Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Textar termékekA TEXTAR világvezető a fékberendezés és a fékalkatrész gyártás területén. Számos autógyártó és autóalkatrész beszállító cég megbízik a termékeiben, és hosszú ideje már, hogy tőlük szerzik be a szükséges fékberendezéseket és alkatrészeket.

Több mint 100 éve, hogy folyamatos a Textar növekedése a fékberendezések piacán. Az állandó sikerek alapja, hogy egyenletes teljesítmény mellett kiváló műszaki tartalmat nyújt, valamint kiemelkedően sokat áldoz a kutatás-fejlesztés területére.Az 1913-ban alapított TMD Friction csoport vállalata világszerte jótáll a minőségért, az optimális biztonságért és a legmagasabb fékezési komfortért.A történet azt igazolja, hogy a Textar tárcsafék betétek nem csak a közúti közlekedésben, hanem a motorsportban is sikeresek voltak. A legendás Mercedes ezüst nyilakban a fékbetétek segítették győzelemre az argentin Juan Manuel Fangio versenyzőt az 50-es években, többek között a Nürburgringen, Olaszországban és Buenos Aires-ben rendezett Nagydíjakon.A Mercedes köszönőlevele tanúsítja a sikeres együttműködést.Nagy teljesítményű szektorban a TMD Friction vállalat a karbon kerámia féktárcsákkal felszerelt járművekhez szükséges Textar tárcsafék betétek 1. helyen álló gyártója. Ez nem véletlen, mert itt a féktárcsák gyártójával együttműködve fejlesztették ki az ehhez pontosan illeszkedő tárcsafék betéteket.Ma a Textar kínálja a piacon a jelenleg gyártott személygépkocsikhoz a legszélesebb termékprogramot.

TEXTAR termékekre jellemző:
- gyári minőség
- biztonság és teljesítmény
- fékezési komfort
-hosszú élettartam
 

TEXTAR FÉKBETÉTEK:
Több mint 1600 féle fékbetéttel a Textar a jelenleg gyártott járművekhez az egyik legátfogóbb termékválasztékkal rendelkezik. Az európai járműállomány kitűnő lefedése első beszállítói minőségben teszi a Textar-t az utángyártott alkatrészpiac ideális partnerévé.

Textar Epad fékbetétek:
A Textar új fejlesztésű fékbetétje az Epad.Kevesebb szennyeződés a különleges összetevők keveréke miatt, és mindemellett hangtalan fékezést biztosít. 

Textar Q+ alátétlemez:
A fékbetét fontos szerkezeti eleme a csillapító alátétlemez. Megakadályozza a tárcsafék fékdugattyújának és fékbetét-talplemezének érintkezését. Az alátétlemez a fékezési folyamat során csillapítja a létrejövő rezgéseket. Ezáltal csökkenti a zajt. Az eredmény: nagyobb fékezési komfort.

Textar Féktárcsák:
A legmodernebb féktechnológia alkalmazásával a Textar fékek precíziós kialakítása maximális biztonságot, teljesítményt és kényelmet nyújtanak. Ez a kompromisszummentes megközelítés képezi a Textar lényegét immár több mint 100 éve. Ugyanez az oka annak is, hogy napjaink vezető járműgyártói továbbra is a Textart választják megbízhat partnerükként.
Textar Fékpofák:
A Textar fékpofák kiváló minőségűek az ECE R90 európai vizsgálati szabvány követelményeit is túlszárnyalják.Fékpofáik ezért a Textar fékdobok ideális kiegészítését képezik, és kitűnően lefedik az európai járműállományt.Textar Fékdobok:
Gyári minőség a fékdoboknál is: A Textar fékdobok magas minőségű öntvényből készülnek, és ezért hőállóak és verhetetlenek a kopásállóságban.
Textar Fékfolyadék:
A fékfolyadékot kétévente cserélni kell. A választás során figyelembe kell venni a gyártói előírásokat, mivel különböző kategóriák vannak.A DOT 3, 4, 5 és 5.1 kategóriák mindenekelőtt a forráspontban és a hidegviszkozitásban különböznek.A DOT 3, 4 és 5.1 glikolalapú,míg a DOT 5 szilikonalapú termék.Minél nagyobb a DOT-kategória, annál magasabb a forrási hőmérséklet, és a nedves forráspont. A nagyobb DOT-kategóriák jellemzően hosszabb karbantartási időszakokat tesznek lehetővé. A DOT-normák alapja az amerikai Közlekedési Minisztérium (DOT) FMVSS-116 számú szabványa.Textar CeraTec:
A Textar vállalat fékrendszerekhez való fémmentes, tartós kenőanyaga rendkívül hőálló (akár 1000 °C-ig).Nem vezeti az áramot,nem tartalmaz szilárd anyagot,alkalmas ABS-hez,megkönnyíti a fék beszerelését,csökkenti a fék csikorgását,védelmet nyújt a bemaródással és a korrózióval szemben,vörösréz- és savmentes,nyomásálló / nagy viszkozitású.A CeraTec az alábbi egységek kenésére alkalmas:Tárcsafék-, és dobfékrendszerek,Kompresszorok,Központi kenőrendszerek,Tengelycsapágyak,Láncok,Ülések sínjei,Napfénytető sínek,Akkumulátorsaruk.

 

ABS Jeladók:
Az ABS jeladók – csakúgy, mint az ABS, az ASR és az ESP – a menetstabilitási rendszer fontos összetevőit jelentik. Folyamatosan mérik a kerék fordulatszámát és továbbítják az aktuális jeleket a vezérlő felé. A Textar egy folyamatosan bővülő, jelenleg 250 jeladóból álló választékot kínál.
A gyári minőségű Textar alaktrészeket akciós áron elérheti webáruházunkból!Textar származási ország

Németország


Textar minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Textar márkában a következő termékek szállíthatók

Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékbetét rögzítő készlet, Fékcsuszka porvédő, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Fékmunkahenger javító, Féknyereg, Féknyereg dugattyú, Féknyereg javító, Féknyereg tartó, Féknyereg tartozék, Féknyereg vezetőcsavar, Fékpofa szerelék, Fékszervó dob, Féktárcsa, Féktárcsa csavar, Főfékhenger, Főfékhenger javító, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Hátsó kerék javító, Kapcsoló, kuplung működtetés (tempomat), Kézifék bowden, Kinyomócsapágy, Kuplung bowden, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Kuplungfőhenger javító, Kuplungmunkahenger javító, Nyomástároló, fékberendezés


Termékkategóriák