőanyag aeroszol formájában motorkerékpárok, ATV-k, robogók és egyéb gépjárművek, valamint kerékpárok nagy terhelésű és gyorshajtású láncaihoz. Alkalmas minden típusú lánchoz (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű). Tulajdonságok: - Megnövelt tapadású és jól tapad a leggyorsabban mozgó láncokon centrifugális erők hatására, megbízható kenést biztosítva minden üzemmódban; - Az egyedi adalékcsomag és a benne található mikro-kerámia elemek-súrlódás-módosítók kiváló súrlódás- és kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak; - Jó vízállósággal rendelkezik, nem mosható le forró vízzel a készülékek mosásakor; - Simán ápolja a tetszőleges keresztmetszetű lánctömítéseket (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű); - Ellenáll az alacsony környezeti hőmérsékletnek és a magas (260 °C-ig) üzemi hőmérsékletnek; - Megbízhatóan védi a láncokat a korróziótól; - Megakadályozza a láncok megnyúlását, meghosszabbítva élettartamukat; - Semleges a gumikkal, műanyagokkal és festékbevonatokkal szemben. Alkalmazás: A 7901 MANNOL Chain Lube felhordása előtt javasolt a lánc tisztítása 7904 MANNOL Chain Cleanerrel. Permetezze a zsírt a láncra. Az oldószer elpárolgása után (5-10 perc) a kenőanyag elnyeri végső tulajdonságait – a végső konzisztenciát és a szükséges tapadást.
Elérhetőség: Szállítható
950 Ft
 • Chain Cleaner – a gépjárművek hajtóláncainak és egyes alkatrészeinek tisztítószere aeroszol formájában. Alkalmas minden típusú lánchoz (O-gyűrű, X-gyűrű, W-gyűrű). Tulajdonságai: - Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően gyorsan, hatékonyan és gondosan tisztítja és zsírtalanítja a láncokat a régi zsírtól, szennyeződéstől, portól, homoktól és egyéb útszennyeződésektől; - A speciálisan kiválasztott oldószerek hatékonyan oldják és tisztítják a kőolajtermékek régi megszáradt és megszilárdult maradványait gyanta és lakk formájában; - Kiváló oldószer tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen behatol a lánc minden résébe; - Gyorsan és teljesen elpárolog anélkül, hogy károsítaná az olajtömítéseket; - Friss 7901 MANNOL Chain Lube felhordása előtt javasolt használni. Alkalmazás: Helyezzen egy kendőt vagy kartonpapírt a tisztítandó részek alá. Rázza fel a ballont, és többször bőségesen permetezze be a terméket, majd hagyja lefolyni. Párolgás után (kb. 10 perc) a lánc tiszta és zsírmentes lesz, előkészítve a 7901 MANNOL Chain Lube felvitelére. Figyelem: a termék agresszíven befolyásolhatja a gumikat, polimer anyagokat és festékbevonatokat – használat előtt ellenőrizze azok kompatibilitását.
Elérhetőség: Szállítható
790 Ft
 • Motul lánckenő spray fehér színű 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
5 070 Ft
 • Motul Chain Lube off road a terepmotorok és quadok szélsőséges igénybevételnek kitett láncainak kenőanyaga.Távtartó gyűrűs, vagy anélküli láncokhoz is ideális,illetve O, Z, X gyűrűs láncokhoz is.Terepviszonyok között optimális a használata, mivel a csökkentett tapadás eredményeként a szennyeződés nem tapad meg a láncszemek között.Vízálló. Hatékony védelem a kopással és a korrózióval szemben.Sárga színű emiatt könnyen ellenőrizhető a felhordott kenőanyag eloszlása.Off Road lánckenő spray 400 ml.
Elérhetőség: Szállítható
3 975 Ft
 • MOTUL C2+ Chain Lube Road Plus fehér színű high-tech láncspray motorkerékpárokhoz.Elsősorban közúti motorkerékpárokhoz készült. Egyaránt használható hagyományos,‘O’-, ‘X’- és ‘Z’-gyűrűs láncokhoz. Kiváló kúszótulajdonság, magas tapadási készség jellemzi, így a kenőanyag még nagy sebesség esetén sem verődik ki a láncból.Meghosszabbítja a lánc élettartamát: csökkenti a kopást, víztaszító, véd a korróziótól.
Elérhetőség: Szállítható
4 790 Ft
 • Kiváló paraméterű, motorkerékpár láncok kenőanyaga. Gyorsan behatol, majd sűrű kenőpaszta formájában megszilárdul. Nagyon magas tapadás jellemzi a felületen ,és ellenáll a víznek. Különleges adalékot tartalmaz, amelyek kivételes kopásgátló és korróziógátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Alkalmas O-gyűrűkhöz, Z-gyűrűkhöz és X-gyűrűkhöz.Láncok, és meghajtó alkatrészek kenése motorkerékpárokban.Fontos: a legjobb, ha a láncot megkenjük használat után, hogy az oldószer elpárologjon. Alapértelmezés szerint a láncot 500 km-enként,esőben minden menet után meg kellene kenni.
Elérhetőség: Szállítható
1 875 Ft
 • http://www.petec.de/anwendungen/schmieren/kettenspray/
Elérhetőség: Szállítható
3 125 Ft
 • A Castrol Chain Lube lánckenő sprayt nagy teljesítményű motorok láncaihoz fejlesztették ki.Csökkenti a súrlódást, növeli a teljesítményt és a lánc élettartamát.Alkalmazható közúti és off road kerékpárokhoz.Védelmet nyújt a korrózióval szemben.O,X, és Z gyűrűs láncokhoz alkalmazható.
Elérhetőség: Szállítható
4 780 Ft
 • LIQUI MOLY lánckenő száraz 100 ml. Kerékpárláncokhoz.Kifejezzetten száraz és poros körülményekhez tervezték.Csökkenti a lánc súrlódását és csendes működést biztosít.
Elérhetőség: Szállítható
5 835 Ft
 • LIQUI MOLY lánckenő spray 250 ml. átlátszó.Teljes szintetikus. Motorkerékpárlánc kenésére alkalmas. Rendkívüli tapadószilárdságú és vízálló. Behatol minden kenést igénylő helyre és ott tökéletes, vízálló kenőfilmréteget képez, amely nagy sebesség esetén sem válik le,és ellenáll a nagy nyomásnak is. Fokozott korrózióvédelmet biztosít. A lánc spray védi a láncot a kopástól és megakadályozza a láncnyúlást.
Elérhetőség: Szállítható
4 235 Ft
 • Liqui Moly lánckenő spray 50 ml. fehér, motorokhoz
Elérhetőség: Szállítható
2 910 Ft
 • Szintetikus láncspray motorkerékpárok hajtóláncaihoz, mikroszemcsés teflon adalékkal.
Elérhetőség: Szállítható
1 805 Ft
 • WD-40 BIKE száraz kenőolaj, kimondottan száraz és poros környezetben való kerékpározáshoz.A PTFE tartalmú összetétele miatt behatol a láncszemek közé, finom kenőréteget hozva létre, biztosítva ezzel az optimális olajozottságot anélkül, hogy ráragadna a por.Csökkenti a surlódást és a kopást.Ajánlott lánchoz, váltóhoz és fogaskerekekhez.
Elérhetőség: Szállítható
2 935 Ft
Termékkategóriák