Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

Kiemelt termékek

14 termék megjelenítése 14 termék közül
 • Szélvédőjavító készlet - professzionális készlet szélvédők helyreállításához. Más hasonló termékektől eltérően nem igényel ultraibolya sugárzást. A készlet alapelve, hogy a forgácsokról, repedésekről levegőt távolítanak el, és erős gyantával töltik fel, ami az üveg kezelt területét még erősebbé teszi, mint korábban. A legjobb eredmény elérése érdekében a sérülés után a lehető leghamarabb el kell végezni a javítást. Mielőtt a csorba vagy repedezett terület szennyezett lenne. Tulajdonságok: - Minimálisra csökkenti a repedések kockázatát a szélvédőn lévő kátyúk vagy forgácsok begyógyulása után, és megakadályozza azok további terjedését; - Kiváló minőségű, rendkívül alacsony viszkozitású javítógyanta megbízhatóan kitölti a legkisebb repedéseket is; - Lehetővé teszi a szélvédő helyreállítását 30-50 percen belül. Alkalmazás: 1. Tisztítsa meg a sérült szélvédőt a portól és szennyeződésektől egy tisztítókendővel. A legjobb eredmény érdekében ajánlatos zsírtalanítani a forgács körüli üvegfelületet a 9691 MANNOL Féktisztítóval. 2. Távolítsa el az üvegdarabokat a sérült területről egy speciális piros gombbal. 3. Helyezze be a ragasztólemezt úgy, hogy a sérült terület a közepén legyen. 4. Helyezzen egy fekete O-gyűrűt a ragasztótárcsa furatának szélei köré. A fekete O-gyűrűk többször használhatók. 5. Ragasszuk a piros gomba alakú alapot a ragasztókorong tetejére, és csepegtessünk be 2-6 csepp javítógyantát egy tubusból a sérülés mértékétől függően – minél több sugara van a repedésnek és minél hosszabb a hossza – annál több gyantára van szükség. hogy kitöltse ezeket a repedéseket. 6. Helyezze be a fecskendőt a gomba alakú alapba úgy, hogy a dugattyú teljesen le van nyomva. Ezután húzza a dugattyút amennyire csak lehetséges, vákuumot hozva létre a dugattyú alatt. Várjon 10 percet. Távolítsa el a fecskendőt. Nyomja vissza a dugattyút, és helyezze a fecskendőt az alapra, majd ismét húzza ki a dugattyút, amennyire csak lehetséges, és várjon további 10 percet. 7. Távolítsa el a fecskendőt, a gomba alakú alapot, a fekete gyűrűt és a ragasztókorongot. Szükség esetén kaparóval tisztítsa meg az üveget a ragasztókorongról. A javítógyantát a megmaradt sérült területekre és repedésekre helyezze. Fedje le a sérült területet termikus lemezzel felvitt javítógyantával. Simítsa el a hőre lágyuló műanyagot kaparóval és tisztítókendővel, hogy szorosan illeszkedjen az üveghez, és ne legyenek alatta légbuborékok. Távolítsa el a felesleges gyantát a hőre lágyuló műanyagok széleiről egy tisztítókendővel. Várjon 15 percet. 8. Távolítsa el a hőlemezt, vagy kaparja le egy kaparóval. Ezenkívül óvatosan kaparja le a megszáradt javítógyantát az üvegről. A készlet tartalma: - Javítógyanta - 1 db; - Ragasztólemez - 3 db.; - Piros gomba alakú alap - 1 db.; - Hőre lágyuló műanyagok - 5 db.; - Kaparó pengével - 1 db. ; - Rugós kapcsos fecskendő - 1 db.; - Tisztítókendő - 1 db.; - Piros gomb - 1 PC.; - Fekete O-gyűrű - 2 db.
