Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

Kiemelt termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • A Silicone Spray egy univerzális vízálló, szigetelő és súrlódásgátló szer, amely szerves szilíciumvegyületeken alapul. Többek között a különböző anyagokból (például fém és műanyag) készült dörzsölő felületek hatékony kenésére szolgál, hogy kiküszöbölje a jármű működése során fellépő elakadásokat, reccsenéseket és repedéseket. Használata akkor javasolt, ha nem kívánatos kőolajtermékeket és zsírokat tartalmazó kenőanyagok használata. Tulajdonságai: - Szilikon molekulákból tömör átlátszó polimer réteget képez a kezelt felületen, mely kiváló víz-, porlepergető és antisztatikus tulajdonságokat ad a felületnek, emellett csökkenti a súrlódást, megakadályozza a reccsenést, fagyást és korróziót; - Használható autón belül és kívül is, műanyag, gumi, fém, fa stb. felületeken. - Védi a felületeket és visszaadja fényüket, véd az UV-sugárzás ellen; - Helyreállítja a gumi és műanyag alkatrészek rugalmasságát és védi azokat a kiszáradástól és a repedéstől; - Nem tartalmaz ásványi olajokat és zsírokat. - Biztonsági övek és nyílások görgőinek és vezetőinek kenésére, ajtók, motorháztetők, csomagtérajtók gumitömítéseinek fagyás elleni védelemre, stb. véd a lökhárítók, hűtőrácsok, légterelők, díszlécek, vinil burkolatok stb. elöregedésétől és ridegedésétől. védi a nedvességtől és a víztől az elektromos berendezéseket és érintkezőket. Alkalmazás: használat előtt tisztítsa meg a kezelendő felületet. Használat előtt jól rázza fel a ballont. Permetezzen egyenletesen a felületre a szükséges mennyiségben 10-15 cm távolságból. Ha szükséges, törölje le a felületet száraz ruhával. Ne használja olyan tárgyakon, amelyek élelmiszerrel érintkeznek. A terméket száraz szivacsra vagy kendőre viheti fel, és alaposan törölje le a felületet. Kerülje az üveg, lakkozott vagy szövet felületekre való felhordását. Ne használja a kormányon, a pedálokon vagy az ajtókilincseken.
Elérhetőség: Szállítható
1 090 Ft
  • Szilikon spray az ajtók, csomagtartók, ablakok és más autótömítések kenésére. Szárazon ken, vagyis nem hagy zsíros filmréteget a kenett tömítéseken. Megakadályozza a tömítések összetapadását, és télen megakadályozza, hogy megfagyjanak az autó ajtajában. Megakadályozza, hogy az üveg odatapadjon az ablaktömítésekhez. Tökéletes hatás néhány másodperc alatt. Lágyítja a régi tömítéseket, rugalmassá teszi őket, és visszanyeri eredeti fényét és megjelenését.Használat előtt alaposan rázza fel a flakon tartalmát. Vigye fel a készítményt közvetlenül a kezelendő felületre, majd törölje le puha ruhával, vagy fújja közvetlen a ruhára, és egyenletesen terítse el a tömítéseken. Ne használja üvegfelületeken, kormánykeréken és pedálokon.
Elérhetőség: Szállítható
755 Ft
  • Szilikon spray. Nem tartalmaz zsírt. Megkönnyíti a hegesztett elemek tisztítását. Hatékonyan keni a nyitott mozgó alkatrészeket. Eltávolítja a nyikorgásokat és a recsegéseket. Vízálló. Védi a gumi elemeket, megakadályozza azok fagyását (télen gumitömítések).
Elérhetőség: Szállítható
975 Ft
  • http://www.petec.de/anwendungen/schmieren/silikonspray/?L=1
Elérhetőség: Szállítható
2 110 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 640 Ft
Termékkategóriák