Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Lítiumszappan alapú fehér ásványi zsír, amely kiváló hőállósággal és kimosódással szemben ellenálló. Mechanizmusok alkatrészeinek, csapágyak, csuklók, fogaskerekek és egyéb fogaskerekek, menetes csatlakozások megmunkálására tervezték. A termék csökkenti a súrlódást, taszítja a nedvességet, megakadályozza a nedvesedést, véd a korróziótól és megakadályozza az elemek fagyását. Az eszköz használható az autóban és a mindennapi életben. A termék tulajdonságai: - Gyorsan és mélyen behatol anélkül, hogy ragacsos filmet hagyna maga után; - Sűrű védőréteget hoz létre. Biztosítja a fém alkatrészek megbízható kenését. A készítményben található korróziógátlók megbízhatóan védik a kezelt felületeket az oxidációtól és a kopástól; - A sűrű védőréteg ellenáll a súrlódásnak, nyomásnak, rezgésnek; - Magas viszkozitású, ugyanakkor nem tartalmaz szilikonokat és oldószereket; - Rugalmassága van. Jól védi a rugalmas anyag felületét, teljesen beborítja azt, beleértve az összes dudort is; - Könnyű kezelhetőség, gyorsaság, gazdaságos fogyasztás. A kenőzsír ideális gépjárművekben, víztechnikában, mezőgazdasági és kertészeti berendezésekben, iparban, háztartásban stb. történő használatra. A fékrendszer, az akkumulátor kapcsai, az ajtózárak és a zsanérok, a burkolatok és a csomagtartók alkatrészeinek kenésére és védelmére szolgál, ablaktörlő mechanizmusok, elektromos ablakemelők, üléssínek, fém karok, kábelek és egyéb különféle mozgó mechanizmusok.
Elérhetőség: Szállítható
1 200 Ft
  • Nagy áthatolóképességű folyékony zsír, amely megszilárdulása után felveszi a mosásnak és a hőmérsékletnek ellenálló paszta konzisztenciáját. Megfelelő kenést biztosít a mozgó alkatrészekhez, például a csuklópántokhoz, az ülésekhez és más nehezen elérhető elemekhez. Az oldószerek elpárolgása után a zsír áttetszővé válik. Könnyen behatol a nehezen hozzáférhető helyekbe, és nem csöpög a függőleges felületektől. Taszítja a vizet és véd a korróziótól. Kenji és védi a zsanérokat, az ülésvezetőket stb.
Elérhetőség: Szállítható
1 565 Ft
Elérhetőség: Szállítható
1 355 Ft
  • http://www.petec.de/anwendungen/schmieren/fettspray/
Elérhetőség: Szállítható
2 710 Ft
  • Liqui Moly zsír spray 250 ml. fehér, az összes mozgó alkatrész kenéséhez alkalmazható magas és alacsony hőmérsékleten.
Elérhetőség: Szállítható
3 445 Ft
Termékkategóriák