Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Univerzális, többcélú, extrém nyomású műanyag lítiumzsír, amely magasan finomított ásványolaj alapú, extrém nyomás- és kopásálló molibdén-diszulfid és kenőgrafit adalékokkal, amely nagy hőállósággal, tömítő képességgel rendelkezik, valamint kiváló súrlódásgátló és extrém nyomásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A termék tulajdonságai: - Megőrzi működési tulajdonságait legalább + 120 °C hőmérsékleten, ami növeli a csapágyak élettartamát; - Kiválóan tapad a fémfelületekhez. Erős kenőfilmet képez, ami hozzájárul a kenhető egységek erőforrásának növeléséhez. Hatékony határkenést biztosít magas nyomáson és hőmérsékleten; - Az alkalmazott EP (extrém nyomás) miatt - az adalékok ellenállnak az extrém és lökésszerű terheléseknek. Véletlen túlmelegedés esetén a réteges adalékok jelenléte kiküszöböli a beragadást és elakadást; - Speciális antioxidáns és korróziógátló adalékoknak köszönhetően megbízhatóan védi a csapágyakat és egyéb alkatrészeket a korróziótól még nedves és szennyezett környezetben is; - Jó hőstabilitással rendelkezik, amely garantálja a kenőanyag hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni stabilitását, valamint mechanikai stabilitását, amely kizárja a kenőanyag extrudálását, valamint működés közbeni konzisztenciájának elvesztését, ami csökkenti a kenőanyag veszteségét és fogyasztását ; - Hatékonyan ellenáll az oxidációnak, nem képez lerakódásokat. - Megőrzi műanyag és tapadó tulajdonságait a hosszú élettartam érdekében; - A zsír konzisztenciája állandó marad a hosszú távú tárolás során. Alkalmazás: Különféle közlekedési, mezőgazdasági és terepjáró berendezések alkatrészeinek kenésére, amelyek fokozott és/vagy lökésterhelés vagy vibráció mellett, poros, nedves és/vagy száraz környezetben üzemelnek: kardántengely keresztmetszetek, forgó tengelykapcsolók forgócsapokkal, CV csuklók, csúszó- és gördülőcsapágyak, alváz és egyéb nagy terhelésű súrlódó egységek.
Elérhetőség: Szállítható
1 225 Ft
  • MOBIL Lítiumos zsír 390 g. EP-2 MoS2 Magas minőségű kenőzsír.Védelmet nyújt a korrózió, és a kopással szemben.Csökkenti a súrlódást,csúszócsapágyakhoz ajánlott.-20 C és +130 C közötti hőmérséklet tartományban ajánlott a használata.
Elérhetőség: Szállítható
2 200 Ft
  • A Mobilgrease XHP 222,kiváló minőségű lítium komplex kenőzsír akár ipari felhasználásra is.A termék kiválóan alkalmas magas hőmérsékleti viszonyokhoz, kiváló tapadóképességű,mechanikailag és kémiailag is stabil,vízálló.Nagyon jól véd a rozsda, korrózió és kopás ellen, különösen tengelyek, gyűrűk, csapágyak esetén.-15C és +150C között alkalmazható.Nem tartalmaz ólmot, klórt,nitritet.
Elérhetőség: Szállítható
2 495 Ft
  • SHELL SMAR GADUS S2 V220 2 400 g. Lítiumos több célú kenőzsír.Csapágyak kenésére.
Elérhetőség: Szállítható
1 715 Ft
  • WD-40 400ml.Hosszú időtartamú kenést biztosít.Alkalmazható fém tömítésekre és csatlakozásokra.Csökkenti a súrlódást és egyenletes futást biztosít.Hőmérsékletálló: -18C- +145C között
Elérhetőség: Szállítható
4 120 Ft
Termékkategóriák