Elérhetőség: Szállítható
2 450 Ft
 • Visszapillantó tükörragasztó 9934-ragasztós készlet, amelyet kifejezetten a visszapillantó tükörtartók fémlemezeinek ("malacoknak") szélvédőre való ragasztására, valamint különböző fém alkatrészek (zsanérok, zárak, rögzítők stb.) oldalablakra ragasztására terveztek. és az autó ablakai. Ugyanakkor bármilyen fém és műanyag alkatrész ragasztására is alkalmas a mindennapi életben és a különböző iparágakban (például bútorok). Minden autómárkához használható. Pótolhatatlan és hatékony járművek, vízi járművek, motorkerékpárok, sportfelszerelések, háztartási gépek stb. tervezett és sürgősségi javításaihoz, korszerűsítéséhez, belső dekorációjához. Antennák, burkolatok karosszériára ragasztására használható. Tulajdonságok: - Rendkívül stabil, ellenáll a nagy terhelésnek, vibrációnak, erős hőmérséklet-változásoknak és UV sugárzásnak; - Alkalmas minden méretű és anyagú tükör szerelőlapjai vagy lábai (konzoljai) beszerelésére; - Gyorsan megkeményedik és tökéletesen tart; - Tökéletesen kompenzálja a ragasztott anyagok hőtágulási különbségét. Alkalmazás: Távolítsa el a tükröt a szerelőlapról, ha a kialakítás ezt lehetővé teszi. Jelölje be a lemez/láb (konzol) kezdeti helyzetét a szélvédő külső oldalán. A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsa meg a ragasztómaradványoktól, szennyeződésektől, zsír- és olajlerakódásoktól. Zsírtalanításhoz a 9691 MANNOL Féktisztító használatát javasoljuk. Óvatosan csomagolja ki az aktivátor és tisztító szalvétát. Lehetőleg ne érintse meg a szalvétát, használja a csomagolást burkolatként, a szalvéta csomagolásán feltüntetett módon. Használja az üveg azon részét, amely érintkezni fog a tükör rögzítőlapjával/talpával (konzoljával). Magát a tányért/lábat (konzolt) nem kell letörölni. Hagyja az aktivátort 1-2 percig száradni. Csak egy nagy csepp ragasztót vigyen fel a lemez/láb (konzol) közepére, ne kenje szét a felületen. Erősen nyomja meg és tartsa 1-2 percig, amíg a ragasztó megkeményedik. Várjon 15 percet, mielőtt felszereli a tükröt a szerelőlapra.
Elérhetőség: Szállítható
650 Ft
 • BOLL Aplikátor 100 db. Primőr alkalmazásához
Elérhetőség: Szállítható
145 Ft
 • BOLL Műanyag,önkapcsolós huzaltartó autóablakok vágásához.
Elérhetőség: Szállítható
13 315 Ft
 • BOLL Spirál ,üveg vágásához 22,5 m
Elérhetőség: Szállítható
4 625 Ft
 • BOLL ragasztószalag az autóüvegek rögzítéséhez szerelésnél.Megelőzi az üveg elmozdulását a ragasztó száradásáig.Eltávolítás után sem hagy nyomot a felületeken.Ellenáll az UV sugárzásnak.50 mm x 66 m.
Elérhetőség: Szállítható
3 580 Ft
 • Tükör ragasztó 2 ml.+5 db. rögzítő háló.Extra erős.
Elérhetőség: Szállítható
2 675 Ft
 • Kézi szerszámkészlet ablakok vágásához, amely a következőket tartalmazza: fűző - 1 db, huzaltartó - 2 db, szögletes huzalorsó - 1 db, kézikés - 1 db, rögzítőfogantyú - 2 db.
Elérhetőség: Szállítható
12 055 Ft
Elérhetőség: Szállítható
7 895 Ft
Elérhetőség: Szállítható
7 380 Ft
 • Tükör ragasztó 1,2 ml.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.
Elérhetőség: Szállítható
1 210 Ft
 • Visszapillantó tükör ragasztó 2x1 g.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.Ragasztó üveg, fém és műanyag csatlakozásokhoz.1-3 perc alatt köt.Színtelen.
Elérhetőség: Szállítható
1 440 Ft
 • Visszapillantó tükör ragasztó 6 ml.Extra erős.Ellenáll a hőmérsékletnek, és a páratartalomnak.
Elérhetőség: Szállítható
1 210 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 620 Ft
Termékkategóriák