Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

3 termék megjelenítése 3 termék közül
  • Magasan finomított ásványolaj alapú többcélú vízálló zsír, kevert lítium/kalcium szappansűrítővel és szintetikus észterekkel, valamint speciális tapadó-, oxidáció- és korrózióvédő adalékokkal. Tulajdonságok: - A szintetikus észterek jelenléte jelentősen növeli a zsír kopás-, beragadás- és súrlódásgátló tulajdonságait; - Megtartja teljesítményét -30 °C és +120 °C között, ami meghosszabbítja a súrlódó egységek élettartamát; - A sűrítőben különböző fémkationok felhasználása miatt fokozott védő tulajdonságokkal rendelkezik; - Megbízhatóan védi a csapágyakat és egyéb alkatrészeket a korrózió ellen nedves és koszos környezetben hosszú üzemidőn keresztül; - Hatékonyan csökkenti a súrlódást és a kopást; - Ellenáll a hideg és meleg víznek, teljesen nem befolyásolja a tengervíz, vízlepergető és tömítő tulajdonságokkal rendelkezik; - Jól tapad a fémekhez, tartós, víz-, hőmérséklet- és szennyeződésálló kenőréteget képez, amely meghosszabbítja az intervallumokat és csökkenti a karbantartási költségeket; - Ellenáll a lágyulásnak, öregedésnek és oxidációnak. Jó termikus és mechanikai stabilitással rendelkezik. Ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak; - Sokféle követelménynek eleget tesz, lehetővé téve egyetlen zsír használatát a legtöbb egységben; Alkalmazás: Nedves körülmények között működő ipari berendezésekhez. Univerzális, kopásgátló tulajdonságú zsírként is használható terepjáró alkalmazásokhoz, ahol gyakori a zsírral való állandó vízzel való érintkezés. Alkalmas csónakszerkezetek, kerékcsapágyak, golyóscsapágyak, forgócsuklók, kardántengelycsapok, kötelek és tárcsák, csörlők és egyéb súrlódó egységek karbantartására, ahol nedvesség érheti.
Elérhetőség: Szállítható
1 060 Ft
  • Magasan finomított ásványolaj alapú, lítium-szappan alapú sűrítőszerrel és szintetikus észterek hozzáadásával, speciális antioxidáns és korróziógátló adalékok hozzáadásával készült többcélú zsír általános használatra. Tulajdonságok: - A szintetikus észterek jelenléte jelentősen növeli a zsír kopás-, beragadás- és súrlódásgátló tulajdonságait; - Megtartja teljesítményét -30 °C és +120 °C között, ami növeli a csapágyak élettartamát; - Jó vízállósággal rendelkezik; - Megbízhatóan véd a korrózió ellen szennyezett környezetben hosszú üzemidőn keresztül; - Kiváló mechanikai és oxidációs stabilitás; Alkalmazás: - Nagy sebességű csúszó- és görgőscsapágyak; - Villanymotorok és elektromos generátorok csapágyai, szivattyúk stb.; - Zárt csapágyegységek élettartam kenéssel; - Minden típusú mobil géphez, valamint általános ipari alkalmazásokhoz fejlesztették ki.
Elérhetőség: Szállítható
1 335 Ft
  • Univerzális zárzsír,véd a nedvességtől tökéletes kenést biztosít.Az univerzális termék tökéletes minden típusú zárhoz: autóban és otthon is. Véd a dugulás ellen.
Elérhetőség: Szállítható
1 390 Ft
Termékkategóriák