Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • A Rust Dissolver egy gyorsan behatoló és gyorsan ható rozsdaoldó és -eltávolító szer, kiváló súrlódásgátló és víztaszító tulajdonságokkal. Lehetővé teszi minden típusú vasalat gyors és biztonságos felszerelését és szétszerelését, valamint keni és védi a különböző mozgatható kötéseket a korróziótól: ajtózárak és zsanérok; karburátor csillapítókarok; teleszkópos antennák; kötőelemek karosszéria- és alvázelemekhez stb. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a működés során fokozatosan felszabadítják a molibdén-diszulfidot. Tulajdonságok: - Összetételében található gyorsan behatoló oldószereknek köszönhetően azonnal megszabadítja a menetes csatlakozásokat a rozsdától, oxidoktól és szennyeződésektől, ami nagyban megkönnyíti azok szétszerelését; - Jó korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a rozsda és oxidok kialakulását a jövőben. Erős vízálló és hőálló védőbevonatot képez; - Javítja a következő bevonat tapadását a kezelt felülethez; - A molibdén-diszulfid jelenléte kiváló súrlódáscsökkentő tulajdonságokat biztosít a mozgó kötések számára, biztosítva azok zökkenőmentes működését, könnyű mozgását és hosszú időn keresztül kiküszöbölve a csikorgást; - Megszakító-elosztók, tekercsek és gyújtógyertyák szárítására használható, mivel kiszorítja a nedvességet és az üzemanyagot a munkafelületükről, segíti a nedves motorok és elektromos készülékek indítását; - Semleges a fém-, műanyag-, gumi- és festékfelületekkel szemben; - Használható háztartásban, benzinkutakban, iparban és mezőgazdaságban. Alkalmazás: Használat előtt alaposan rázza fel a ballont. Permetezzen egy rozsdás felületre körülbelül 20 cm-es távolságból, és hagyja 30 percig hatni. Ha szükséges, törölje le a felületet egy ronggyal, hogy eltávolítsa a megmaradt rozsdát és szennyeződést. Űrtartalom: 450 ml
Elérhetőség: Szállítható
1 005 Ft
  • A fém felületén képződött oxidok eltávolítására szolgáló termék. A kiváló minőségű olaj, és a MoS2 hozzáadása a fém felületének kenését és tartós védelmét eredményezi. Védi a fém alkatrészeket az időjárási viszonyok, és a korrózió ellen. Eltávolítja az oxidokat, rögzíti a fémeket, erősen behatol és megkönnyíti a rozsdás csavarok, anyák és gyújtógyertyák lecsavarását.Használat előtt többször alaposan rázza fel a flakont.Permetezze be alaposan a kezelendő felületet, várjon körülbelül 5-15 percet, és kezdje el a szétszerelést.
Elérhetőség: Szállítható
820 Ft
  • http://www.petec.de/anwendungen/loesen/rostschock-kaelteschock.html?L=0
Elérhetőség: Szállítható
2 385 Ft
  • A Wynn Super Rust spray egy többfunkciós kenőanyag. Gyorsan leoldja a rozsdát a korrodált vagy eltömődöt alkatrészekről.
Elérhetőség: Szállítható
3 480 Ft
Termékkategóriák