Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • Könnyű szilikon zsír erős áthatolási tulajdonságokkal. A következők kenésére szolgál: vezetők, kötések, gumitömlők, ajtózárak, gumitömítések, zsanérok stb. Tökéletes a gumi alkatrészek száradás, és fagyás elleni védelméhez. Ellenáll a magas, és alacsony hőmérsékleteknek, a víznek. Télen megakadályozza az autóajtó tömítések fagyását.
Elérhetőség: Szállítható
980 Ft
  • Vastag szilikon zsír. Oldószereket nem tartalmaz - teljesen biztonságos a gumi és műanyag elemek számára.Vezetők, ajtózárak, láncok, zsanérok, gumitömlők és tömítések stb. Kenésére szolgál. Tökéletes a gumi alkatrészek száradás, fagyás és összetapadás elleni védelmére. Rugalmassá teszi őket. Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek és a víznek. Télen megakadályozza az autóajtó tömítések fagyását. Tökéletes hatás néhány másodperc alatt.
Elérhetőség: Szállítható
1 620 Ft
  • Könnyű szilikon zsír, erős áthatolási tulajdonságokkal. Kenésére szolgál: vezetők, kötések, gumitömlők, ajtózárak, gumitömítések, csuklópántok stb. Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek és a víznek. Télen megakadályozza az autóajtó tömítések fagyását.
Elérhetőség: Szállítható
1 530 Ft
Termékkategóriák