Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Az autó szélvédőjét használat közben ezernyi behatás éri. Sajnos az úton elég sok szennyeződés található, melyet az előttünk haladó gépjármű abroncsai sokszor a mi szélvédőnkre veri fel. Ezen sérüléseket a lehető leghamarabb érdemes kijavítani, az erre a feladatra szakosodott szakemberrel. Egyes esetekben viszont, már csak a szélvédő teljes cserénye nyújt segítséget. A mai gépjárművek szélvédői legtöbb esetben már ragasztással van rögzítve az autó karosszériájába. Ez ragasztás, egy plusz merevséget ad az autó egész alvázának. A szélvédőragasztókat megtalálhatja a Fékmester szélvédőcsere, szélvédőjavítás webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A szélvédőragasztó használata előtt, a régi szélvédőt az erre a célra kialakított speciális kivágóval ki kell vágni a helyéről, majd ezt követően a kereten maradt maradék ragasztót is le kell távolítani. A felületeket zsírmentesíteni kell, és csak ezt követően lehet alkalmazni a különböző primereket. A szélvédőragasztót a megfelelő kinyomó pisztoly használatával lehet a szélvédő felületére felvinni.
Termékek

Termékek

10 termék megjelenítése 10 termék közül
Elérhetőség: Szállítható
11 615 Ft
  • BOLL Aplikátor 100 db. Primőr alkalmazásához
Elérhetőség: Szállítható
115 Ft
  • BOLL Műanyag,önkapcsolós huzaltartó autóablakok vágásához.
Elérhetőség: Szállítható
11 995 Ft
Elérhetőség: Szállítható
8 015 Ft
  • BOLL ragasztószalag az autóüvegek rögzítéséhez szerelésnél.Megelőzi az üveg elmozdulását a ragasztó száradásáig.Eltávolítás után sem hagy nyomot a felületeken.Ellenáll az UV sugárzásnak.50 mm x 66 m.
Elérhetőség: Szállítható
3 660 Ft
  • Tükör ragasztó 1,2 ml.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.
Elérhetőség: Szállítható
1 170 Ft
  • Tükör ragasztó 2 ml.+5 db. rögzítő háló.Extra erős.
Elérhetőség: Szállítható
2 210 Ft
  • Visszapillantó tükör ragasztó 2x1 g.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.Ragasztó üveg, fém és műanyag csatlakozásokhoz.1-3 perc alatt köt.Színtelen.
Elérhetőség: Szállítható
1 030 Ft
  • Visszapillantó tükör ragasztó 6 ml.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.
Elérhetőség: Szállítható
1 210 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 940 Ft
Termékkategóriák