Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

A világszerte nagy ismertségnek örvendő svéd Thule tetőcsomagtartó készítő vállalat nem kevésszer győzte meg az igényes termékeket kereső autótulajdonosokat kiváló minőségéről. Persze a gyártó rendszeresen bocsátja termékeit független minőség ellenőrző cégek ellenőrző tesztjeire is, és már a német autóklub, az ADAC tesztjein is bizonyította makulátlan minőségét több alkalommal is.

Thule tetőcsomagtartó

A Thule tetőcsomagtartók kifogástalan esztétikai megjelenése

A Thule nemcsak a termékei minőségére figyel megkettőzött figyelemmel, elsődlegesnek tartja azt is, hogy a tetőcsomagtartói a mai trendeknek megfelelően kiváló megjelenéssel is rendelkezzenek.
Ezért hát minden egyes Thule tetőcsomagtartó rendkívül összetett tervezési szakaszokon megy keresztül, amelyben a dizájn is fő szerepet kap, miszerint a tetőcsomagtartók kinézete mindig megfeleltethető lesz a legutolsó autódizájn trendeknek is.
Így a Thule tetőcsomagtartók nemcsak kiváló minőségükkel és praktikus használhatóságukkal örvendeztetik meg az autósokat, a Thule tetőcsomagtartó termékei lényegében öltöztetik a gépjárműveket, sok esetben talán még szebbé is teszik azokat.


A Thule tetőcsomagtartók egyszerűen felszerelhetők és bárki számára könnyen használhatók

Ma már szinte természetesnek vehető, hogy egy vezető tetőcsomagtartó termékeket gyártó cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általa tervezett termékek egyszerűen felhelyezhetőek legyenek, és ne csak hozzáértő férfiak tudják használatba venni, hanem akár nők és fiatalok is.
A Thule folyamatosan fejleszti és teszteli a rögzítési rendszereit, így aztán nem is meglepő, hogy a lehető legegyszerűbbé sikerült azokat tennie, melynek köszönhetően bárki könnyen fel tudja helyezni az autója tetejére.
De nemcsak az egyszerű felszerelhetőséget találjuk meg egy Thule tetőcsomagtartóban, hanem a végtelenül praktikusra fejlesztett, és rendkívül könnyű használhatóságot is. A Power Grip rögzítési forma már jól bevált megoldása a cégnek, de jelentősen megkönnyítették a felcsatolhatóságot az olyan gyorskioldó pántok is, melyeket tökéletesen az adott autó méreteihez lehet beállítani.

Thule tetőcsomagtartó
Thule tetőcsomagtartó
Thule tetőcsomagtartó


De ne felejtsünk el beszélni a biztonságról sem!


A svédek talán minden más nemzetnél fontosabbnak tartják a biztonságot, gondoljunk csak a Volvo által az autóiparban elért biztonsági teljesítményekre. A szintén svéd Thule sem kevésbé tartja fontosnak, hogy tetőcsomagtartói a lehető legbiztonságosabbak legyenek, kezdve a felszereléstől, a használhatóságon át egészen a közlekedésben való részvételig.
Így a tervezések és fejlesztések során csak azokat a tetőcsomagtartókat engedik a gyártási fázisba kerülni, amelyek a számtalan biztonsági teszten 100 százalékos bizonyossággal átmentek.
A vizsgálatok során rázkódó teszteknek, szélsőséges hideg-meleg időjárási körülményeknek, valamint extrém UV sugárzási tartományoknak is ellent kell állniuk. Végezetül az ütközési teszteken is el kell érniük a maximális pontszámok valamelyikét. Így nem csoda, hogy a Thule számtalan független vizsgálaton szerepelt már megkérdőjelezhetetlenül sikeres eredményekkel.

Termékkategóriák